Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej, śmiga ładnie, ale jak z last'ami? Ustawiam sobie na Twistedzie, żeby mi last'ował, a on tego nie robi, tylko bije minionka obok, co jest?

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej, śmiga ładnie, ale jak z last'ami? Ustawiam sobie na Twistedzie, żeby mi last'ował, a on tego nie robi, tylko bije minionka obok, co jest?

Sprawdz opis skryptu. Zapewne jest tam napisane ktory klawisz trzeba przytrzymac aby postac last hitowala.

Opublikowano

Ja też nie mogę skumać tego last hitowania, jak ktoś będzie wiedział już o co chodzi to niech da znać

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

moze mi ktos wyjasnic czemu mi nie dziala ?.... skoro wam dziala normalnie to w czym jest problem u mnie ?

Mam zainstalowanego netfx 2 3,5, 4 vcredist x86/x64

win 7 64 sp1

uruchamiam jako admin

aasdw.jpg

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Sprawdz opis skryptu. Zapewne jest tam napisane ktory klawisz trzeba przytrzymac aby postac last hitowala.

Last hiteee - to był ten skrypt, czy jakoś tak. Jest tam napisane, aby przytrzymać klawisz [A], więc trzymam i trzymam, a postać czasami zlastuje odpowiedniego miniona, a tak to bije tego kto bliżej. Rozumiem, że podczas trzymania nie można się poruszać, ani nic, tak? Niech ktoś ogarnie jakieś ss'y, czy filmik z toturialem na to, jak będzie miał czas, bo last'owanie jest ważne nie tylko dla mnie, ale praktycznie gra bez last'ów, to nie gra.

Opublikowano

Lasthiteee to przestarzały shit obecnie, ściągnijcie sobie AutoCarry od Sidy, ten skrypt + jakiś ADC i jedziecie wszystko jak jakieś doublelifty itp :P

Opublikowano

Lasthiteee to przestarzały shit obecnie, ściągnijcie sobie AutoCarry od Sidy, ten skrypt + jakiś ADC i jedziecie wszystko jak jakieś doublelifty itp :P

Gdzie znajdę tego AutoCaryy od Sidy? Mógłbyś wrzucić jakiś link? Będę wdzięczny. :)

Opublikowano

Ja sie zalogowałem na tym forum a do BOL'a nieuiem sie zalogowac bo pisze ze złe hasło a na strone umiem sie zaloogowac czemu ?

0e5a95e457f43bf7307516b1fa082846.jpg

Opublikowano

@Up

To było już poruszane dziesiątki razy ;) Usuń folder BoL z folderu AppData (wyszukaj > %appdata%)

Może ktoś mi pomóc zrobiłem tak i nadal to samo : <

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

jaki czempion i jaki skrypt jest według Was najlepszy i łatwo wygrac gre?

To, co robi Katarina + bol, urywa dupę, serio :D

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Macie jakiś fajny skrypt do ryża?
Bo te co są na forum bola to jakieś dupne i sie zacinają :/
Glory Ryze nie chce bo przy Auto last hitach on zamiast stać przy minionach i last hitować to idzie gdzieś w krzaki i stoi....

Opublikowano

Zarejstrowalem sie na stronie tego bota, pobrałem go, wpisałem swoje dane ze strony do bota, wyskakuje Failed to download jak nacisne ok zamyka się. O co chodzi.?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...