Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot działa ale od czasu do czasu jest dostępny tylko dla vipów ale od poniedziałku będzie za free dla każdego na długi okres czasu. Ostatnio było za free chyba nawet miesiąc nie wiem nie liczyłem.

1372794467-U137250.jpg

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam :). Z góry proszę o 'no hate'.

Czy mógłby ktoś pomóc w załadowaniu/wyjaśnieniu skryptu 'last hit' oraz combo dla MF?

Opublikowano

Witam :). Z góry proszę o 'no hate'.

Czy mógłby ktoś pomóc w załadowaniu/wyjaśnieniu skryptu 'last hit' oraz combo dla MF?

Z tego co mi wiadomo załadowanie skryptu last hit jest banalnie proste(wybierasz skrypt,pobierasz,zaznaczasz)po czym w grze trzymasz A aby postać robiła lasthity.Co do skryptu MF combo niewiem.

Btw.Działa Ci BoL???

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo załadowanie skryptu last hit jest banalnie proste(wybierasz skrypt,pobierasz,zaznaczasz)po czym w grze trzymasz A aby postać robiła lasthity.Co do skryptu MF combo niewiem.

Btw.Działa Ci BoL???

Tak robiłem, czyli prawdopodobnie aktualnie nie działa BoL.

Opublikowano

Otóż bol działa tylko dla vipów, ponieważ są okresy czasu co tylko vipowie mogą z niego korzystać.

Dziś musimy poczekać do aktualizacji w której będziemy mogli korzystać za darmo.

Jak ktoś ma jakieś problemy może zadzwonić, skype : aasddsas3

Opublikowano

Witam napotkałem na następny problem-failed to login

Jestem pewien że wszystko wpisuje dobrze nawet założyłem nowe konto i ten sam błąd może mi ktoś pomóc ?

Tak już po prostu jest, loguj się do bólu i w końcu się uda, jak nie, usuń folder BoL z %AppData%

Opublikowano

Witam, jestem ułomny i mam pytanie.

Jeżeli mam skrypt na ryża, włączonego Bola to jak zrobić tak żeby ryżu mi sam koxił? Włączyć lola picknąć rysia i patrzeć jak mam pente czy co?

Za pomoc leci +

tak wiem jestem ułomny . ..

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Sprawdziłem na wescie. Musisz być obok targetowanego celu (ustawiasz przy shifcie priorytet targetu) i wciszkasz spacje. wp

Fajny bot, ale raczej nie będe używał, bo jakimś cudem bana pewnie dostane xD

167161466687770313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...