Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na mniejsze to nikt nie bd gral 80 % ludzi gra na serwerach nie patrzac na x exp tylko na x sp

prosze Cie, moge smialo powiedziec ze kazdy build na capie 80 nie potrzebuje wiecej niz 300-400k sp :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Required EXP: 1,750,591,55

Required Total SP EXP: 211,782,800

Required Total SP: 529,457

Required Warrior SP: 0

Required Rogue SP: 0

Required Wizard SP: 265,409

Required Warlock SP: 0

Required Bard SP: 0

Required Cleric SP: 264,048

Mastery Level: 160

http://sro.mmosite.com/eurox/

Ta strona dobrze pokazuje nigdy mnie jescze nie oszukala nivlam z rev 6 zawsze sie cos nie zgadza

Opublikowano

nadal błąd wczytywania strony

a jak Ci dalej nie działa, to montuj nowego neta.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Strona działa normalnie pod adresem: http://www.ardebran.com, rzecz w tym, że przeglądarka wczytuje wam złe ustawienia strony, sugerowałbym usunięcie historii przeglądania, a strona zacznie normalnie działać :)

Pytanie do gma, po otwarciu serwa będzie jakiś unique event ?

Tak, będzie. Nie tylko Unique.

Opublikowano

To jak będzie event na start, to ja pędzę po żarcie,picie i wiele innych rzeczy. :D

@Polska000

Dowiesz się jak Ci napisze Administracja.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Eh znow lipa... event o tej porze... powinny byc wyznaczane godizny, daty eventow a nie ze ktos powie zrob event a on robi... nie kazdy ma czas wtedy kiedy inni a przy wyznaczonych godzinach sie mozna jakos dostosowac-.-

farah.png

Opublikowano

Co do serwera, myślę, że maksymalnie do 30 minut się ze wszystkim uporają :)

@up

Od Simonkowskiego się dowiedziałem, że robią kalendarz eventów i że miał być dzisiaj gotowy:p

To prawda, będzie kalendarz, ale przez dzisiejsze "problemy" raczej się z nim nie wyrobimy i dodamy go dopiero jutro na stronę :)

Opublikowano

Adrebran na jakich stronach sie reklamowaliscie ?? , Fajnie by bylo jakby nie tylko Polacy grali żeby podnioslo rywalizacje z lvlami , itp.. Często bedzie sie taki problem pojawiał jak w tym momemncie ?

Opublikowano

Co do serwera, myślę, że maksymalnie do 30 minut się ze wszystkim uporają :)

To prawda, będzie kalendarz, ale przez dzisiejsze "problemy" raczej się z nim nie wyrobimy i dodamy go dopiero jutro na stronę :)

Tylko z umiarem, nie zrobcie z niego tureckiego serva typu Full Event co Minute White Knight auto spawn o.O

farah.png

Opublikowano

Adrebran na jakich stronach sie reklamowaliscie ?? , Fajnie by bylo jakby nie tylko Polacy grali żeby podnioslo rywalizacje z lvlami , itp.. Często bedzie sie taki problem pojawiał jak w tym momemncie ?

Przeglądałeś forum? Epvp jak na razie chyba tylko widziałem. Jak chcesz, to sam poreklamuj na zagranicznych forum, i będą ludzie wbijać.

@up

Dokładnie, zgodzę się z przedmówcą. Według mnie najlepiej by był event co 3-4 dni. I to wieczorem, wtedy by raczej każdemu pora odpowiadała. Bo większość osób była by już w domu, po pracy, po szkole.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

@up

Jak wieczorem, przecież to źle właśnie... Do czwartku może być wieczorem, ale w piątek i sobotę każdy wychodzi na imprezy itp...

Opublikowano

Póki co na niewielu. Możecie nam w tym pomóc i reklamować serwer. :)

Tylko z umiarem, nie zrobcie z niego tureckiego serva typu Full Event co Minute White Knight auto spawn o.O

Bez obaw, event to event, nie mamy zamiaru zrobić niczego takiego.

Dzisiaj zrobimy Unique Event jako rekompensatę za straconego expa podczas "problemów" związanych z serwerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...