Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam pytanie jak to po kolei uruchamiać najpierw bol wszystko poustawiać później logować się do gry i powinno być ok? bo u mnie nic się nie dzieje? a może inject najpierw odznaczone a gdy jestem w grze zaznaczyć ?

Opublikowano

Mi nie chce przyjsc email aktywacyjny
I podczas pobierania You dont have permission...

Moglby mi ktos zalozyc konto ewentualnie dac swoje?
Prosze o PW, nie przychodzi mi link aktywacyjny na meila zalozylem juz na o2 i interii.
Dalej nic

Opublikowano

ja mam pytanie jak to po kolei uruchamiać najpierw bol wszystko poustawiać później logować się do gry i powinno być ok? bo u mnie nic się nie dzieje? a może inject najpierw odznaczone a gdy jestem w grze zaznaczyć ?

Nie, nie, nie.

Bola odpalasz jako admin i wszystko będzie działać, przed ładowaniem się gry musi wyskoczyć dymka z napisem bol injected successfully czy jakoś tak, jeśli nie wyskoczy to nie zadziała, a inject w bolu musi być zaznaczone.

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

teraz pojawił się jakiś dymek a op chwili error " An unknown directX error has occurred. Please make sure your video card supports shader model 2.0 and that is using divers from the manufacture" o co chodzi ? directX wczoraj jakiś pobierałem bo na początku wgl BoL nie chciał się włączyć

Edit: już wszystko ładnie śmiga. Jeszcze jedno pytanie idzie zmienić żeby to combo nie było na spacje tylko na co innego ?

Opublikowano

u mnie wszystko śmiga już wgrałem od nowa directX. Teraz tylko pytanie czy idzie zmienić żeby na inny guzik używał combo bo spacja mi nie bardzo pasuje bo prawie cały czas dusze spacje z przyzwyczajenia żeby kamera za mną chodziła, tak wiem że na Y można to ustawić ale to nie to samo bo tak to puszcze spacje i moge przewijać. Tak jakoś się już nauczyłem ciężko się oduczyć ;/

Opublikowano

u mnie wszystko śmiga już wgrałem od nowa directX. Teraz tylko pytanie czy idzie zmienić żeby na inny guzik używał combo bo spacja mi nie bardzo pasuje bo prawie cały czas dusze spacje z przyzwyczajenia żeby kamera za mną chodziła, tak wiem że na Y można to ustawić ale to nie to samo bo tak to puszcze spacje i moge przewijać. Tak jakoś się już nauczyłem ciężko się oduczyć ;/

pod shiftem masz ustawienia, kliknij na 32 (chyba dobrze pamiętam) bo to jest spacja i ustaw na inny klawisz

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

pod shiftem masz ustawienia, kliknij na 32 (chyba dobrze pamiętam) bo to jest spacja i ustaw na inny klawisz

spacja 32, shift 16

Dokładny opis zmiany wygląda tak:

- klikasz Shift - pokazuje ci się menu (trzymasz shift dalej)

- klikasz na '16'

- puszczasz shift (menu powinno zostac włączone)

- klikasz Inny klawisz np. Num1 (menu się zamyka)

po i masz zapisane ;<

@UP2 tak samo działa zmiana innych hotkeyów

Hejo

Opublikowano

Jak chce używać bol'a to mi wyskakuje błąd z bugsplata co robić? Robię wszystko tak jak w tutorialu. Z góry Dzięki.

Opublikowano

NA tym bolu się gra jeszcze gorzej niż normalnie

@UPUPUP też miałem ten błąd wyłączyłem osłony antywira na 1h i odpaliło normalnie

Opublikowano

działa działa, cały czas

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...