Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol.

Zajmujesz się sprzedażą zioła, a dałeś sobie wkręcić majeranek ?

Świat schodzi na psy.

Jaki majeranek? Człowieku naucz się czytać ze zrozumieniem....

To był CHEMIK.

Przecież typ wypisuje totalne brednie a Wy łykacie to jak młode pelikany.

Tutaj co najmniej 3/4 wypowiadających nie widziało nawet zioła na oczy jak ten cały pseudo diller Flap

Chcesz to ci kurwa pokaże wora.

Trzeba być skończonym Kretynem by w internecie wypisywać że sprzedaje się Zioło ...

Ten kto pali i lubi Sobie zapalić nie będzie chwalił się w tym w internecie.A po Flapie od razu widać że chce się przypodobać pewnej grupie.Szkoda Mi Ciebie człowieku.

Nie chce się nikomu przypodobać. Nie obchodzi mnie zdanie jakiś gimbów z forum o cheatach...

1372333810-U137250.jpg

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki majeranek? Człowieku naucz się czytać ze zrozumieniem....

To był CHEMIK.

Nie chce się nikomu przypodobać. Nie obchodzi mnie zdanie jakiś gimbów z forum o cheatach...

Nie muszę patrzeć na Twoje wory, mam swój a w nim dwa jądra.

Jedyne worki jakie ty widziałeś to pustaki... albo te wypełnione miętą którą była moczona w mące a nie rzekomej amfetaminie produkcji Twojego znajomego "chemika" internetowy napinaczu

Napisz kolejny poemat panie Jan Brzechwa, koloryzowanie fajnie Ci wychodzi i można się pośmiać

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Nie muszę patrzeć na Twoje wory, mam swój a w nim dwa jądra.

Jedyne worki jakie ty widziałeś to pustaki... albo te wypełnione miętą którą była moczona w mące a nie rzekomej amfetaminie produkcji Twojego znajomego "chemika" internetowy napinaczu

Napisz kolejny poemat panie Jan Brzechwa, koloryzowanie fajnie Ci wychodzi i można się pośmiać

A ja nie musze patrze na jakiegoś gimba ;x

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie, dzięki.

@TOP

Legalizacja? Tak.

Dla osób powyżej 20 lat, za zezwoleniem lekarza.

Sadzenie dla wszystkich, żadnych zezwoleń, do tego przydałby się jakieś sklepy z nawozami w każdym województwie, bo lipnie tak sprowadzać...

Opublikowano

lJa pierdole ale wy przyjebani jestescie co za problem kupic sobie nasionka za 100zł i miec z tego pol kilo naprawde myslicie ze kupienie nasion to jest taki problem ? widac same no-life na tym forum...

Opublikowano

lJa pierdole ale wy przyjebani jestescie co za problem kupic sobie nasionka za 100zł i miec z tego pol kilo naprawde myslicie ze kupienie nasion to jest taki problem ? widac same no-life na tym forum...

Dodaj do tego lampy, koszt energii i robi się z tego niezła sumka.

Plus większość jest na garnuszku rodziców, no way... :)

Opublikowano

najwidoczniej sam jesteś no-life, bo wystarczy poruszyć kilka faktów, że nie wystarczy hajs i nie każdy ma do tego warunki jak transport do spota

indoor - dziękujemy

outdoor - zwierzęta - ryzyko że wejdzie jakiś dzik zryje ci całego spota, sarenka zje ci całą roślinke lub pogryzie tak aby ją skutecznie uśmiercić, włosy ludzkie, stare skarpety nie zawsze pomagają

insekty - jest dużo rodzai insektów i ciężko się przed nimi bronić

pogoda - deszcz(przez długie opady może zgnić roślinka),grad(może rozjebać w 3 pizdy wasze planty, tak jak mi w zeszłym roku)

teren - teren gdzie nikt nie zagląda, zazwyczaj towarzyszą temu zwierzęta, nie fajnie było by spotkać panią dzikową :f

bliskość - czasami dobry spot znajduje się daleko

ryzyko - policja, pogoda zwierzęta, insekty

np dzikami sarnami(nie zawsze pomagają włosy stare skarpetki) itd.

trzeba też potrzymać na początku w domu zanim "dorośnie" aby żyć na zewnątrz

nie każdy ma do tego nerwy aby spierdalać przed policją wiedząc że jak się zatrzyma posiedzi z 13lat

kolejny z seri typu gówno wiem dużo gadam

20% osobą którzy 1 raz sadzą wychodzi uprawa

Opublikowano

Przecież każdy kto chce i tak to bierze, prawda? Więc nie widzę sensu za to karać, aczkolwiek możliwość jej palenia oczywiście od pełnoletności, tak jak inne używki. Nigdy nie paliłam i nie mam zamiaru, dlaczego? Nie uważam aby było mi to potrzebne do życia, jest dobrze jak jest, nie potrzeba mi kolejnych uzależnień. Legalizacja to dobry pomysł.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ktoś kto ma słabą psyche może nabawić się HPPD na kilka dobrych lat po paleniu zioła ale to mało ludzi. Ja to mam ale od czegoś innego. Pierdole zioło bo mi tego nie potrzeba i szkoda mi na to kasy.. raz na jakiś czas można sobię zapalić ale to tylko jak jest dobry towar, a dobry towar to masz jak sam wychodujesz :)

Opublikowano

Powiem wam dlaczego jestem troszke neutralny do zalegalizowania.Poniewaz to co my palimy to nie jest czyste ziolko,tylko nazarte roznymi domestosami i kretami.Po tym mocno odbija,chociaz po alko tez.

sstwc.jpg

Opublikowano

Powiem wam dlaczego jestem troszke neutralny do zalegalizowania.Poniewaz to co my palimy to nie jest czyste ziolko,tylko nazarte roznymi domestosami i kretami.Po tym mocno odbija,chociaz po alko tez.

Dokładnie, masz rację. A jeżeli każdy hodowałby swoje roślinki, wiedziałby co pali. :) Teraz jesteśmy 'skazani' na jaranie tego, co nam sprzedadzą. Jednak swoje to swoje. :)

Opublikowano

dokladnie tak, teraz taka chemia jest w tym że szkoda gadać, skuny itp. po których Ci całkiem odbić może.

Opublikowano

To jest tak długo moczone w amfie i spirytusie, że nie ma żadnego zapachu ;)

Dopiero jak zapaliłem skapłem sie, że to nie baka.

Ja czerpie z tego korzyści materialne.

To co kurwa, tobie zmielone sprzedają hahahahaha?

Dzieciak, widziałeś kiedyś topka w ogóle?

KURWA JESTEM MOIM MISTRZEM. AMFA I SPIRYTUS NIE MA ZAPACHU XDXD

Tobie kurwa pewnie przez 3 lata mąkę opychają i później zatkane zatoki masz xD

Kurwa beka w chuj xdxdxd

ps. Amfa jest cieczą? Czy pierw trza rozpuścić w spirytusie jeszcze tą amfe? xD

ps2. Paliłeś ciecz ?

Nie paliłem i palić nie będę, gówno mnie więc obchodzi legalizacja czy nawet depenalizacja.

Gówno dla gimbusów

nie zapalisz bo nie znasz nikogo kto by Ci sprzedał.

1000% poparcia dla ziomków że sprzedają walki ciotką.

Złapali by Cię i już byś mówił kto ci i jak :C

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

To co kurwa, tobie zmielone sprzedają hahahahaha?

Dzieciak, widziałeś kiedyś topka w ogóle?

A widziałeś kiedyś topy u mięty?

JAK DO CHUJA PANA MIĘTA MA MIEĆ TOPY?!

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ps. Amfa jest cieczą? Czy pierw trza rozpuścić w spirytusie jeszcze tą amfe? xD

Amfe rozpuszcza się w spirytusie, a następnie w tym roztworze moczy się mięte.

Zresztą co ja bede gadał jakiemuś gimbusowi o przebrzydlaku.

@Up

Nie wiesz o czym w ogóle mówisz.

Nie mam zamiaru ani cię raportować (konfidentem nie jestem), ani kłócić się z tobą na ten temat, bo nie jesteś godzien.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jaki jest sens mieszania tego z amfą skoro jej cena jest podobna do zioła, no chyba że tą mąkę drożej u Ciebie sprzedaja :)

Pierdolnij się w tej pusty łeb

Opublikowano

Ja paliłem Marihuane ale nie tam kurwa w chuj że odpadłem :D.Paliliśmy na 3 więc nie było najgorzej ale było fajnie.Co do posiadanie ja jestem za tym że "Kto chce palić/mieć to niech pali/ma.Kto nie chce ten niech nie pali"

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jaki jest sens mieszania tego z amfą skoro jej cena jest podobna do zioła, no chyba że tą mąkę drożej u Ciebie sprzedaja :)

Pierdolnij się w tej pusty łeb

Pytaj się tego kto, to miesza nie mnie.

Wiem, że wychodzi taniutko skoro za 75zł jest 50g.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wiem tylko tyle że masz niedojebane życie skoro takie wałki Ci opychają.

Mi aż Ciebie żal.

Po zmieszaniu z amfą i spirytem na prawdę kolor jest idealny <3

Opublikowano

Wiem tylko tyle że masz niedojebane życie skoro takie wałki Ci opychają.

Mi aż Ciebie żal.

Po zmieszaniu z amfą i spirytem na prawdę kolor jest idealny <3

Gdzieś napisałem, że kupuje przebrzydlaka?

Czytaj uważnie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kupić to ty sobie możesz kurwa samarkę i majeranku dosypać.

Pewnie twój kolega każdy taki idiota.

Przebydlak co to kurwa za gównianie pojęcie?

W kłobucku mieszkasz?

Opublikowano

Typek co robi tego chemika tak go nazwał więc o co ci chodzi?

Ty możesz sobie mówić jak chcesz nikt ci nie broni.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...