Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za uzywanie skryptów w league of legends są bany więc popaczcie na całą mapkę a potem podzielcie się ze znajomymi banem na 200 lat ;]

oynk.png

Opublikowano

Czy za tego bota można dostać bana ?

Wątpie. Trudno komukolwiek zarzucić używanie BoLa, ponieważ są to efekty wizualne które widzi tylko używający bota i nikt poza nim.

@T

Sam pomysł bota bardzo fajny, osobiście jeszcze nie pobrałem bo z wypowiedzi niektórych osób wywnioskowałem, że na russi nie działa (ile w tym prawdy - nie wiem). Strona nieźle wykonana, wygląda też na to że jest sporo osób chętnych do pomocy technicznej z BoLem (ilość modów na stronie). Może w przyszłości się skuszę na pobranie tego.

Opublikowano

Witam czy możecie mi wysłać paczkę tych modów lub cały mod spakowany żeby mi all działało i było takie samo jak z xzone reactor???

Opublikowano

Nie znam się na tym po 2 nie mogę nic pobrać bo mam błędy a jak miałem jakiś skrypt to on nie działał? Żyj dalej z takim nastawieniem do ludzi dzięki za pomoc!

Opublikowano

jest może jakiś fajny hack do farmy? tzn. na dravenie z Q czesto myślę że jest już na hita a tu bach - 2hp

coś żeby podswietlało czy coś

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem z "Failed to download":

1.Naciśnijcie start + r

2. Wpiszcie "%appdata%"

3. Poszukajcie folderu BoL i usuńcie z niego plik config

3.a Jeśli nie ma folderu BoL po prostu go stwórzcie

Po punkcie 3 BoL się załaduje ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...