Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój kolega miał tzw. "Bad tripa" i nie wiedział co się dzieje, ledwo co stał na nogach, myślał, że jest we śnie i chciał się po prostu obudzić. Pytał mnie co się dzieje, gdzie jesteśmy itp. ale nie wymiotował :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak bad trip na marichuanie xD.Co najwyżej się porzygasz ale to trzeba już na prawdę dużo spalić.Prędzej uśniesz.

Badtripy są po zjebanych syntetykach..

Opublikowano

Marihuana jest zajebista jako lek i uzywka :)

Sadzić , palić , zalegalizować !! :)

Beka z ciebie, araba się kurwa nasłuchał i gurala jak napierdalali "sadzić, palić, zalegalizować" i teraz powtarzasz..

Polaczki w polszy nie chco marihunaen bo u większości występuje syndrom wkurwionego człowieka przez cały rok, no a marihunaen rozwesela i o to cała afera.

PS marichuana też uzależnia (wszystko uzależnia), nie pierdolta głupot jak ten kilka postów nade mną...

Opublikowano

Dla mnie marihuana jest dobrym narkotykiem relaksacyjnym który można sobie popalać od czasu do czasu. Moje stanowisko odnośnie legalizacji jest takie aby zalegalizować posiadanie do 5g sprzedawanie jej i sprzedawanie jej pod akcyzą. Oczywiście pod odpowiednimi ustaleniami prawnymi takimi że będą ją mogły zakupić tylko osoby pełnoletnie.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Dla mnie marihuana jest dobrym narkotykiem relaksacyjnym który można sobie popalać od czasu do czasu. Moje stanowisko odnośnie legalizacji jest takie aby zalegalizować posiadanie do 5g sprzedawanie jej i sprzedawanie jej pod akcyzą. Oczywiście pod odpowiednimi ustaleniami prawnymi takimi że będą ją mogły zakupić tylko osoby pełnoletnie.

Czyli mniej więcej tak jak ma Holandia.

Tylko lepiej jakby przy sobie można było nosić ile się chce, ale trzeba mieć paragon :D

Nie ma czegoś takiego jak bad trip na marichuanie xD.Co najwyżej się porzygasz ale to trzeba już na prawdę dużo spalić.Prędzej uśniesz.

Badtripy są po zjebanych syntetykach..

Z tym, że sie porzygasz, to nie zawsze ;x

Wszystko zależy od organizmu, od tego jaką bake paliłeś i jak paliłes ;)

Np po wiaderkach często gdy przesadzisz chce sie rzygać, a po gibonach nigdy nie miałem takiej pizdy żeby chciało mi się wymiotować, a nie raz pękło 5 czyściochów pod rząd na dwóch (oczywiście mówię o sobie, bo wszystko zależy od danego człowieka i organizmu jaki ma)

Widziałem sporo osób w beznadziejnym stanie, większa część z nich wymiotowała c: jesteś w błędzie... sam raz się przepaliłem, ale to szczegół .. :c

Tyle razy już miałem bad tripa po wiadrach z holki, że wiem jak to jest i raczej nikomu nie życzę tego ;x

A przepalić się tzn że tyle palisz już, że baka przestaje cie kopać ;p

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Beka z ciebie, araba się kurwa nasłuchał i gurala jak napierdalali "sadzić, palić, zalegalizować" i teraz powtarzasz..

Polaczki w polszy nie chco marihunaen bo u większości występuje syndrom wkurwionego człowieka przez cały rok, no a marihunaen rozwesela i o to cała afera.

PS marichuana też uzależnia (wszystko uzależnia), nie pierdolta głupot jak ten kilka postów nade mną...

Jak dla mnie Marihuana uzależnia ale tylko w nałogowych przypadkach . Typu codziennie .

Ja palę 2-3 lufki na miesiąc i to mi starczy . Najczęsciej gdy jestem wkurwiony aby się wyluzować :)

i jak bym chciał to bym zrezygnował .

I to nie jest wina rządu tylko ludzi . Dac im palca biora całą rękę .

Opublikowano

Jak dla mnie Marihuana uzależnia ale tylko w nałogowych przypadkach . Typu codziennie .

Ja palę 2-3 lufki na miesiąc i to mi starczy . Najczęsciej gdy jestem wkurwiony aby się wyluzować :)

i jak bym chciał to bym zrezygnował .

I to nie jest wina rządu tylko ludzi . Dac im palca biora całą rękę .

Nie nie nie... wszystko zależy od osobowości, od siły woli i od samego umysłu.

Ja np od początku wakacji paliłem codziennie po kilka wiader dziennie czasem lolki no ogólnie dużo, a od jakoś tak dwóch tygodni przystopowałem i raz na kilka dni.

Nagar ciągnie do baki tylko z rana, jak rano przetrwasz to potem już w ogóle nie ciągnie do baki dopóki nie zacznie ktoś podkręcać że bedzie miał palenie i czy idziesz z nim zapalić lub coś.

Już dawno temu naukowo udowodniono że MJ uzależnia tylko psychicznie nie tak jak większość narkotyków fizycznie (np heroina i fizycznie i psychicznie).

1372333810-U137250.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Marihuana w Polsce jest nielegalna

ale większość traktuje ją jak legal :)

Ponad 30% ludzi w Polsce palimarysie :D

a drzewka to rosną w każdej gmienie

"Bo chuje się znają, bo chuje nie palą "

tak jak najbardziej jestem za legalizacją.

W Polsce nie ma miejsc do pracy ,a legalizacja dałaby prace wielu wielu wielu ludziom

Opublikowano

Marihuana w Polsce jest nielegalna

ale większość traktuje ją jak legal :)

Ponad 30% ludzi w Polsce palimarysie :D

a drzewka to rosną w każdej gmienie

"Bo chuje się znają, bo chuje nie palą "

tak jak najbardziej jestem za legalizacją.

W Polsce nie ma miejsc do pracy ,a legalizacja dałaby prace wielu wielu wielu ludziom

ciekawo skąd msz takie statystki 30% lol . tylko do celów leczniczych .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Na serio chcecie widzieć te 13latki palące marihuanę po szkole? -,-

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Skaciu, dnia 27 Wrze 2013 - 17:46, napisał:

Na serio chcecie widzieć te 13latki palące marihuanę po szkole? -,-

Gimbusy z trawą to żałosny widok :) Jednak, mimo to legalizacja jak najbardziej, to by było coś móc sobie w lokalu spalić joya, poczilować się i bez stresu transportować c:

apple.png

Opublikowano

Gimbusy z trawą to żałosny widok :) Jednak, mimo to legalizacja jak najbardziej, to by było coś móc sobie w lokalu spalić joya, poczilować się i bez stresu transportować c:

Legalne papierosy 18+

- gimbusy mają i jarają na przerwach

Legalny alkohol 18+

- gimbusy mają i chleją po szkole

Nielegalna marycha

- sporadyczne przypadki

Legalna marycha 18+

- gimbusy mają i jarają z kumplami przy piwie...

Dajcie spokój... kiedyś nie było papierosów i nikt nie odczuwał ich braku z powodu, że ich nie znał,

i wszyscy się nie truli i żyli nawet trochę dłużej... Komu to potrzebne? (pomijając sytuacje, w których "ziółko" jest podawane w formie leku w odpowiedniej dawce)

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

wedlug mnie powinna byc legalizacja ale tylko np do 2 max 3 gramow mozna nosic przy sobie a co do roslinki w domu to tez jestem za bo 1 roslinka na wlasny uzytek nie zaszkodzi sam zapale raz na miesiac i mi starczy a nie potrafie zrozumiec ludzi ktorzy twierdza ze o jak zapale maryche to jestem cpunem a rzad mowi "marichuane wstrzykuja narkomany..." :D

Opublikowano

wedlug mnie powinna byc legalizacja ale tylko np do 2 max 3 gramow mozna nosic przy sobie a co do roslinki w domu to tez jestem za bo 1 roslinka na wlasny uzytek nie zaszkodzi sam zapale raz na miesiac i mi starczy a nie potrafie zrozumiec ludzi ktorzy twierdza ze o jak zapale maryche to jestem cpunem a rzad mowi "marichuane wstrzykuja narkomany..." :D

Idź się może lepiej pouczyć? To nie tematy dla dzieci analfabetów.

Mój PC:

Opublikowano

Marihuana zabija rocznie w chuj dużo ludzi. Ona sama w sobie nie jest zła, ale dilerka już tak. Powinni zalegalizować.

Marihuana NIE ZABIŁA NIKOGO ODKĄD LUDZIE JĄ PALĄ!

Legalne papierosy 18+

- gimbusy mają i jarają na przerwach

Legalny alkohol 18+

- gimbusy mają i chleją po szkole

Nielegalna marycha

- sporadyczne przypadki

Legalna marycha 18+

- gimbusy mają i jarają z kumplami przy piwie...

Dajcie spokój... kiedyś nie było papierosów i nikt nie odczuwał ich braku z powodu, że ich nie znał,

i wszyscy się nie truli i żyli nawet trochę dłużej... Komu to potrzebne? (pomijając sytuacje, w których "ziółko" jest podawane w formie leku w odpowiedniej dawce)

Weź wyjdź i nie wracaj.

Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. I nie dotyczy, to tylko dorosłych, ale tez i młodzież.

I nie zgodzę sie z tobą z tym:

"

Nielegalna marycha

- sporadyczne przypadki"

Właśnie gdy jest nielegalna, to dzieci moga ją jarać ile chcą, bo diler chce zarobić i nie patrzy komu i ile sprzedaje, a jakby były coffeshopy, to sprzedaż nieletnim spadła by drastycznie.

Ale jednak i tak ktoś by dzieciom sprzedawał, bo zawsze znajdzie sie ktoś kto nawet jak jest legal diluje.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Idź się może lepiej pouczyć? To nie tematy dla dzieci analfabetów.

po 1 szkole skonczylem juz dosc dawno temu

po 2 myslisz ze uzywasz polskich znakow i piszesz nimi to jestes nie wiadomo kim? i ze mozesz zwracac uwage innym?

po 3 mieszkam w angli od 6 lat wiec jezeli popelnilem jakis blad to przepraszam ale kazdemu sie zdarza

Opublikowano

Mnie bawią opinie ludzi którzy nie mają żadnego pojęcia o zielu, wielcy znawcy hejterzy - wypierdalać :) Wolał bym poczytać posty osób które podobnie jak ja kochają MJ i towarzyszy im ona na codzień..

apple.png

Opublikowano

Marihuana poprawi Ci humor o każdej porze :)

Niepowtarzalna bomba :D

Troche w Polsce droga jest bo średnio 40 za gram to w choy

w krajach gdzie jest to legalne można kupić o wiele taniej (to wiadomo)

Oczywiście jestem za legalizacją.

Palikot chce to za legalizować ale czy kiedyś się tego doczekamy chuy wie

i tak się pali na legalu więc mam wyjebane czy zalegalizuja to teraz czy za 10 lat

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...