Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prostu serwer dedykowany się wyłączył, wystarczy go tylko włączyć i wszystko będzie w porządku. Ja jako grafik niestety nie umiem tego zrobić, a pozostałych jeszcze nie ma.

Opublikowano

nie mogę się połączyć z tym ts

Napisz do mnie na pw.

Po prostu serwer dedykowany się wyłączył, wystarczy go tylko włączyć i wszystko będzie w porządku. Ja jako grafik niestety nie umiem tego zrobić, a pozostałych jeszcze nie ma.

A mniej więcej, o której by był serwer online?

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Cały czas próbuję skontaktować się z osobą odpowiedzialną za uruchamianie serwer'a, ale nie udaje mi się to, więc nie jestem w stanie wam tego powiedzieć, ale sądzę, że niedługo powinno być w porządku. Będę wam podawał informację na bieżąco.

Opublikowano

Chciałem wtrącić swoje 3 grosze i przypomnieć że na capie 80 nie było też devil spirit'ów, weszły one przy capie 90 razem z roc mountain itd.

Fakeskurwieljebany. <3

Opublikowano

Ja się tylko pytam. Jak to coś jest złego z maszyną skoro strona jest online ? :) A przecież www i serw stoją na tym tym samym dedyku. Może chłopaki coś spaprali i teraz chcą dodać coś lub naprawić to :D

Edit.

Przed uruchomieniem serwera radziłbym również zwiększyć rate mobów, bo to co się dzieje na spotach to jest masakra. Owszem Penki może i zapełnione bo z nimi nigdy nie było problemów ale inne spoty to ubolewają i idzie się pociąć na spotach :(

Opublikowano

Ja się tylko pytam. Jak to coś jest złego z maszyną skoro strona jest online ? :) A przecież www i serw stoją na tym tym samym dedyku. Może chłopaki coś spaprali i teraz chcą dodać coś lub naprawić to :D

Edit.

Przed uruchomieniem serwera radziłbym również zwiększyć rate mobów, bo to co się dzieje na spotach to jest masakra. Owszem Penki może i zapełnione bo z nimi nigdy nie było problemów ale inne spoty to ubolewają i idzie się pociąć na spotach :(

game server pewnie padl;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...