Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Kocham twój avatar

och znów będzie warn za spawn też je kocham

Hah, wiem już mówiłeś mi o tym. Dobra jest ona nie powiem że nie :D. A co do serwera, nie chciałbym aby się stało tak jak na jednym z serwerów na którym grałem, gdzie chcieli zwiększyć rate oraz przy okazje dodać jeszcze kilka spraw z respawnem, po czym serwer upadł, gdyż baza danych poszła się walić :D. Myślę, że ogarniecie sprawę z tym do 23 :D.

~ Tak z ciekawości. Dlaczego macie takie problemy, skoro macie dwie maszyny to dlaczego nie przeprowadzicie głębszych testów na pierwszej maszynie i tylko gotowca wprowadzić na serwer. Przecież nie może się to zbytnio różnić, skoro macie takie same pliki wgrane na obu maszynach.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pomóżcie :) mój kumpel jak odpala silka nawet jak jest serwer open i wyskakuje mu że jest inspekcja co może byc powodem a 2 powód stronka mu nie działa prosze o szybkie udzielenie pomocy

Opublikowano

Chciałbym się przypomnieć guild DominatioN rekrutuje. Mamy unie, pomagamy słabszym, robię taxi na penonach, chodzę na uniqi i zabijam je dla słabszych. Mamy ogarniętych ludzi z którymi można bez problemu zrobić party, atmosfera w guild jest fajna, zawsze jest z kim popisać. Pm w grze Morfier. Zostało kilka wolnych slotów

Opublikowano

Hah, wiem już mówiłeś mi o tym. Dobra jest ona nie powiem że nie :D. A co do serwera, nie chciałbym aby się stało tak jak na jednym z serwerów na którym grałem, gdzie chcieli zwiększyć rate oraz przy okazje dodać jeszcze kilka spraw z respawnem, po czym serwer upadł, gdyż baza danych poszła się walić :D. Myślę, że ogarniecie sprawę z tym do 23 :D.

~ Tak z ciekawości. Dlaczego macie takie problemy, skoro macie dwie maszyny to dlaczego nie przeprowadzicie głębszych testów na pierwszej maszynie i tylko gotowca wprowadzić na serwer. Przecież nie może się to zbytnio różnić, skoro macie takie same pliki wgrane na obu maszynach.

Nie, u nas tak się nie stanie. Na wszelki wypadek mamy kopię baz danych na drugim serwerze.

Na pierwszym serwerze wszystko sprawdzaliśmy i było OK, natomiast SMC drugiego serwera odrzuca Update.

Opublikowano

odpalił napoczątku serwera silka zrobił postac i jak robili cos z serwerem na 2 dzień to już nie mógł wbic.web nie działa mu próbował przez 3 przeglądarki i nic

Opublikowano

może niech spróbuje wyczyścić wszystkie biblioteki programem ccleaner. ja dziś po wyczyszczeniu zaoszczędziłem 3gb :O. Komputer chodzi szybciej, spróbować zawsze można.

Opublikowano

Czyli rozumiem , że event unique będzie ? bo troszkę wam się przeciągnął ten "drobny udpate" i kolejne pytanie co z systemem PayPal? obcokrajowcy np używają głównie tylko tego na mmomacie tego czegoś nie widzę,nie ukrywam też wolę paypal.

Opublikowano

Weźcie sb darujcie z tymi uniq event bo trochę się im inspekcja przeciągnęła na isro nieraz się przeciągała i chuja mieliście a nie event

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Nie wiem czy tylko mi ale czy to wszystkim się robi taki BIG UPDATE :D

Chyba żeście od kija plików zmieniali itp. Możecie zdradzić co dokładnie wprowadziliście ? :O

@EDIT.

ja już posiadam 90%

Opublikowano

ja już aż mam 10% :D

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Tak, każdemu leci i pobiera wszystko, jakby od nowa całego clienta lub media. Ja mam dopiero 42%.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Kanewood dzieckiem możesz nazwać siebie , sprostowałem posty swoich przedmówców a ty że hejt nie hentuje nikgo i nie mam zamiaru wyrażam swoją opinie - czytaj wszystkie posty będziesz wiedział o czym mówię z wyrzucaniem itemów.Pierw czytaj wypowiedzi gm'a a później hejtuj forumowiczów :)

Uniq event w stylu "EVENT JG" i spam 10x uniq to bezsens brak zabawy , ofc wizard zawsze win

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...