Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to przeczytałem to od razu się kapłem co dziś za święto :D

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam Mały problem gdy odpalam lola mam około 95% to wyskakuje mi komunikat z Bota "You had a BugSplat, BoL is going to close LoL client. Would you like to restart LoL?" Daje na Tak restartuje mi lola i znów to samo ten sam komunikat .

banner-17934-7.png

Opublikowano

kiedy odpalam hacka loguje się i wyskakuje mi komunikat "failed to download" ogarnia ktoś jak to naprawić

PS. chce dodać że jeszcze 3 tygodnie temu przed formatem wszystko działało ;/

jak ktoś mi pomoże to naprawić daje + i 5 w profilku

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ktoś pisał że LoL ma antycheaty - NOPE

Jedynie co gracze raportują cheaterów jeśli takowego da się wykryć. BoLa nie wykryjesz bo działa lokalnie.

Da się wykryć, wystarczy że by skanowali pamięć, ale riot nawet takiej prostej rzeczy nie robi :p Oni wyjebane mają, i tylko hajs liczą ;)

Opublikowano
Ktoś pisał że LoL ma antycheaty - NOPE

Jedynie co gracze raportują cheaterów jeśli takowego da się wykryć. BoLa nie wykryjesz bo działa lokalnie.

Da się wykryć, wystarczy że by skanowali pamięć, ale riot nawet takiej prostej rzeczy nie robi :p Oni wyjebane mają, i tylko hajs liczą ;)

Hajs się musi zgadzać :p a skoro już tu jesteś to możesz mi dać jakiegoś jungle timera? Testowałem tego z hud-0002 (coś takiego) ale jest chujowy bo czas blue pokazuje przy wilkach, czas wilków na midzie itd

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Hajs się musi zgadzać :P a skoro już tu jesteś to możesz mi dać jakiegoś jungle timera? Testowałem tego z hud-0002 (coś takiego) ale jest chujowy bo czas blue pokazuje przy wilkach, czas wilków na midzie itd

w bolu search script i tam masz

Minimap timers

dziala bardzo dobrze

Opublikowano

w bolu search script i tam masz

Minimap timers

dziala bardzo dobrze

Działa chujowo, czasy są przesunięte, przykładowo czas z reda jest na wieży z topa. Bardzo fajne jest pingowanie, do gier duo z junglerem. Jednak zależy mi też żeby czas był blisko spotu, a nie 3 cm od niego

Opublikowano

Działa chujowo, czasy są przesunięte, przykładowo czas z reda jest na wieży z topa. Bardzo fajne jest pingowanie, do gier duo z junglerem. Jednak zależy mi też żeby czas był blisko spotu, a nie 3 cm od niego

nie wiem u mnie normalnie jest czas na kazdym spocie nie obok. jest centralnie na golemach,wilkach,duszkach,redzie czy tez blue, a nie obok

Opublikowano

powinien juz działać, sciągam aktualzacjię i pokazuje ze mam starą wersjię? słabo znam angielski

Welcome to BoL Studio.

BoL is now available for all users.
If you are having problems with BoL, try selecting Version 3.05 to force an update!!!.
You can buy your VIP subscription here:

wie ktoś w czym problem bo bol nie działa znowu...

Opublikowano

może głupie pytanie, ale czy jeżeli włączę bota w czasie gdy chodzi lol to będzie działać? I wystarczy zaznaczyć skrypty i już wszystko działa?

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Tak, wybierz skrypty i w grze naciśnij 2 razy F9

powinien juz działać, sciągam aktualzacjię i pokazuje ze mam starą wersjię? słabo znam angielski

wie ktoś w czym problem bo bol nie działa znowu...

BoL is now available for all users.

To znaczy że działa dla wszystkich

Opublikowano

naprawdę wam działa? nie grałem od 2 patchy teraz zaktualizowałem wszsytko i pokazuje okno bola lecz on nie działa. mam komunikat ale nie znam angielskiego jak wspomniałem też go macie tak? powina się pokazywać chmurka przy w okienku gdy uruchamiamy grę a jej nie ma,

"If you are having problems with BoL, try selecting Version 3.05 to force an update!!!."

Opublikowano

@Up
Hmm, co można by w tym wypadku zrobić... Czekam muszę pomyśleć... Ahh tak, już wiem! Zrób to co pisze! <facepalm> Na dole wybierz wersje...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie najbardziej interesuje z tego wszystkiego opcja zmiany skinow :P, Czy uzywajac tego, program ingeruje w pliki co moze skutkowac BANanem?

w4x4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...