Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś lubi sobie zapalić nie mam nic przeciwko ale żeby namawiać i do tego mówić że nie szkodzi lepiej się czuje itp. Wszystko co się bierze odbija się na późniejszym zdrowiu :)

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak to juz calkiem by byla jazda na swiecie bron + popierdolony najarany typ = rozpierdol na ulicach

Dobrze ze nie wszyscy moga miec ta bron :D

Jesli by weszla legalizacja na roslinke w omu to bym sadzil ale palic juz nie bo przejaralem sie tym gownem i mi sie to juz nie podoba :D

Opublikowano

Tak to juz calkiem by byla jazda na swiecie bron + popierdolony najarany typ = rozpierdol na ulicach

Dobrze ze nie wszyscy moga miec ta bron :D

Jesli by weszla legalizacja na roslinke w omu to bym sadzil ale palic juz nie bo przejaralem sie tym gownem i mi sie to juz nie podoba :D

Pragnę nadmienić, że nikt normalny nie lata z lufą po mieście. A najarany typ to nie jest naćpany typ, który nie ogarnia rzeczywistości. ;)

Opublikowano

Jprd palenie to nie cpanie to 1. Mieszkam w nl od czasu do czasu cos zapale ale nie chciał bym aby legalizowac Maryske w np. Polsce .

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Trawa szkodzi, alko szkodzi, szlugi szkodzą. W tych czasach to kurwa nawet chleb ze sklepu szkodzi.Z tym że istnieją takie tłuki jak pan VioiD, którzy wiedze biorą z internetu, a jak wszyscy wiemy nigdzie nie ma większej propagandy i głupoty jak tutaj.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ostatnio jechałem samochodem "na haju" i autentycznie musiałem się zatrzymać. Całe szczęście, że był wieczór ale latałem środkiem drogi jakbym tydzień nie spał. Po prostu bałem się, że mogę spowodować wypadek. Tak więc jeśli już chcecie legalizację to potrzebne są ograniczenia podobne do tych w sprawie alkoholu :)

PS: A propo mojego wcześniejszego posta: Ok, raz kiedyś mi się zdarzy :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ale jak to ograniczysz? Jeden buch na sto kilometrów? A później jak to sprawdzisz? Ja jestem za tym żeby marihuana nie była legalna, niech pali ją podziemie i tyle.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jestem za legalizacją. Państwo robi was w chuja, już nie jeden był przypadek że policjant był spalony.

Jak na razie to politycy nawet nie wiedzą z czego ona powstaje, więc o czym gadać?

Ci co wiedzą najmniej, pierdolą najwięcej. 5

Opublikowano

Jestem za legalizacją. Państwo robi was w chuja, już nie jeden był przypadek że policjant był spalony.

Jak na razie to politycy nawet nie wiedzą z czego ona powstaje, więc o czym gadać?

Ci co wiedzą najmniej, pierdolą najwięcej. 5

z jednej strony mnie to pierdoli , ale z drugiej strony to tak jak by ci zabroni kebaba jeść ,

Chyba żyjemy w wolnym kraju

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Marihuana pod żadnym pozorem NIE powinna zostać zalegalizowana, ani nawet zdepenalizowana. Jest to środek psychoaktywny, mogący silnie uzależniać. Narkotyk ten niesie ze sobą wiele zagrożeń - od kłopotów z sercem, do przedawkowania kończącego się śmiercią. Według opinii ekspertów, oraz licznego grona doktorów zajmujących się sprawą od lat, osoba uzależniona od marihuany izoluje się od społeczeństwa, oraz staje się bardziej agresywna i podatna na prowokacje. Niestety, jeżeli chcemy aby młodzież rozwijała się normalnie, ten narkotyk w dalszym stopniu musi być zakazany.

Opublikowano

Marihuana pod żadnym pozorem NIE powinna zostać zalegalizowana, ani nawet zdepenalizowana. Jest to środek psychoaktywny, mogący silnie uzależniać. Narkotyk ten niesie ze sobą wiele zagrożeń - od kłopotów z sercem, do przedawkowania kończącego się śmiercią. Według opinii ekspertów, oraz licznego grona doktorów zajmujących się sprawą od lat, osoba uzależniona od marihuany izoluje się od społeczeństwa, oraz staje się bardziej agresywna i podatna na prowokacje. Niestety, jeżeli chcemy aby młodzież rozwijała się normalnie, ten narkotyk w dalszym stopniu musi być zakazany.

Taaak można umrzeć jeśli spalisz 1/3 masy ciała, powiedzmy że ważysz 65/70kg to policz ile byś musiał spalić, ew można się odwodnić to jest dosyć niebezpieczne(jeśli wymiotujesz po zjaraniu) jeśli są osoby są na tyle poje*bane, to niestety mogą się uzależnić, jeśli zapalisz raz na jakiś czas w dobrym towarzystwie nic Ci nie będzie, a zabawa jest zajebi*sta ;) Niestety w moim przypadku wymiotowałem...; / Ale przed tym była epicka zabawa.

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

Na czerwono ci zaznaczyłem błędy.

Uzależnienie - marihuana sama w sobie nie uzależnia fizycznie, co jedynie psychicznie. To jak by zakazać jeść batony bo one też uzależniają psychicznie, ponieważ je lubisz.

Zagrożenia - jakie? Podaj.

Kłopoty z sercem - chyba się za dużo Kaczyńskiego naoglądałeś.

Przedawkowanie - Pozdro ze spalaniem kilkanastu kilogramów, po paru gramach by ci się odechciało. + nie odnotowano żadnego śmiertelnego przypadku.

Izoluje od społeczeństwa - nie wiem w jaki sposób spędzanie czasu z kumplami na ławce ma odizolować...

Agresja - hahahaha, a smoki tez przylatują?

Prowokacje - nie wiem co masz na myśli.

Dobra, jeżeli nie masz jakiegokolwiek pojęcia na ten temat to się lepiej nie udzielaj.

O proszę, to na chuj tutaj piszesz?

Opublikowano

Łoooooooooooooooooooo kurwa takich glupot to ja nie czytalem chyba z rok temu JAK MOZNA PRZEDAWKOWAC MARIHUANE?!?!?!? Oczywiscie jest dawka smiertelna ale nigdy jej nie przekroczysz bo poprostu stracisz przytomnosc Stajesz sie bardziej agresywny?!??!? Nosz kurwa czlowiek po dlugim paleniu staje sie "wrakiem" trudno sie z nim rozmawia itp. Boze kto takie bzdury pisze a potem takie cos idzie do gazety i mohery sa przeciwko "marihuaen ona zabija!!!!"

Opublikowano

Wszyscy co go krytykują to już ćpuny. Nie piszcie ze nie, bo oszukujecie siebie. Palisz i to lubisz to jestes uzależniony. Czekać aż do końca wam odwali.

Ps: W Polsce jest możliwośc wyrażania własnych opinii.

Opublikowano

Wam marihuana chyba już mózg zjadła. Wedle opinii ekspertów marihuana jest szkodliwa, i niezależnie jak bardzo będziecie przeistaczać fakty nic tego nie zmieni. To taki sam narkotyk jak kokaina, czy heroina, a może nawet groźniejszy, ze względu na jego łatwą dostępność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...