Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GM potrzbuje pomocy ! :( moja postać chyba dostała buga bo przy wybieraniu postaci i po kliknięciu Start gra się wyłącza :( Nick Soulmate

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nofearredfx7.png

Emblemat guild i uni podoba się czy nie jeśli tak a jeśli nie to dawać propozycje ; >

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

GM potrzbuje pomocy ! :( moja postać chyba dostała buga bo przy wybieraniu postaci i po kliknięciu Start gra się wyłącza :( Nick Soulmate

spróbuj teraz ;)

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

mam problem, chcialem zrobic trade, kupilem towar, wszystko super, wychodze z miasta- crash, wbijam, chce znowu i kolejny crash... teraz nawet na psotac nei moge wbic bo mi caly czas silk wybucha przy probie zaladowania psotaci, nick quthas, prosilbym o jak najszybsza pomoc bo mi moje ostatnie pieniadze przed dh leza :p

Opublikowano

Gm jest mozliwosc zwiekszenia do 90lvla ?? Albo zmniejszenie rat ?

jesus dopiero wystartowal server a ty juz o update na 90 GM pisal na starcie nie bd update na 90 ani dalej czytaj YO

zreszta jest masa servera 90/100/110 jak komus nie pasi typowy cap 80 droga wolna :D tak dla tych co sa zabardzo napalenia na update here ^.-

Opublikowano

Gm jest mozliwosc zwiekszenia do 90lvla ?? Albo zmniejszenie rat ?

Serwer dopiero wystartował, a jak sama nazwa mówi za Siebie ( OldSchool) czyli możesz se przetłumaczyć to i wrócić do czasów 80 cap. Już wyższe capy niszczyły Silkroada, ponieważ dalszy cap, dalsze nowości a i także za przeproszeniem się tak wyrażę " Gówna " a te statuetki na boty? Najgorsze co widziałem, już lepiej się grało jak biegały ciągle goldfarmy i nadal biegają. A tak jak napisał SkoP, Administracja już mówiła że nie będzie cap 90, bo to ma być serwer starych czasów Silkroada.

Zmiejszenie rat? Masz 5x raty, ciężko się expi,wbija sp, dropi wszystko. A ty jeszcze chcesz zmiejszenie? Chcesz mieć takie raty jak na isro? Powodzenia, to jest prywatny serwer. A nie 2 wersja ISRO. Jestem absolutnie na "Nie" a serwer dopiero wystartował. Ma zaledwie 5 dni.A już jest ponad 100 graczy. A to jest bardzo dobry wynik, jak na start Polskiego serwera. Jak zmiejszyli by ci raty do x1,x2,3 to wiesz co by się stało ? 50% serwera by odeszło. Ponieważ to nie byłby prywatny serwer, tylko 2 wersja ISRO. Tak jak się wypowiedziałem wcześniej.

nofearredfx7.png

Emblemat guild i uni podoba się czy nie jeśli tak a jeśli nie to dawać propozycje ; >

Trzymaj 5.

1. 6.png

2. 1.png

3. 3.png

4. 4.png

5. 5.png

Potem je popoprawiam. ( Ok dodany emblemat ).

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Ło kurna oczywiście zawsze jak wyjde na jakas wixe czy gdzies to cos z serwem jest i kurna komp wlaczony łazi... nigdy serwer nie moze miec problemow jak jestem onlne xD I tak boli mnie to bo Sia mnie przegoni pewno:p

@GM

zrobice se jakis profil na fb :p

Opublikowano

Serwer dopiero wystartował, a jak sama nazwa mówi za Siebie ( OldSchool) czyli możesz se przetłumaczyć to i wrócić do czasów 80 cap. Już wyższe capy niszczyły Silkroada, ponieważ dalszy cap, dalsze nowości a i także za przeproszeniem się tak wyrażę " Gówna " a te statuetki na boty? Najgorsze co widziałem, już lepiej się grało jak biegały ciągle goldfarmy i nadal biegają. A tak jak napisał SkoP, Administracja już mówiła że nie będzie cap 90, bo to ma być serwer starych czasów Silkroada.

Zmiejszenie rat? Masz 5x raty, ciężko się expi,wbija sp, dropi wszystko. A ty jeszcze chcesz zmiejszenie? Chcesz mieć takie raty jak na isro? Powodzenia, to jest prywatny serwer. A nie 2 wersja ISRO. Jestem absolutnie na "Nie" a serwer dopiero wystartował. Ma zaledwie 5 dni.A już jest ponad 100 graczy. A to jest bardzo dobry wynik, jak na start Polskiego serwera. Jak zmiejszyli by ci raty do x1,x2,3 to wiesz co by się stało ? 50% serwera by odeszło. Ponieważ to nie byłby prywatny serwer, tylko 2 wersja ISRO. Tak jak się wypowiedziałem wcześniej.

Trzymaj 5.

1. 6.png

2. 1.png

3. 3.png

4. 4.png

5. 5.png

Potem je popoprawiam. ( Ok dodany emblemat ).

Z wszystkim się zgodzę, lecz muszę sprostować jedną rzecz, a mianowicie serwer stoi dopiero 3 dni, właściwie zaczął się czwarty, a na serwerze gra ~130 osób. :)

Opublikowano

Z wszystkim się zgodzę, lecz muszę sprostować jedną rzecz, a mianowicie serwer stoi dopiero 3 dni, właściwie zaczął się czwarty, a na serwerze gra ~130 osób. :)

Przepraszam za mój błąd, nie liczyłem :P .Tak czy siak, to bardzo dobry wynik, jak na Polski serwer. Bardzo dobrze się zapowiada z graczami i nie tylko, zobaczymy jak będzie dalej. A jak gracze będą ciągle przybywać, będzie znakomicie.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

czelałem na ten kalendarz eventow a tam co? unique, znajdz gm, unique.

No fajne te nowe pomysly:p

btw. jeszcze silki mialy byc

Opublikowano

znów server off?

@edit

znów się mi update robi

Opublikowano

@up

i będzie exp :D

Opublikowano

Serwer niezły polecam !!! Gorąco i pozdrawiam : >

@edit

Och pierwszy post co za orgazm : D

Gdzie jest zwątpienie, tam jest wolność.

Opublikowano

eeeeeee, jesli nie wiesz. gdy spawni sie pillar to zmniejsza sie spawn mobow w danym obsarze. (na kazdy pillar przypada jakas ilosc)

a wiadomo, nie kazdy build to utankuje by to zabic.

Opublikowano

@ARDEBRAN:

Wytłumaczcie mi jedną rzecz. Dlaczego u was update się robi jakby mi się całe media.pk2 ściągało albo jeszcze i więcej? Dlaczego te update są takie duże, a wprowadzają tak mało? Pytanie kolejne, napisaliście że działa vote silk, ale jakoś nie widzę - chyba że to jest tylko normalny vote bez silka ;x .

Przecież to zajoba idzie dostać wczoraj tylko wprowadzaliście rate moba, guild emblem, speed drug - a ściągało się jakby jakiś dodatek do gry. Dzisiaj chyba to samo z tymi update.

btw.

Wie ktoś co dzisiaj dodali konkretnie ? :x

Opublikowano

Ardebran - Strona Internetowa

1.Projekt "Layout" tzn Grafika nie jest tworzona jak twierdzą od podstaw to zwykły plagiat ! Poniżej przedstawiam dowody.Zachęcam do pobierania !

Orginał :

6347888.jpg

OPIS :

phpbb version 3.0.10
mucore version 1.0.8

Prawdziwa nazwa Layoutu to "Tukker-Mu MuCore template" dostępne do pobrania "TUTAJ"

Skin PHPBB jest dostępny do pobrania "TUTAJ"

Webshop sql queries jest dostępne do pobrania "TUTAJ"

PSD jest dostępne do pobrania "TUTAJ"

Twrócą Projektu jest Alfons , podziękowania otrzymali : FCV2005 i Me

Jak została stworzona ich strona ? MiniTUT

1.Pobrali Tukker-MuCore Template

2.Następnie przerobili lay podmienili postacie z mu na sro

3."Zaczerpneli" kod ze strony paradisesro twórcą kodu jest "MyszkaMiki" z epvp i dodanie kilku funkcji strony.

To nie jest hejt ani atak na serwer , prostuje fakty które przedstawia administracja ArdebranOnline :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

@2up

Nikt nic nie wie nikt nic nie słyszał ; P

Ja też mam ładny avatar co ? : > :D

Łooo ale mi bije na dekiel haha

@up

A kogo to obchodzi ? : D

Gdzie jest zwątpienie, tam jest wolność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...