Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam.

Wysłałem anonimowe zgłoszenie na policje, mam nadzieję że kokosz udostępni twoje ip w celu przeszukania twojego mieszkania. Niech sąd cię skaże.

Do wszystkich ćpunów: przeczytajcie sobie jakieś książki na ten temat jak np. "Dzieci z dworca ZOO" i znajdźcie w niej siebie. Zaczyna się od marihuany a kończy dawaniem dupy na dworcu. Róbcie tak dalej śmiecie, wspomnicie moje słowa.

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wysłałem anonimowe zgłoszenie na policje, mam nadzieję że kokosz udostępni twoje ip w celu przeszukania twojego mieszkania. Niech sąd cię skaże.

Do wszystkich ćpunów: przeczytajcie sobie jakieś książki na ten temat jak np. "Dzieci z dworca ZOO" i znajdźcie w niej siebie. Zaczyna się od marihuany a kończy dawaniem dupy na dworcu. Róbcie tak dalej śmiecie, wspomnicie moje słowa.

Widocznie dużo wiesz na temat tych dworców, być może z autopsji. Pewne jest,że rób tak dalej jak robisz, a twój koniec będzie w zakładzie dla obłąkanych :) Bez pozdrowień

Opublikowano

Widocznie dużo wiesz na temat tych dworców, być może z autopsji. Pewne jest,że rób tak dalej jak robisz, a twój koniec będzie w zakładzie dla obłąkanych :) Bez pozdrowień

Byłem kiedyś na dworcu to widziałem młodą dziewczynę opierdalającą gałe murzynowi. A on kiedy spuścił się w oczodoły, odbyt i gardło - dał jej woreczek strunowy z wypełnioną marihuaną aż po brzegi.

A ja nie sądzę żebym skończył w tym zakładzie. Lecz zakładam, że TWÓJ koniec będzie w MONARze, psychiatryku lub więzieniu ćpunie. Bez pozdrowień.

Opublikowano

Pojeba... cię ?! Człowieku to chyba TONY JARAŁ, że ruchał się na dworcu -.-

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Jestem na chacie jak coś ;*

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Hmm jeżeli chodzi o maryche to póki jest nielegalna dobrze smakuje bo jak by byłą legalna to by się przejadła , tak jak piwo do 18 lat SUPER a potem już tak bardzo nie smakuje ;)

Opublikowano

Hmm jeżeli chodzi o maryche to póki jest nielegalna dobrze smakuje bo jak by byłą legalna to by się przejadła , tak jak piwo do 18 lat SUPER a potem już tak bardzo nie smakuje ;)

piwo zawsze dobrze smakuje :D

dziwi mnie że polski rząd nie chce nowego źródła podatków i mogliby dalej nas okradać.

Opublikowano

Obalamy mit,ze Marysia może skrzywdzić, najwyżej helikopter albo efekt windy, żaden defekt ona jest doskonała....

1372333810-U137250.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oho,zrobię odkop ;) Ale chciałem poruszyć ten temat...

Większość nastolatków "Za", a spytacie "Czemu?", odpowiedzą coś w stylu "Bo TAK!!"... :unsure:

W sumie i ja jestem Za, ale mogę uzasadnić mój wybór Za/Przeciw, otóż zobaczcie. Gdy jest nielegalna-kupujesz u dilera(drożej)+nie masz 18 lat,gdy jest zalegalizowana kupujesz w "sklepach" etc. ale musisz mieć 18 lat-to teraz na rozum pomyślcie co jest lepsze ;) Nie mówię ,że musicie być mojego zdania, bo dobrze gdy każdy ma swoje...

Opublikowano

Paliłem i jestem za legalizacją ponieważ poprawiło by to przynajmniej trochę sytuację ekonomiczną naszego kraju :P
Sprzedawać to jak papierosy, opodatkować i same korzyści bo i tak teraz kto ma palić to pali :)

Opublikowano

Ktoś pisał że heroina jest gorsza. No dobra. Mówisz że chemiczne to weźmy za przykład taką morfinę która naturalnie występuje w maku lekarskim. To nic innego jak THC tylko lepsze. THC ci zjebie mózg jeśli nie masz twardej psychiki, a morfina? nie dość że wykorzystują ją w medycynie, bo ma właściwości medyczne (a marihuane nie wykorzystują bo ich nie ma), to jeszcze człowiek się po niej czuje 9000x lepiej w związku z oddziaływaniem na endorfiny (hormony szczęścia). Żadnych efektów ubocznych, zgon tylko po przedawkowaniu. A marihuana? niejeden się po niej przekręcił, ogólnie zaniki pamięci i dysmózgia na całego. Derealizacja i depersonalizacja, dziury w mózgu, halucynacje i silne uzaleznienie - skutki palenia zielonego chujostwa.

Trzeba bardziej karać za to gówno, żeby głupie polskie społeczeństwo oduczyło się ćpania, bo będziemy jeszcze bardziej głupi i zacofani.

Jebłem jak to przeczytałem :P. Morfina mniej niebezpieczna od trawy, hah :D. Ty na prawdę nie odróżniasz wykorzystania morfiny jako środka znieczulającego w medycynie od zwykłego ćpania czy se jaja robisz? Marihuana uzależnia tylko psychicznie, morfina nie dość że szybciej uzależnia psychicznie to jeszcze bardzo silnie fizycznie. Parę razy to zażyjesz i już nie przestaniesz brać, bo choćbyś chciał to głód cię wykończy. Heroina to już w ogóle największe gówno pod słońcem. Bardzo rzadko zdarza się że ktoś wychodzi z uzależnienia, niektórzy potrafią wrócić do nałogu po latach. Nie wspomnę nawet jakie syfy można sobie zafundować przez strzykawkę, nie wyłączając wirusa HIV. Jak o właściwościach medycznych marihuany nie słyszałeś to znaczy że wiesz tyle co nic w tym temacie. Lecznica marihuana jest wykorzystywana choćby w leczeniu nowotworów, jaskry, epilepsji czy stwardnienia rozsianego. A słyszałeś kiedyś o leczniczej morfinie? Nie, bo nie ma żadnych leczniczych właściwości, tylko PRZECIWBÓLOWE, dociera to do ciebie??

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Oho,zrobię odkop ;) Ale chciałem poruszyć ten temat...

Większość nastolatków "Za", a spytacie "Czemu?", odpowiedzą coś w stylu "Bo TAK!!"... :unsure:

W sumie i ja jestem Za, ale mogę uzasadnić mój wybór Za/Przeciw, otóż zobaczcie. Gdy jest nielegalna-kupujesz u dilera(drożej)+nie masz 18 lat,gdy jest zalegalizowana kupujesz w "sklepach" etc. ale musisz mieć 18 lat-to teraz na rozum pomyślcie co jest lepsze ;) Nie mówię ,że musicie być mojego zdania, bo dobrze gdy każdy ma swoje...

zauważ że nie każdy zna dilera, ale sklep już tak

na ulicach byłoby więcej ćpunów, nie można tego zalegalizować, bo społeczeństwo się stoczy na dno

gimbusy skończcie najpierw gimnazjum żeby się wypowiadać na takie tematy. Do tego trzeba dorosnąć. Który wybitny naukowiec albo jakiś poważny biznesmen narkotyzuje się marihuaną, czymkolwiek? ćpają tylko (pod)ludzie bez przyszłości, biedni - materialnie jak i umysłowo, niepotrafiący cieszyć się życiem.

Opublikowano

Ci co palą i tak będą palili ci co nie palą i tak będą palili:D ale poważnie jak zalegalizują to i tak krzywda się nikomu nie stanie bo i tak palą ją i będą palić:P

0dqn.png
Opublikowano

Korzyści finansowe dla państwa przez akcyzę jak i tańszy od morfiny środek przeciwbólowy.
Jak również i ratowałby państwową służbę zdrowia.
Po zalegalizowaniu zwiększyła by się szansa na czystą ganję, bo tak to majeranek.
Ona nie uzależnia fizycznie, lecz psychicznie, z czego wyjść dużo łatwiej niż np. z papierosów / alkoholu ( z których wiele osób by zrezygnowało na rzecz marysi, co przyniosło by pozytywy na temat patologii itp.)

Byłem kiedyś na dworcu to widziałem młodą dziewczynę opierdalającą gałe murzynowi. A on kiedy spuścił się w oczodoły, odbyt i gardło - dał jej woreczek strunowy z wypełnioną marihuaną aż po brzegi.

A ja nie sądzę żebym skończył w tym zakładzie. Lecz zakładam, że TWÓJ koniec będzie w MONARze, psychiatryku lub więzieniu ćpunie. Bez pozdrowień.

O kurwa jaki słaby troll.
Dude, też czytałem Sweet Apple Massacre.
Prawdopodobnie to ty opierdalałeś komuś pałę.
Ogarnij wyobraźnię, dzieciaczku.

shoob.png

Opublikowano

Cóż , moim zdaniem marihuana powinna być zalegalizowana. Może faktycznie nie w dużych ilościach ale wystarczających na odprężenie się i zrelaksowanie. Przykład ? Holandia. Liczne Coffie Shop-y w każdym większym mieście. Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją gdzie ktoś się napierdziela bo się zjarał i coś mu się nie podoba. Brak sytuacji gdzieś ktoś kogoś hmm "wkręca" a osoba "wkręcona" jest osobą poszkodowaną. Brak sytuacji gdzie ktoś ucierpiał z powodu zapalenia sobie jointa. To jest faktycznie dziwna sytuacja zwłaszcza gdy starsze pokolenie inteligencji niepełnosprawnych dżdżownic (PO / PIS ) mają dosłownie wyje*ane na wszystko prócz kasy , korupcji , samochodów i okradania Polaków. Tutaj w Holandii jest wiele przykładów że marihuana NIE GROZI człowiekowi. Przykładem są szkoły do których ktoś chce się zapisać jak i nauczyciele. Zapisujecie się do szkoły i dostajecie formularz. Kilka pytań jest odnośnie palenia np. Czy palisz marihuane? Czy palisz nałogowo marihuane ? Czy z rana palisz marihuane (chodzi o to czy przyjdziesz do szkoły zjarany czy nie ). Czy Twoi rodzice/ opiekunowie palą/pozwalają Tobie palić marihuane ? Jaki z tego morał ? Że nauczyciele nie odbierają marihuany jako zabójczy narkotyk który uśmierca ludzi jednego za drugim. Co najlepsze na godzinnych przerwach nauczyciele też czasami staną i zapalą sobie , co prawda nie Ci którzy mają zaraz lekcje ale Ci którzy skończyli i mogą wracać do domu. Co do roślinek domowych. Fakt nie można hodować w domu ale po co skoro idziecie do CoffieShop-u płacicie 2,5 euro i macie pięknego jointa elegancko zbitego i możecie zabrać do domu i sobie spalić.

Dlatego Polska wyróżnia się strasznie na tle innych krajów takich jak Holandia / Czechy/ Niemcy. Wątpię czy to się zmieni chyba że w nastaną czasy "młodszego pokolenia" w których to Ci mądrzejsi , wiedzący co trzeba zmienić i inaczej nastawieni do polityki ludzie zasiądą w sejmie i Oni zaczną rządzić. Może nie zajebiście idealnie i super ale tak by każdemu Polakowi było dobrze w kraju.

Opublikowano

Po raz kolejny muszę się wypowiedzieć w tej sprawie. Nie rozumiem osób które posługują się perfidną propagandą, aby manipulować społeczeństwem, lobbując legalizację tego - jednego z najgorszych - narkotyku. Jak potwierdzają badania naukowe przeprowadzone przez profesorów jednego z najlepszych francuskich uniwersytetów - gram marihuany jest aż dwukrotnie bardziej szkodliwy niż paczka papierosów. Zapytacie: dlaczego?. W dymie z marihuany znajduję się więcej rakotwórczych substancji niż w tytoniowym! Na dodatek ten piekielny narkotyk uzależnia! Mało to się słyszy na TVN-ie czy innych stacjach o tym? Najpierw 1 gram, potem 2-gi, potem 3-ci, potem znicze. Tak już jest. Nie dajcie się sobą manipulować!

Opublikowano

Po raz kolejny muszę się wypowiedzieć w tej sprawie. Nie rozumiem osób które posługują się perfidną propagandą, aby manipulować społeczeństwem, lobbując legalizację tego - jednego z najgorszych - narkotyku. Jak potwierdzają badania naukowe przeprowadzone przez profesorów jednego z najlepszych francuskich uniwersytetów - gram marihuany jest aż dwukrotnie bardziej szkodliwy niż paczka papierosów. Zapytacie: dlaczego?. W dymie z marihuany znajduję się więcej rakotwórczych substancji niż w tytoniowym! Na dodatek ten piekielny narkotyk uzależnia! Mało to się słyszy na TVN-ie czy innych stacjach o tym? Najpierw 1 gram, potem 2-gi, potem 3-ci, potem znicze. Tak już jest. Nie dajcie się sobą manipulować!

słaby troll

wyłączcie tą zasraną telewizje gdzie wszystko jest tak montowane żeby tylko ludzi zmanipulować i oszukać.

Opublikowano

Kurwa, wolny kraj, będę się truł jak chcę, i każdy debil jak chce to niech ginie.

WOLNY KRAJ

Poza tym, ONI IM KURWA PŁACĄ ZA TAKIE WYNIKI BADAŃ.

>piekielny narkotyk - czytaj, jesteś katolem, wyjdź.

>Mało to się słyszy na TVN .... KURWA, TELEWIZJA , PROPAGANDA, MANIPULACJA

Człowieku, co jest z tobą nie tak? o.O

@btw

W obecnej chwili wszystko jest rakotwórcze, a od Marihuany nie da się umrzeć. Przynajmniej nie bezpośrednio od niej.

Największa szkoda jaką ona może zrobić to format mózgu, ale to naprawdę trzeba dużo wypalić...

shoob.png

Opublikowano

pl.wikipedia.org/wiki/Marihuana
poczytajcie sobie ;)

Tylko, że my (przeciwnicy legalizacji) mamy dowody dotyczące szkodliwości tego narkotyku, a co szkodzi człowiekowi, powinno być zakazane.

czyli alkohol, nikotyna itd. powinno być zakazane?

albo samochody też powinny być bo przecież są przez nie wypadki

Opublikowano

Seks też szkodzi w niektórych wypadkach.

Też uzależnia.

Sport grozi zdrowiu.

Szkoła też.

Chcesz się truć to się truj, ale marysia nie truje

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...