Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema wszystkim mam problem wczoraj dopiero pierwszy raz ściągnęłem BoL Studio i wszystko działało wczoraj idealnie a dziś wchodzę i włączam program a nowy się nie otwiera , próbowałem nawet usunąć i jeszcze raz pobrać, a on się w ogóle nie włącza nwm co zrobić . Ponieważ wczoraj działało wyśmienicie a nawet dziś bo do 3 w nocy go używałem . Proszę o pomoc c(;

Opublikowano

Ten Bol jest płatny racja ? nie można za free sie zarejerstrowac na oficjalnej stronie ?

jest darmowy i rejestracja jest za darmo

jak juz chcesz płacic to możesz wykupic VIP co daje jakies tam dodatkowe opcje i dodatkowe skrypty

ale za darmo da sie grac bo jest sporo darmowych rzeczy

Hejo

Opublikowano

Jak odpalam BoL'a ustawiam se te skrypty itp, wlaczam lola customa zeby wyprobowac i pisze ze bol injected successfully ale gra sie nie wlacza, instalowalem te c++ net framework, usunolem folder BOL z appdata ale to nie pomoglo, jakies rady?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak odpalam BoL'a ustawiam se te skrypty itp, wlaczam lola customa zeby wyprobowac i pisze ze bol injected successfully ale gra sie nie wlacza, instalowalem te c++ net framework, usunolem folder BOL z appdata ale to nie pomoglo, jakies rady?

uruchom jako admin all

macie jakis skrypt zeby wam samo grało np dominion>?

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...