Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem więcej od ciebie

mój znajomy palił to wylądował w szpitalu, najpierw zwykłym potem psychiatrycznym

a ja nie palę bo jestem porządnym obywatelem i przestrzegam prawa, głupie ćpuny, nie potraficie czerpać przyjemności z innych rzeczy. Po co wy żyjecie?

a poza tym wikipedia dużo mi o tej substancji opowiedziała tak jak inne fora, a wy tylko słuchacie dilera

Robiono też testy na małpach. Wszystkie zdechły od THC.

hahaha gdzie się tacy ludzie rodzą. jak twój kolega palił maczaną w

domestosie to się nie dziwie. wiem z doświadczenia a nie od dilera. ty z

wikipedii dowiesz się suchej teorii czyli gówno

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Marihuana jest groźniejsza od alkoholu. Czy wiecie ile dresów lata z maczetami po joincie? to wam powiem. W chuj. A potem płacz u mamusi, że nie ma rączek. Powinni zwiększyć kary, za posiadanie narkotyków. Np dożywocie, albo kara śmierci przez kąpiel w kwasie solnym / siarkowym IV. Konstytucję by się zmieniło...

Marihuana to zło, ludzie po niej skaczą z bloków.... przykładem jest Magik. Zapalił join'ta i wyszedł oknem po frugo. Niestety nie wiedział, że te paskudne coś zmieniło jego osobowość w zombie fan boy'a. Ahhh, żeby nie marihujana to może by na świecie głodu nie bylo, korea byłaby państwem przyjaznym, a ludzie zapomnieli o rasizmie.

Tak, pisałem to z pełną premedytacją i to nie jest trollin'.

graphic.png

Opublikowano

wiem więcej od ciebie

mój znajomy palił to wylądował w szpitalu, najpierw zwykłym potem psychiatrycznym

a ja nie palę bo jestem porządnym obywatelem i przestrzegam prawa, głupie ćpuny, nie potraficie czerpać przyjemności z innych rzeczy. Po co wy żyjecie?

a poza tym wikipedia dużo mi o tej substancji opowiedziała tak jak inne fora, a wy tylko słuchacie dilera

Robiono też testy na małpach. Wszystkie zdechły od THC.

AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA, POLEGŁEM, JA PIERDOLĘ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Paliłem, jestem za.

w83od2.jpg

Opublikowano

Proponuję zrobić to co ja :) Na wszystkich piszących takie bzdety typu Twilight Sparkl i Sence: profil > zgłoś użytkownika > napisać stosowną adnotację > liczyć,że administracja wystosuje odpowiedniego banika dla nich. A teraz sorki, bo podniosło mi się ciśnienie. Trzeba odpalić bonio lolo B)

Opublikowano

Proponuję zrobić to co ja :) Na wszystkich piszących takie bzdety typu Twilight Sparkl i Sence: profil > zgłoś użytkownika > napisać stosowną adnotację > liczyć,że administracja wystosuje odpowiedniego banika dla nich. A teraz sorki, bo podniosło mi się ciśnienie. Trzeba odpalić bonio lolo B)

Więc mój drogi. Właśnie jesteśmy świadkami tego uzależnienia! do kościoła, a nie palisz maryhuanę przed komputerem. Jesteś tak uzależniony, że każesz reportować nas, za to, że majeranek zmienił twój tok myślenia, na taki, który każe ci wysławiać go jak boga. Dlaczego tak bronisz tego chwastu? Bo szatan tobą zawładnął!

Palcie sobie sziszę, a nie marychę, bo jak wam wleci swat do domu, to z drzwi, lampy przy łóżku i waszych żeber nic nie zostanie. Taka prawda. Z kumplami, raz na jakiś czas można, ale tylko w ustronnym miejscu ( jak zrobią nalot na dysktekę, to przesrane ), można też przerobić wygląd na fajki, tzw. opakowanie po malboro ( :D ) i zestaw małego chemika ludzia skręcającego join'ty z tytoniu.

btw. mówicie, że marycha nic nie robi. No to macie przykład up'a jako uzależnionego człowieczka, który mówi, że jest best i chuj.

graphic.png

Opublikowano

ja+pierdole.jpg

Sory ale musiałem Koleś ktory powiedział ze palenie maryśki to ćpanie dostał by nobla ! Jeszcze było powiedzieć ze maryśke sie wstrzykuje albo ze się wsadza w odbyt jak czopek na gorączkę żeby lepiej kopało,Pewnie nigdy w życiu nie paliłeś i nie wiesz jak wygląda dop i się taki mądrala wypowiada. Ja osobiście mieszkam w holandii i mam planta w domu ale i tak od czasu do czasu spale coś albo daje dopy moim znajomym za małą kwotę ( 2 dopy po 4gramy za np 6euro) no a ja sam spalam 1 blanta mieszanego z tytoniem na 2/3 miesiące bo to jest lepsze od fajek ja osobiście nie jestem uzależniony od maryśki (nie wmawiajcie mi ze jestem ) powiem tak gdy mieszka się np w polsce to ma się inne poglądy na takie zeczy i diler może was zrobić w konia polewając dropa heroiną albo innym gównem i wtedy wpadasz w naug lecz jest to naug fizyczny a nie psychiczny , Moim zdaniem jest dobrze ze w polsce nie wprowazili takiej ustawy lecz dlaczego mają dawać 3 lata wiezienia np jak ktoś ma 0.5 g lub 1g -.- bo na więcej was nie stać ja osobiście miałem do czynienia z tym w polsce ponieważ miałem maryche w kurtce i pojechałem do polski miałem wtedy z 3 gramy gdy złapała mnie policja pytała się z skąd to mam itd powiedziałem po prostu ze zapomniałem wyjąć z kurtki bo mieszkam w holandii sprawdzili to i zabrali towar i mnie wypuścili . Moje zdanie jest takie : Jak ktoś chce palić to niech pali jego sprawa ale niech nie bierze zioła od takiego zrytego dillera + NIGDY KURWA NIE BIERZCIE KRAKA !

@

to co pisalem o marihuanie to prawda a nie trolling

najpierw poczytaj o tym dopiero potem pisz, wielki znawco z gimnazjum który cała wiedze czerpie od dilera. Tak, on powie że ziółko dobre i nieszkodliwe, zeby sprzedac i zarobic, a ty w to wierzysz. Zabierzcie tego idiote -.-

Kurwa mam uczucie że ty kurwa ćpasz domestos i to ty kurwa jesteś idiota wypierdalaj z forum bo ci zrobimy wjazd na chate.

Opublikowano

Sory ale musiałem Koleś ktory powiedział ze palenie maryśki to ćpanie dostał by nobla ! Jeszcze było powiedzieć ze maryśke sie wstrzykuje albo ze się wsadza w odbyt jak czopek na gorączkę żeby lepiej kopało,Pewnie nigdy w życiu nie paliłeś i nie wiesz jak wygląda dop i się taki mądrala wypowiada. Ja osobiście mieszkam w holandii i mam planta w domu ale i tak od czasu do czasu spale coś albo daje dopy moim znajomym za małą kwotę ( 2 dopy po 4gramy za np 6euro) no a ja sam spalam 1 blanta mieszanego z tytoniem na 2/3 miesiące bo to jest lepsze od fajek ja osobiście nie jestem uzależniony od maryśki (nie wmawiajcie mi ze jestem ) powiem tak gdy mieszka się np w polsce to ma się inne poglądy na takie zeczy i diler może was zrobić w konia polewając dropa heroiną albo innym gównem i wtedy wpadasz w naug lecz jest to naug fizyczny a nie psychiczny , Moim zdaniem jest dobrze ze w polsce nie wprowazili takiej ustawy lecz dlaczego mają dawać 3 lata wiezienia np jak ktoś ma 0.5 g lub 1g -.- bo na więcej was nie stać ja osobiście miałem do czynienia z tym w polsce ponieważ miałem maryche w kurtce i pojechałem do polski miałem wtedy z 3 gramy gdy złapała mnie policja pytała się z skąd to mam itd powiedziałem po prostu ze zapomniałem wyjąć z kurtki bo mieszkam w holandii sprawdzili to i zabrali towar i mnie wypuścili . Moje zdanie jest takie : Jak ktoś chce palić to niech pali jego sprawa ale niech nie bierze zioła od takiego zrytego dillera + NIGDY KURWA NIE BIERZCIE KRAKA !

@

Kurwa mam uczucie że ty kurwa ćpasz domestos i to ty kurwa jesteś idiota wypierdalaj z forum bo ci zrobimy wjazd na chate.

przyklad typowego uzaleznionego narkomana z wyżartym mózgiem od narkotyków

IQ to chyba masz 20. Nie chciałbym z tobą przeprowadzać konwersacji, bo zwyczajnie się nie da. Jesteś w tym momencie trzeźwy czy na haju? Dziury w mózgu po maryśce robią swoje jak widać. Żenada. Taki krak jest 100x lepszy bo przynajmniej nie odmóżdża jak ta wasza hehe trafka.

Opublikowano

przyklad typowego uzaleznionego narkomana z wyżartym mózgiem od narkotyków

IQ to chyba masz 20. Nie chciałbym z tobą przeprowadzać konwersacji, bo zwyczajnie się nie da. Jesteś w tym momencie trzeźwy czy na haju? Dziury w mózgu po maryśce robią swoje jak widać. Żenada. Taki krak jest 100x lepszy bo przynajmniej nie odmóżdża jak ta wasza hehe trafka.

Ty pierdolony faszynisto jeżeli twój stary jest narkomanem to kurwa idź mu działkę załatw i nie wiedziałem ze trawkę się pije :O a iQ pedale pierdolony w dupę mamucie to mam w 100% większe od twojego zryty zgredzie.

Zbanujcie tego sukinkota bo wyjdę z siebie i stanę obok

Opublikowano

Taki krak jest 100x lepszy bo przynajmniej nie odmóżdża jak ta wasza hehe trafka.

Po pierwsze, to "crack", a nie jakiś krak.

Po drugie, nie wiesz o czym w tej chwili pierdolisz.

Crack jest najbardziej uzależniającym narkotykiem, bo jednym zapaleniu jest się już uzależnionym. Euforia następuje natychmiast po zapaleniu i trwa około 5/10min.

Widać, że jesteś jakimś dzieciakiem który nie ma pojęcia o czym pisze, weź wyjdź i nie wracaj.

Nie paliłeś, to nie wypowiadaj się.

Pale od trzech lat i nie jestem uzależniony chociaż czasem pale codziennie.

I nie pierdol mi, że jestem uzależniony, bo nie jestem.

Np sytuacja z dziś:

Typek oddał mi 20zł za wyjebe, ale mniejsza z tym.

Miałem 20zł w kiejdzie i nagar od dwóch dni, a jednak nie poszedłem po bake chociaż miałem opcje 20m dalej.

Bo jak musze zbierać na coś, to nie wydaje chociażbym miał nagar w trzy dupy.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Chłopaki skończcie bo wy się denerwujecie i jak Mod wejdzie to wy warny też dostaniecie za wulgi. A on jest typowym trollem siedzącym przed komputerem cały dzień, prawdopodobnie nie posiadający znajomych i próbujący zaistnieć w internecie. Tylko,że mu to nie wychodzi. Olać i spuścić wodę na takich podludzi.

Opublikowano

Chłopaki skończcie bo wy się denerwujecie i jak Mod wejdzie to wy warny też dostaniecie za wulgi. A on jest typowym trollem siedzącym przed komputerem cały dzień, prawdopodobnie nie posiadający znajomych i próbujący zaistnieć w internecie. Tylko,że mu to nie wychodzi. Olać i spuścić wodę na takich podludzi.

Kolego dobrze mówisz ale nie bd mi tu jeżdził że jestem narkomanem albo coś frajer jeden tempić takich :) a w nosząc do tematu lepiej chyba go już zamknąć .

Opublikowano

książkowy przykład idioty który odpisał na troll-posta

marihuana ci tak uszkodziła mózg że nawet nie widzisz że moje zdania nie mają sensu

Ktoś pisał że heroina jest gorsza. No dobra. Mówisz że chemiczne to weźmy za przykład taką morfinę która naturalnie występuje w maku lekarskim. To nic innego jak THC tylko lepsze. THC ci zjebie mózg jeśli nie masz twardej psychiki, a morfina? nie dość że wykorzystują ją w medycynie, bo ma właściwości medyczne (a marihuane nie wykorzystują bo ich nie ma), to jeszcze człowiek się po niej czuje 9000x lepiej w związku z oddziaływaniem na endorfiny (hormony szczęścia). Żadnych efektów ubocznych, zgon tylko po przedawkowaniu. A marihuana? niejeden się po niej przekręcił, ogólnie zaniki pamięci i dysmózgia na całego. Derealizacja i depersonalizacja, dziury w mózgu, halucynacje i silne uzaleznienie - skutki palenia zielonego chujostwa.

Trzeba bardziej karać za to gówno, żeby głupie polskie społeczeństwo oduczyło się ćpania, bo będziemy jeszcze bardziej głupi i zacofani.

Bo to co dostajecie na ulicy to nie amfetamina tylko mąka. Ile w niej jest? 15% czy 20%? Zresztą co ty się możesz znać skoro jesteś tylko gimbusem. Gimbo ćpunem. Zabij się, po co ty żyjesz?

ty, idź oglądaj te zjebane bajki o tych kucykach zrobione przez ćpunów

Opublikowano

ty, idź oglądaj te zjebane bajki o tych kucykach zrobione przez ćpunów

A ty zamknij kurwa ryj.

Co do tematu, czytam, czytam.

I myślę...

Co, jeżeli by donieść na policję/policja założyła ten temat, i poprosi kokosza o IP wszystkich wypowiadających się tutaj na temat tego, że paliła... ?

That's the evilest thing i can imagine.

Serio, to może być prowokacja xD

shoob.png

Opublikowano

A ty zamknij kurwa ryj.

I myślę...

Co, jeżeli by donieść na policję/policja założyła ten temat, i poprosi kokosza o IP wszystkich wypowiadających się tutaj na temat tego, że paliła... ?

Prowokacja to Twój post. Palić nie trzeba nawet w Polsce... Wielu jeździ do Holandii, więc? Poza tym, jak oni by to udowodnili?

Opublikowano

A ty zamknij kurwa ryj.

I myślę...

Co za dzieci....

Myślisz, że psy coś by zrobiły? Przecież palenie jest legalne, tylko posiadanie przy sobie i handel nie..

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A ty zamknij kurwa ryj.

I myślę...

widać jacy znawcy tutaj są ;)

palenie jest legalne więc gówno by zrobili

Opublikowano

Policja po pierwsze w takiej sprawie nie może zrobić nic. Przepraszam, czy mamy wolność słowa czy komunę? Po drugie jak pisali koledzy wyżej palenie nie jest zabronione, zabroniony jest handel i posiadanie. Ot, taka hipokryzja :) Kolejna sprawa Panie Olek222 gdybyś takie coś zrobił i policja by próbowała zrobić cokolwiek w tym temacie to masz gwarantowane,że wszyscy z tego tematu, łącznie ze mną i wszystkimi moimi chorzowskimi kolegami z PF'ki Ruchu zdobylibyśmy twoje dane osobowe (co nie byłoby takie trudne) i zostałbyś kulturalnie odwiedzony przez kilkudziesięciu osobową grupę miło nastawionych ludzi. Więc twoje konfidenctwo nie wchodzi w grę. Pomyśl zanim takie głupoty napiszesz.

@EDIT

I nie mam na myśli akurat Ciebie, napisałem to do ogółu,że gdyby taka sytuacja miała miejsce.

Opublikowano

mi to wisi czy oni to zalegalizują czy nie.Dla mnie picie alkoholu,palenie papierosów i branie narkotyków,w tym również marihuany,jest po prostu idiotyczne. Żal mi ludzi ,którzy nie potrafią się obejść bez tego gówna,a potem to szpanują ile to oni wypalili albo wypili(oczywiście nie wszyscy ale z tego co widze to zdecydowana większość) .Idioci są wszędzie..

Opublikowano

zdjęcie usunięte z powodu bólu dupy innych ;_;

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Sama nie palę marihuany i nigdy nie paliłam, ale jestem za tym, żeby to było legalne. Ile osób siedzi za to, że sobie zapaliło jointa i teraz czeka na wyroki podczas gdy duża liczba prawdziwych przestępców chodzi po wolności bo nie ma dla nich miejsca we więzieniach.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Jakiś no name? xD

Daj foto jak już będzie miała trzy tygodnie, bo teraz troche jak jakiś zwykły kwiat wyygląda, a nie konopie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

50% wypowiedzi stąd to Poparcie Marihuaniny ponieważ chcą być Cool. : )

Jednak zauważmy, że Narkotyki są lepsze od Alkoholu ponieważ są inne skutki...

Narkotyki i Alkohol bywają niebezpieczne, ale Narkotyki są o wiele bezpieczniejsze...

Niestety jak ktoś zażywa dużą ilość to przyznam, że to błąd i przesada.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Również nigdy nie paliłem i raczej nie mam zamiaru. Lecz mi jest to całkiem obojętne czy to będzie legalne czy nie. Papierosy są legalne, a przecież szkodliwe dla naszego zdrowia.

Segz

16ob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...