Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Feta to tzw. speed.Taka w kurwe mega mocna kawa, daje Ci kopa, fleshujesz się zamiast chodzić a na drugi dzień boisz się sam siebie.Twój koleszka musiał cos jeszcze dodać, poza tym przy spaleniu fety z alko raczej nieźle byś sie przytruł spalając lufe takiego czegoś...

Wiem jak działa feta niestety dopadła większość moich kumpli.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ludzie nie pala bo lubia tylko dlatego ze chca sie przypodobac.

Weź wyjdź z tymi swoimi dziecinnymi hipotezami.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dobrze pro szpecu Cheatku, szkoda że nikt temu kolesiowi nie odpisał tylko słyszał takie informacje ahhahaha.

Nawet nie wiesz co wysyłasz.

Żałosne gimby dające sobie wałki wciskać!

Zapal amfe i niech serce Ci stanie, zobaczymy.

Weź wyjdź dilerze chwalącym się na forum dla gimbusów że zioło opychasz.

Gówno widziałeś w życiu, jesteś pewnie jakimś jebanym no-life który próbuje przyszpanować na necie

Wiem jak działa feta niestety dopadła większość moich kumpli.

Chyba kurwa w metinie

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Dobrze pro szpecu Cheatku, szkoda że nikt temu kolesiowi nie odpisał tylko słyszał takie informacje ahhahaha.

Nawet nie wiesz co wysyłasz.

Żałosne gimby dające sobie wałki wciskać!

Zapal amfe i niech serce Ci stanie, zobaczymy.

Widziałem i brałem więcej od ciebie więc stul morde i posłuchaj starszego i mądrzejszego..

Chłopcze, przeczytaj posty na stronie którą wysłałem, dla twojej wiadomosci trzeba się tam najpierw zarejestrować a później nauczyć trudnej zdolności czytania.Ludzie piszą że fete można palić, że maczali w tym topki grassu ale szału nie było, więc nie pierdol mąkowciągaczu głupot k?

Opublikowano

Ten co umiarkowanie bierze, a nie dzień w dzień to mogło by być i powinno mieć się np. specjalną licencję ^ ^

3ki.png

Opublikowano

1. z tego co widze dziecinny jestes ty..
  2. wieszz.. miałem racje i mam ludzie pala bo ktos im to zapronował i sie uzależnili lub poprostu chcieli sie przypodobac chodz im sie to nie podobało i naug wszedł im juz w krew
  3. nie rozumiem czemu bronisz tych palacych? "niechce to nie wezmnie"

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Widziałem i brałem więcej od ciebie więc stul morde i posłuchaj starszego i mądrzejszego..

Chłopcze, przeczytaj posty na stronie którą wysłałem, dla twojej wiadomosci trzeba się tam najpierw zarejestrować a później nauczyć trudnej zdolności czytania.Ludzie piszą że fete można palić, że maczali w tym topki grassu ale szału nie było, więc nie pierdol mąkowciągaczu głupot k?

Nie będę zakładał konta na forum dla gimbusów które swoją wiedzę mają z wikipedii.

Nie nawiązuj z nim dyskusji, bo i tak nic, to nie da.

diler nie ogarnia że mięta + spirytus to nie zioło xD

Opublikowano

Nie będę zakładał konta na forum dla gimbusów które swoją wiedzę mają z wikipedii.

Widzę ze wiesz więcej o dragach od ludzi skończonych od tych substancji.Gimbusem tutaj jesteś ty i pokazałeś to bardzo bardzo bardzo;d

Opublikowano

Fety nie pizgam więc nie powiem ci czy mam spokojny oddech xD

Nie wiem jak to możliwe, ale efekty sa jak po Tajfunie może jak się zmiesza alkohol z amfetaminą i jeszcze się, to spali, to wydzielają się takie składniki halucynogenne.

Nie znam się na chemii więc nie wiem jak to możliwe.

Zaraz się okaże że ci zamiast majeranku dali grzybki albo kwas. Kurwa człowieku jak czytam twoje posty w tym temacie to aż mnie chuj strzela. Beka z ciebie i twoich pseudo-dilerów.

Opublikowano

Widzę ze wiesz więcej o dragach od ludzi skończonych od tych substancji.Gimbusem tutaj jesteś ty i pokazałeś to bardzo bardzo bardzo;d

BEKA W CHUJ. JAKIEŚ FORUM DLA GIMBÓW gdzie jakiś gimbus założył konto i wymyśla jak ten idiota flap xD

Opublikowano

BEKA W CHUJ. JAKIEŚ FORUM DLA GIMBÓW gdzie jakiś gimbus założył konto i wymyśla jak ten idiota flap xD

Być może... na pewno jest tam kilka jakiś mało doświadczonych ciot jak ja np. Ale są też ćpuny skończone xD

Opublikowano

Rząd itp mają całkowicie nasrane we łbie , a przecież im chodzi tylko o kasiore ;D

Gdyby zlegalizowali maryśke , nakładając na to podatek , sraliby kasą ;D

Nie rozumiem ich...

a pozatym Marichuana - Nie uzależnia , nie doprowadza do śmierci ( nie zanotowano żadnego takiego przypadku ...) ....MASA

Modki to dźiffki

Opublikowano

Ale każdy gimbus mógłby jarać i jedynie co by mogli zrobić to spisać jak za szlugi.

A teraz 'gimbusy' nie jarają? Palą, piją i ćpają. Już lepiej, żeby jarali maryśkę niż szlugi.

Opublikowano

Moim zdaniem powinna być legalna, ale niestety mamy taki rząd, że prędko tego nie będzie. Nasza władza jest jak mohery, którym nie można wmówić tego, że jest to mniej szkodliwe niż alkohol czy inne używki.

Czytałem o przypadkach gdzie koleś został postrzelony i lekarz zalecił mu palenie haszu aby ból ulżył.

Do póki mamy tuska to i marychy nie bedzię

saturax123.png

Opublikowano

Kurwa jak czytam wasze posty to mi plakac chce . Jezeli nic nie wiecie o zielonym to po co sie tutaj udzielacie ?

Prawda jest taka :

- Nie da sie przejarac ( Nie mozna umrzec od marihuany )

- Marihuana robi dziury w mozgu ( Slabsza pamiec , nie pamieta sie wielu rzeczy )

-Marihuana rowniez jest uzywana w celach leczniczych ( szczegolnie u osob z nowotworami , po chemioterapii itp. )

Dzieciaki wychodzcie z tego tematu bo pier**licie glupoty .

Opublikowano

Jak czytam te posty nasuwa mi się jedna myśl : "Przecież to przyszli wyborcy"
Naprawdę trzeba wypierdalać z kraju. Jak takie tumany mają później zająć się naszym krajem?

LEGALIZACJA - NIE
Posiadanie drzewka - NIE
Posiadanie w niewielki ilościach z pisemną zgodą wyspecjalizowanego lekarza - TAK

Zwiększyć kare za posiadanie nielegalnej marihuany.

Wasza niewiedza na temat marihuany jest tak ogromna aż szkoda mi się robi słuchajcie tego aktora Palikota daleko zajdziecie (Pomijając to iż jest pieskiem zbierającym % aby PIS miał mniej). Zajarajcie się na śmierć i wygińcie czym prędzej. Za pare lat wszędzie będzie masa gejów ćpunów oraz bezrobotnych na zasiłku. Co się kurwa dzieje z tym światem to nazywacie postępem?

Opublikowano

Jak czytam te posty nasuwa mi się jedna myśl : "Przecież to przyszli wyborcy"

Naprawdę trzeba wypierdalać z kraju. Jak takie tumany mają później zająć się naszym krajem?

LEGALIZACJA - NIE

Posiadanie drzewka - NIE

Posiadanie w niewielki ilościach z pisemną zgodą wyspecjalizowanego lekarza - TAK

Zwiększyć kare za posiadanie nielegalnej marihuany.

Wasza niewiedza na temat marihuany jest tak ogromna aż szkoda mi się robi słuchajcie tego aktora Palikota daleko zajdziecie (Pomijając to iż jest pieskiem zbierającym % aby PIS miał mniej). Zajarajcie się na śmierć i wygińcie czym prędzej. Za pare lat wszędzie będzie masa gejów ćpunów oraz bezrobotnych na zasiłku. Co się kurwa dzieje z tym światem to nazywacie postępem?

A ja się zastanwiam skąd się biorą tacy idioci jak ty którzy żywnie wierzą w swoje chore idee prosto z tv.Idź zachlej się wódą, pobij rodzine, pierdolnij kogoś samochodem na pasach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...