Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy używając tego "Shit'u" jestem narażony w jakiś sposób na blokadę/usunięcie mojego konta?

Pytam się, bo niestety dość sporo wydałem na tę grę i nie chciałbym tego stracić ;d

Opublikowano

Pytanie do skryptu katariny:

Na czym polega harras? Co on robi? Tzn. Wiem co to jest harras ale co ten z skryptu robi.

Czy żeby full combo działało trzeba mieć DFG?

Czy trzeba kliknąć na enemy żeby działało czy samo używa (Znajduje wroga i używa)

@edit: Właśnie mnie wywaliło za bugsplaty, o co chodzi?

Opublikowano

Pytanie do skryptu katariny:

Na czym polega harras? Co on robi? Tzn. Wiem co to jest harras ale co ten z skryptu robi. // To powiedz który, bo do katy są ze 3 combo, i kilka wardjumpów, itp.

Czy żeby full combo działało trzeba mieć DFG? // Nie trzeba.

Czy trzeba kliknąć na enemy żeby działało czy samo używa (Znajduje wroga i używa) // Nie trzeba.

@edit: Właśnie mnie wywaliło za bugsplaty, o co chodzi? // Przestarzały skrypt pewnie.

Opublikowano

Obstawiam, że chodzi o ten skrypt, który jest wgrany już w BoL'a. Harrasów ona ma kilka, jeden na pewno robi Q(czeka, aż sztylet doleci do wroga)-E-W, drugi harras to to samo, ale nie czeka az sztylet do leci, tylko wpada od razu z E-W, a trzeci rzuca tylko Q.
Combo to to samo co pierwszy harras + itemy, ignite oraz oczywiście Ult. Gdy zabijemy nim, a trzymamy cały czas przycisk, Kata rzuci się na kolejnego wroga.
Zależy jak sobie ustawisz skrypt, można zaznaczyć wroga który ma byc atakowany, a można zrobić tak, że atakuje automatycznie wroga z najmniejszym HP, największym AD itp.
Miałem wiele razy tak samo, średnio wiem od czego to zależy. Na szczeście mi tak robiło tylko na początkach gry, więć relogowałem BoL'a i szybko wbijałem, wtedy działało normalnie.

@Up - heuheuehuehueh mam lajka a ty nie heuheuehuehuehushudffg

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Mam pytanko, zaznaczam sobie w skryptach, last hits, wchodzę do gry, a po chwili wyłącza mi LoL'a i wyświetla się komunikat, czy chcę go uruchomić ponownie. Ktoś wie co zrobić? To wina skryptu, czy czego?

Opublikowano

Kiedy odpalam bola nie chce mi sie wlaczyc :/ bez żadnych komunikatów i nie tworzy sie proces

Masz antywirusa?
Opublikowano

@Up

To było już poruszane dziesiątki razy ;) Usuń folder BoL z folderu AppData (wyszukaj > %appdata%)

Dzięki :) wybaczcie ze nie przeszukalem tematu ale myslalem ze jezeli wpisze pare hasel w google to znajdzie nawet w tym temacie :P

Opublikowano

Witam , pierwszy raz używam tego i mam błąd bug splat i wywala z lola, wiecie jak to naprawić ?

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Witam , pierwszy raz używam tego i mam błąd bug splat i wywala z lola, wiecie jak to naprawić ?

Mam to samo, proszę o pomoc.

Opublikowano

Miałem dokładnie to samo, po jakimś czasie samo mi się to przestało robić. Możecie spróbować reinstallu BoL'a, ale wątpie by coś to dało.

Opublikowano

Wystarczy odznaczyć te 4 opcje i już nie ma błędu

post-234879-0-03228500-1369570761.jpg

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Wystarczy odznaczyć te 4 opcje i już nie ma błędu

attachicon.gifBez tytułu.jpg

Czyli tak na prawdę zoom hack nie działa, tak? A co ze skryptami? Czy one się przedawniają i trzeba je wymieniać na nowsze, ponieważ nie będą działać?

Opublikowano

Czyli tak na prawdę zoom hack nie działa, tak? A co ze skryptami? Czy one się przedawniają i trzeba je wymieniać na nowsze, ponieważ nie będą działać?

skrypty zazwyczaj szukaj na forum tam sa nowe wersje co do zoom hacka to mi on dziala i korzystam tylko z niego i skinow

Opublikowano

Chyba można zmienić opis na PŁATNY, aby się zalogować w bocie trzeba zrobić konto, aby zrobic konto trzeba zapłacić :( //a może jest jakiś inny sposób?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...