Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tv? Nie oglądam.
Pić? Nie pije.
Nie jestem agresywnym człowiekiem.
Samochód? Nie stać mnie ; >

Idiota? Po czym tak stwierdzasz?
Moje Idee różnią się o tych które TY WIDZISZ W TV. ; > (Bo skądś to wnioskujesz. Chyba iż jesteś kolejną osobą papugującą wszystkie opinie i przesądy tego świata)

Za szybko mnie oceniasz. Ale za takie obrażanie mnie wiem jedno nie dam rady zniżyć się do tak niskiego poziomu by z tobą dyskutować.

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje Idee różnią się o tych co TY WIDZISZ W TV. ; >

Ostatni raz tv oglądałem kilka miesiecy temu, i to nie durne fakty tylko jakiś film;c

Jak masz durne poglądy nijak mające się do tego czym jest marihuana to uważam Cie za idiote.Tacy jak ty spierają sie byleby nie trawa a jak pijusy odpierdalają to jest git?Palenie śmierdzących szlugów które rozpierdalają organizm, łykanie legalnej fety w tabletach i psychotropy które rozpierdalają ludziom psyche są ok ale trawa po której się pośmieje i zjem paczke czipsów z biedronki są złe kurwa mac?

Opublikowano

Czytałeś kiedykolwiek moje posty?
Jestem przeciwny paleniu oraz piciu. Nie bez powodu nie pale oraz nie pije. To znaczy iż mam chore poglądy? Nic nie poradze na to iż alkohol oraz śmiercionośne papierosy są legalne ale sam (jak mam wpływ) nie pozwole na legalizacje kolejnego zła (choc nie tak wielkiego jak wcześniejsze wymienione). Wasza logika jest chora : Skoro fajki i alkohol sią legalne (są złe i wgl.) To marihuana tez ma być. To uważasz za normalne?
Chciałbyś aby koleś po trawce jeździł samochodem? Tego nie da się szybko wykryć. Jeżeli uważasz iż marihuana prowadzi tylko do śmiechu jesteś bardzo niedokształconym człowiekiem. Prosze poczytać również o skutkach ubocznych.

Opublikowano

@Up
Tak jak każdy rozumny po alkoholu.

To działa w obie strony musicie to zrozumieć.

Opublikowano

Tylko jakbyś nie zauważył, to po alkoholu zazwyczaj urywa ci się film i nie wiesz co robisz, a więc możesz wsiąść do samochodu, a nawet nie wiesz, że to robisz.

A po babie wiesz co robisz i możesz zapobiegnąć takiemu czemuś.

Zazwyczaj jest tak, że jak się zjarasz, to masz totalny nie ogar, ale jak trzeba się ogarnąć, bo był jakiś wypadek czy coś, to od razu trzeźwo myślisz (przynajmniej ja tak mam)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak ty masz tak po skręcie to niby każdy tak ma? Znam ludzi którzy trzeźwo myślą po alkoholu.Co do zioła proszę poczytaj sobie.Potem się wypowiadaj. Najbardziej boli mnie wasza niewiedza na temat tego co tak chwalicie. marihuana w niczym nie ustępuje od alkoholu. Myśleć logicznie. To że czasem pojawią się jakieś memy na temat marihuany to od razu uważacie iż to co tam jest napisane to prawda?

jak ktoś chce niech pali sobię skręta... Jego sprawa. Ale proszę nie wciągać dużej części społeczeństwa i na siłę legalizować coś co jest złe. Tak się stacza społeczeństwo.
Zamiast zając się ważnymi sprawami w naszym życiu (wojny/przestępstwa/głód na świecie) wolicie zajmować się czymś tak nieważnym jak to.

Opublikowano

Pale od dwóch lat i nie jakieś jebane gibony tylko porządne wiadra zamykam i nigdy, ale to nigdy nie straciłem filmu nawet po spalonych dwóch gietach. (samemu)

Mam wielu znajomych którzy palą i każdy ma mniej więcej takie efekty jak ja lub bardzo podobne.

Marihuana, a alkohol, to dwa różne światy.

To, że ty jesteś tak ograniczony umysłowo i nie potrafisz zrozumieć, że marihuana, to pikuś w porównaniu do alkoholu i papierosów, to nie moja wina.

Od dwóch lat pale i nie mam ŻADNYCH skutków ubocznych.

Płuca w pełni zdrowe i czyste (nie zanieczyszczone), z pamięcią też nie mam problemów, nałogu też nie mam.

Jedyna wada długotrwałego palenia, to to, że można sie wypalić i żeby była faza trzeba więcej spalić.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak ty masz tak po skręcie to niby każdy tak ma? Znam ludzi którzy trzeźwo myślą po alkoholu.Co do zioła proszę poczytaj sobie.Potem się wypowiadaj. Najbardziej boli mnie wasza niewiedza na temat tego co tak chwalicie. marihuana w niczym nie ustępuje od alkoholu. Myśleć logicznie. To że czasem pojawią się jakieś memy na temat marihuany to od razu uważacie iż to co tam jest napisane to prawda?

jak ktoś chce niech pali sobię skręta... Jego sprawa. Ale proszę nie wciągać dużej części społeczeństwa i na siłę legalizować coś co jest złe. Tak się stacza społeczeństwo.

Zamiast zając się ważnymi sprawami w naszym życiu (wojny/przestępstwa/głód na świecie) wolicie zajmować się czymś tak nieważnym jak to.

Jeśli twoimi jedynymi informacjami w dysksusji na temat marihuany jest internet i to co w nim wyczytasz to już nic nie pisz więcej bo się ośmieszasz.Pale od ponad 1,5 roku , raz pale 7 dni pod rząd raz przez miesiąc wgl.. Jak już pale to zawsze w gronie kumplii, smiejemy się i jest spoko, albo jak nie moge usnąć..

wojny/przestępstwa/głód na świecie

wojny - koło dupy mam wojny jebanych talibów i innych idiotów

przestępstwa - zależy jakie bo jak piractwo i narkotyki to sram na to

glód na świecie - wyjebane najbardziej, co jak ja nie zjem kotleta to nagle dizecko z kambodży go zje?Nic nie wskuram.

Widać ze jestes gościu zwykłym szarym człowieczkiem co ma wpojone w głowe od małego kościół szkoła praca żona dziecko grób..

Opublikowano

Ja jestem szarym człowiekiem? Ty masz wyjebane na wszystko niczym zbuntowany gimbus. Dowiodłeś sam iż twój poziom nie przewyższa nawet podstawówkę. Pal dalej i miej wyjebane kiedy życie nakopie Ci do dupy może się ogarniesz.
Na wojne masz wyjebane dopóki nie zapuka do twoich drzwi. przestępstwa? Poczekajmy aż ktoś dla zabawy zabije sobie kogoś z twojej rodziny(mam nadzieje że nigdy do tego nie dojdzie). Dalej będziesz miał wyjebane?
Jeżeli chodzi o głód na świecie. Jesteś prostym człowiekiem który widocznie ma wszystko co potrzebuje i na reszte nie patrzy. To ty jesteś szarym człowiekiem który ma gdzieś innych. Ja patrze na świat ty na własną dupę. To nie życie publiczne potrzebuje marihuany tylko wy abyście nie musieli kryć się przed pałami.

Najpierw uważałeś iż informacje biore z tv. Więc łątwo było Ci mnie krytykować teraz zarzucasz mi niewiedze z neta. Kolego... porozmawiaj sobie z lekarzem w cztery oczy i posłuchaj co on opowie Ci o tym narkotyku.
Albo chociaż pal w swoim zaciszu i rujnuj zdrowie ale nie ciągnij za sobą innych. Ty już oczu nie otworzysz jesteś pod wpływem znajomych bez własnego zdania. Ty informacje tylko papugujesz od innych, a to jest definicja szarego człowieka.

Opublikowano

Ja jestem szarym człowiekiem? Ty masz wyjebane na wszystko niczym zbuntowany gimbus. Dowiodłeś sam iż twój poziom nie przewyższa nawet podstawówkę. Pal dalej i miej wyjebane kiedy życie nakopie Ci do dupy może się ogarniesz.

Na wojne masz wyjebane dopóki nie zapuka do twoich drzwi. przestępstwa? Poczekajmy aż ktoś dla zabawy zabije sobie kogoś z twojej rodziny(mam nadzieje że nigdy do tego nie dojdzie). Dalej będziesz miał wyjebane?

Jeżeli chodzi o głód na świecie. Jesteś prostym człowiekiem który widocznie ma wszystko co potrzebuje i na reszte nie patrzy. To ty jesteś szarym człowiekiem który ma gdzieś innych. Ja patrze na świat ty na własną dupę. To nie życie publiczne potrzebuje marihuany tylko wy abyście nie musieli kryć się przed pałami.

Najpierw uważałeś iż informacje biore z tv. Więc łątwo było Ci mnie krytykować teraz zarzucasz mi niewiedze z neta. Kolego... porozmawiaj sobie z lekarzem w cztery oczy i posłuchaj co on opowie Ci o tym narkotyku.

Albo chociaż pal w swoim zaciszu i rujnuj zdrowie ale nie ciągnij za sobą innych. Ty już oczu nie otworzysz jesteś pod wpływem znajomych bez własnego zdania. Ty informacje tylko papugujesz od innych, a to jest definicja szarego człowieka.

Idiot or just trolling?

Jak wół napisałem baranku boży że jeśli to przęstępstwa typu piractwo i dragi to mam to w dupie, za zabójstwa, gwałty powinni wieszać na jajach albo odrazu ja krzesło posadzać..

Tak, mam wyjebane w życie publiczne i innych ludzi, nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zasłużyli bo wiem że i tak nic nie zmienie w tym chorym wszystkim.Mam swój świat, w nim rodzine, od czasu do czasu robote, znajomych, przyjaciół, szkołe komputer i wiele innych ulotnych chwil, PIERDOLI MNIE TO CZY JAKIŚ ARAB W SOMALI ZAJEBAL JAKIES DZIECKO.

Masz najwięcej do powiedzenia, a zadam Ci jedno pytanie: Paliłeś kiedyś przynajmniej 2 razy?Jeśli nie to kończe z tobą dyskusje.Równie dobrze mógłbyś być prawiczkiem a ten temat byłby o seksie i byś mnie uczył i pierdolił co robie źle co dobrze a czego w ogólnie powininenem robić...

P.s dlaczego nie spinasz tak swoich zwieraczy w mowie o wódzie i szlugach?DLATEGO ZE TO JEST OGÓLNIE DOSTĘPNE A W MÓŻDŻEK WPOJONE BYŁO OD MAŁEGO CO WOLNO A CO NIE huh?

Alko jest w chuj toksyczne - marichuana w ogóle.Nie wywiera żadnego negatywnego skutku w organizmie, leczy niektóre choroby.Alko jest bardziej uzależniające od fety, a trawe można palić rok co dzień i nagle przestać;)

Ty i tak powiesz że niszcze siebie i społeczeństwo lewicowy PIS'owcu

Opublikowano

Lewicowy PiSowcu? Ahahahha. Poglądy polityczne prosze odłożyć na bok kolego. Sam nie zdajesz sobie sprawy na to jak bardzo się mylisz ^^
Ale to dużo wyjaśnia i daje mi do myślenia. Widze że nie znasz dokładnych skutków ubocznych palenia trawki. Dobrze. Skoro uważasz iż palisz od X czasu to jesteś znawcą... strasznie się mylisz. Ponieważ widać gołym okiem iż gówno wiesz.

Jeżeli chodzi o życie publiczne NIESTETY są ludzie którzy tak jak TY mają wyjebane na innych. To zle ale nie ma sensu tobie tego tłumaczyć... jeżeli nie walczysz o swoje poglądy i wierzenia staniesz się niewolnikiem tego świata. Typowym szarym Kowalskim który lubi poplotkować o innych i zapierdalać do starości w pracy. Ponieważ nie chciało wam się walczyć NP o zmniejszenie wieku emerytalnego. Takich jak ty jest mnóstwo dlatego ciężko cokolwiek zrobić w tym kraju. Płacimy śmieszne pieniądze za jedzenie i ubiór. Ciesz się dopóki twoi rodzice Cie wychowują (Nie wiem czy tak jest więc nie wgłębiaj się w ten temat).

Załóżmy że masz rodzinę zalegalizowali marihuanę i widzisz swojego 14 letniego syna który pali. Co mu powiesz? DOBRA ROBOTA? Legalizacja marihuany da dostęp tym najmłodszym. Szczerze mam gdzieś palaczy takich jak ty mnie martwią ważniejsi ludzie.
Chce wiedzieć dlaczego tak bardzo zależy Ci na tym by marihuana była ogólnie dostępna. W jakim celu ma być FREE for ALL.

Opublikowano

Marihuana jest jak papieros. Powinna być legalna, ale od 18roku życia i sprzedawana normalnie jak papierosy. Alkohol jest legalny, bo gdyby go zakazali, to by była masakra.

Opublikowano

Lewicowy PiSowcu? Ahahahha. Poglądy polityczne prosze odłożyć na bok kolego. Sam nie zdajesz sobie sprawy na to jak bardzo się mylisz ^^

Ale to dużo wyjaśnia i daje mi do myślenia. Widze że nie znasz dokładnych skutków ubocznych palenia trawki. Dobrze. Skoro uważasz iż palisz od X czasu to jesteś znawcą... strasznie się mylisz. Ponieważ widać gołym okiem iż gówno wiesz.

Jeżeli chodzi o życie publiczne NIESTETY są ludzie którzy tak jak TY mają wyjebane na innych. To zle ale nie ma sensu tobie tego tłumaczyć... jeżeli nie walczysz o swoje poglądy i wierzenia staniesz się niewolnikiem tego świata. Typowym szarym Kowalskim który lubi poplotkować o innych i zapierdalać do starości w pracy. Ponieważ nie chciało wam się walczyć NP o zmniejszenie wieku emerytalnego. Takich jak ty jest mnóstwo dlatego ciężko cokolwiek zrobić w tym kraju. Płacimy śmieszne pieniądze za jedzenie i ubiór. Ciesz się dopóki twoi rodzice Cie wychowują (Nie wiem czy tak jest więc nie wgłębiaj się w ten temat).

Załóżmy że masz rodzinę zalegalizowali marihuanę i widzisz swojego 14 letniego syna który pali. Co mu powiesz? DOBRA ROBOTA? Legalizacja marihuany da dostęp tym najmłodszym. Szczerze mam gdzieś palaczy takich jak ty mnie martwią ważniejsi ludzie.

Chce wiedzieć dlaczego tak bardzo zależy Ci na tym by marihuana była ogólnie dostępna. W jakim celu ma być FREE for ALL.

Ani troche mi nie zależy żeby była legalizacja.Nie chce żeby mi kumpli do pierdla zamykali za to że maja przy sobie 0,5g trawy.

Tak jak napisałem wcześniej nie będę dyskutował na temat trawy z kimś kto nie palił

Opublikowano

Ja osobiście jestem za depenalizacją .
Również uważam, że alkohol wcale nie jest lepszy od marihuany. Przecież tak samo niszczy nasz organizm, o ile nie gorzej. Więc, skoro na rynku są papierosy i alkohol , to czemu nie marihuana ? Ja jestem za.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Ani troche mi nie zależy żeby była legalizacja.Nie chce żeby mi kumpli do pierdla zamykali za to że maja przy sobie 0,5g trawy.

Tak jak napisałem wcześniej nie będę dyskutował na temat trawy z kimś kto nie palił

Nie chcesz, żeby Ci kumpli zamykali, ale legalizacji nie chcesz? Czy jak? Bo chyba nie do końca rozumiem? ;) Ja uważam mimo wszystko, że na własny użytek, marihuana powinna być legalna. Nie do celów komercyjnych. Dla siebie. Tak po prostu.

Opublikowano

Logika gimbusów.
Legalizacja marihuany pochłonie wielu ludzi w ten nałóg. A on tego chce tylko dlatego by jego kumple nie siedzieli.

Opublikowano

Puki w Polsce cały post-komunistyczny rząd się nie zmieni o legalizacji i o jakimśkolwiek sensownym wykorzystaniu potencjału trawki można zapomnieć. Jak ktoś chce to zapali , a jak nie to nie .Osobiście trawkę pale ,nie jest to zła rzecz jak to wielu myśli. Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem :)Co do uzależniania się od trawki to prawda , można się od tego uzależnić ,tak samo jak od wielu innych rzeczy , np kawa,fajki,tv,komputer,telefon ,nawet od jedzenia można sie uzależnić.Osoby o słabych możliwościach psychicznych popadają w depresję, sami sobie tworzą fikcje w głowie trzeba żyć nadal życiem nie tym że się jest na haju tzn rozkmina!! osoby które mają doświadczenie wiedzą o co chodzi. "Nie chce to nie weźmie przecież swoj rozum ma..." Polskie prawo jest bez sensu .Jaki sens mają w karaniu za trawkę? Za tą kasę co rząd wydał na walkę z trawką ,mogli by wybudować szpitale,albo wyposażyć je w lepszy sprzęt ,ale po co? ;/

Jak kogoś ciekawi ten temat niech poczyta http://www.haszysz.com/szkodliwosc-marihuany.html

Opublikowano

Logika gimbusów.

Legalizacja marihuany pochłonie wielu ludzi w ten nałóg. A on tego chce tylko dlatego by jego kumple nie siedzieli.

Przepraszam, Ty do mnie mówisz? Paliłeś kiedyś? Ale nie raz. Nie dwa. Paliłeś tak normalnie, że gadasz o nałogu? Bo jak dla mnie to albo pleciesz, co ślina Ci na język przyniesie, żeby zabłysnąć, albo paliłeś jakiś lewy towar z mieszankami.

Ja proponuję zdelegalizować seks, przecież od tego można złapać HIV-a, który powoduje nieuleczalną chorobę AIDS.

Nie zapominajmy, że od seksu można się silnie uzależnić. :) Najlepiej to zabrońmy wszystkiego - internetu, fajek, alkoholu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...