Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Flap wiesz jak działa feta + alkohol bo widzę ze nei bardzo.Feta to jest w chuj mega mocna w pizdu kawa i nic więcej, a alko to chyba każdy wie.

Nie moczy się w fecie niczego bo to jest bez sensu, te twoje "mięty" to są zwykłe dopy zamówione z neta i porozdzielane po gimbach...

To co kurwa, tobie zmielone sprzedają hahahahaha?

Nie raz miał klepał bardziej niż topy;0

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłem u ziomka na warsztacie i widziałem jak, to robił.

To nie jest żaden smart chociaż smakuje i pizga jak smart.

Jeżeli palił ktoś kiedyś Tajfuna, to tak samo jest po przebrzydlaku.

Jeżeli ktoś nie palił, to tutaj ma mały artykuł:
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101004/KRAJ/360795047

Przebrzydlak dokładnie tak samo pizga tylko, że góra na dwie godziny.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Powiem wam dlaczego jestem troszke neutralny do zalegalizowania.Poniewaz to co my palimy to nie jest czyste ziolko,tylko nazarte roznymi domestosami i kretami.Po tym mocno odbija,chociaz po alko tez.

jak sie pali byle gowno byle od kogo to i tak moze nawet Ci tam jakies siki z ameryki dawali

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Mojemu kumplowi blany zniszczyło życie ; ) Co 2 dni jarał , co tydzień był tak zjarany że trudno było mu dojść do domu. Wszystkie pieniądze jakie zarobił,zdobył (a i sprzedał by matkę) szły na jaranie. Jarał sam ,nie potrzebował atmosfery nic ,tylko zioło. Ojciec zaczął pić , tylko szkoda mi jego matki. Mu to pewnie nawet majeranku by dodali + troszkę "marihuany" i jest git. Jestem niestety przeciwny legalizacją.

Opublikowano

Nie kupujcie gówień od dilerów spod klatki. Tam pełnego grama nie macie bo pewnie sobie kule z tego biorą albo dosypują tytoń.

Jest zajebista strona w internecie, gdzie legalnie możecie kupić dobre, prawdziwe zioło. Od zwykłej baki po misze, amfe itp. : )

skpUo.png

Opublikowano

Nie paliłem niczego, nie palę i palić nie będę. Życie mi jest miłe na świecie, a uzależnień mam już sporo ( na przykład od MPC :) ) .

Nie rozumiem ludzi, którzy palą takie świństwa. Chcą się zrobić wielce coool i popisywać się przed kolegami, ale myślę że to jest mało inteligentne.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jest zajebista strona w internecie, gdzie legalnie możecie kupić dobre, prawdziwe zioło. Od zwykłej baki po misze, amfe itp. : )

Fajnie masz w bani chłopcze.

Byłem u ziomka na warsztacie i widziałem jak, to robił.

To nie jest żaden smart chociaż smakuje i pizga jak smart.

Jeżeli palił ktoś kiedyś Tajfuna, to tak samo jest po przebrzydlaku.

Jeżeli ktoś nie palił, to tutaj ma mały artykuł:

http://www.gk24.pl/a.../KRAJ/360795047

Przebrzydlak dokładnie tak samo pizga tylko, że góra na dwie godziny.

Ani alko ani feta nigdy nikomu nie dała halucynacji, jeśli po fecie masz spokojny oddech to fajną masz fete kolego.

Twój koleszka coś wałuje synek

Opublikowano

Pewnie, większość nieletnich dała że paliła taka dziecinada pewnie. Ja jestem za młody narazie ale w przyszłości bym zapalił ;p

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Z jednej strony jestem za (czysty towar) z drugie przeciw (ceny moim zdaniem wzrosną o 200%).Pozdrawiam ludzi mieszkających na wsi i samo zaopatrujących się :)

Opublikowano

Nie paliłem niczego, nie palę i palić nie będę. Życie mi jest miłe na świecie, a uzależnień mam już sporo ( na przykład od MPC :) ) .

Nie rozumiem ludzi, którzy palą takie świństwa. Chcą się zrobić wielce coool i popisywać się przed kolegami, ale myślę że to jest mało inteligentne.

Spoko... tyle, że to jest naturalne.. i nie szkodzi tak jak fajki.. ( umiar ). I szczerze mówiąc to wolałbym zapalić takiego prawdziwego, naturalnego dżojsa raz na 2-3 tygodnie i mieć wtedy wyjebane na wszystkie problemy niż palić te jebane fajki z których nie ma żadnych korzyści.

ps. ZA

Opublikowano

Jestem przeciw. Palenie czegokolwiek odbije się w przyszłości. Również mam sporo innych uzależnień, ale kolejnych jak te z narkotykami nie chciałbym.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Dodam jeszcze że po marihuanie da się umrzeć.

Po sporych dawkach w krótkim odstępie czasu mogą zacząć się wymioty, którym

towarzyszy odwodnienie :)

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Marycha jest zła . Ma bardzo złe toksyny , które zatruwają twój organizm .

Pozatym w ankiecie głosują pewnie dzieći które słuchają RAPU i nie mają własnego zdania na ten temat to klikają tak , ponieważ jego kolega pali i mówi że jest pro i powinna być w polsce . Jestem z rządem.

Opublikowano

kurwa marihuana niczego nie leczy, jedyna jej wlasciwosc to robienie dziur w mozgu

Alkohol też robi dziury w mózgu i jakoś jest legalny, a może powodować większe szkody niż skręt, więc to nie argument.

Opublikowano

kurwa marihuana niczego nie leczy, jedyna jej wlasciwosc to robienie dziur w mozgu

jesus_facepalm-225x289.jpg

A masz jakieś potwierdzenia, że czysta maryśka robi dziury w mózgu? To jest jakiś absurd i paranoja. Jak się jara jakieś śmieci to później tak się gada. ;)

Opublikowano

Alkohol też robi dziury w mózgu i jakoś jest legalny, a może powodować większe szkody niż skręt, więc to nie argument.

no, nigdzie nie zaprzeczam i co to ma do tego? wszystkie narkotyki powinny byc legalne, jebac socjalizm

jesus_facepalm-225x289.jpg

A masz jakieś potwierdzenia, że czysta maryśka robi dziury w mózgu? To jest jakiś absurd i paranoja. Jak się jara jakieś śmieci to później tak się gada. ;)

tak mam, znam dwie osoby nalogowo palace lecznicza marihuane

Opublikowano

:) nie no beka

Więc ja tez sie wypowiem palic trawy nie paliłem nie było okazji :)

Za:

- Czy tak czy tak kto chce to sobie to kupi

- Policja lata za małolatami z trawą i debile napierdalaja po bramach kazdego

- Jeśli ktoś chce palic trawe zakaz go nie powstrzyma

Przeciw :

- Gdyby sprzedawali trawe w sklepach był by z tego podatek i by cena w chuj wzrosła

- Gimby by szlały z trawą po szkołach

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Fajnie masz w bani chłopcze.

Ani alko ani feta nigdy nikomu nie dała halucynacji, jeśli po fecie masz spokojny oddech to fajną masz fete kolego.

Twój koleszka coś wałuje synek

Fety nie pizgam więc nie powiem ci czy mam spokojny oddech xD

Nie wiem jak to możliwe, ale efekty sa jak po Tajfunie może jak się zmiesza alkohol z amfetaminą i jeszcze się, to spali, to wydzielają się takie składniki halucynogenne.

Nie znam się na chemii więc nie wiem jak to możliwe.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Fety nie pizgam więc nie powiem ci czy mam spokojny oddech xD

Nie wiem jak to możliwe, ale efekty sa jak po Tajfunie może jak się zmiesza alkohol z amfetaminą i jeszcze się, to spali, to wydzielają się takie składniki halucynogenne.

Nie znam się na chemii więc nie wiem jak to możliwe.

Feta to tzw. speed.Taka w kurwe mega mocna kawa, daje Ci kopa, fleshujesz się zamiast chodzić a na drugi dzień boisz się sam siebie.Twój koleszka musiał cos jeszcze dodać, poza tym przy spaleniu fety z alko raczej nieźle byś sie przytruł spalając lufe takiego czegoś...

Opublikowano

Palić amfe, no no. Coś jeszcze?

Mi zioło w gównie maczają i też nie ma zapachu! PIONA

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...