Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plik jest złośliwy. Nie polecam pobierać.

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plik jest złośliwy. Nie polecam pobierać.

Nie jest złośliwy, antywirusy go tak traktują ponieważ ingeruje on w grę, przy pobieraniu wyłącz na chwilę osłony antywirusa.

Opublikowano

Czemu jak użyłem autofinishu na  single wyścigu równo na start po 3 sekundach gra sie z crashowala i teraz ni e moge sie zalogowac? "  urzywitelnienie jest chwilowo niedostepne sproboj pozniej

PS : I czemu w haku tam pisze jeszcze autofinish + 5 seC?

Witam i Pozdrawiam.

Opublikowano

Czemu jak użyłem autofinishu na  single wyścigu równo na start po 3 sekundach gra sie z crashowala i teraz ni e moge sie zalogowac? "  urzywitelnienie jest chwilowo niedostepne sproboj pozniej

PS : I czemu w haku tam pisze jeszcze autofinish + 5 seC?

Dopiero po tych 5-ciu sekundach możesz odpalić autofinisha, bo inaczej dostajesz bana na jakies 7 godzin.

Opublikowano

Nie jest złośliwy, antywirusy go tak traktują ponieważ ingeruje on w grę, przy pobieraniu wyłącz na chwilę osłony antywirusa.

Gówno prawda, pobrałem ostatnio z ciekawości i wrzuciłem ponownie na virustotal. Wynik ciekawy bo ponad 30 wirusów :) Taki syf serwujecie. 

Wg. mnie powinieneś zostać zablokowany na forum, zeskanowałeś stronę a nie plik. 

Tutaj macie plik, 35 wirusów.

https://www.virustotal.com/pl/file/f45f014dabff05411a40c976e1eaa72748d4b2f2ef53fdbbe673197b7d233d84/analysis/1399753284/

A sprawa zostanie jak najbardziej zgłoszona. 

lownfast

Opublikowano

Gówno prawda, pobrałem ostatnio z ciekawości i wrzuciłem ponownie na virustotal. Wynik ciekawy bo ponad 30 wirusów :) Taki syf serwujecie. 

Znajdź mi cheata, którego antywirus nie uzna za wirusa, niekiedy nawet gry są rozpoznawane jako zagrożenie.

Trainer łączy się z internetem i wysyła podmienione dane do sieci, więc antywirus postrzega to jako próbę kradzieży informacji z PC, a jedyne co robi, to wysyła podmienione dane z gry.

Po prostu jest zbyt mało znany i nie jest uznany standardowo w antywirusach jako wyjątek, ale rób jak chcesz, zawsze możesz grać uczciwie. ;)

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wg. mnie powinieneś zostać zablokowany na forum, zeskanowałeś stronę a nie plik. 

Tutaj macie plik, 35 wirusów.

https://www.virustotal.com/pl/file/f45f014dabff05411a40c976e1eaa72748d4b2f2ef53fdbbe673197b7d233d84/analysis/1399753284/

A sprawa zostanie jak najbardziej zgłoszona. 

Gdzie zgłoszona? Błagam, kirito wyjaśnił ci o co w tym chodzi, a ja bym nie miał komputera, bo mam na dysku 5 wersji tego hacka ;)

Opublikowano

Tu już nie chodzi nawet o wirusy, tylko o to że skan to fake i wprowadza w błąd użytkowników i niektórzy pobierają 35 wirusów nieświadomie zamiast tego jednego przy skanowaniu. 

lownfast

Opublikowano

to czemu strona jest skanowana a nie plik? Po pierwsze skan to oszustwo a po drugie nawrzucane tam trojanów jak nie powiem co. 

Żadna strona z hackiem nie będzie nigdy uznana za bezpieczną, bo zawsze masz ryzyko, że hack może być równie dobrze trojanem, keyloggerem jak i innym syfem.

Pobierz ten plik, zrób skan pliku antywirusem i rozwiń dokładny opis zagrożenia, zobaczysz, że to się pokryje z tym, co napisałem.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Tu już nie chodzi nawet o wirusy, tylko o to że skan to fake i wprowadza w błąd użytkowników i niektórzy pobierają 35 wirusów nieświadomie zamiast tego jednego przy skanowaniu. 

A wiesz że jakby to były realne To pliki to tyle osób by nie korzystało z tego? To jest w 100% bezpieczne, uspokój się.

Opublikowano

Mi nie chodzi o to że to jest bezpieczne czy nie, wisi mi to i powiewa szczerze powiedziawszy, bo każdy to pobiera na własną odpowiedzialność. Jednak wy, jako moderatorzy nie powinniście wprowadzać użytkowników w błąd dając nieprawdziwy skan. Wszystko by było w porządku jeżeli autor oraz moderator który podał link do pliku podał prawdziwy skan i wtedy można by było powiedzieć "pobierasz na własną odpowiedzialność". Widzę, że nie ma co wdawać się z wami w dyskusje bo nie potraficie zrozumieć prostej rzeczy o którą się teraz rozchodzi. 

lownfast

Opublikowano

Mi nie chodzi o to że to jest bezpieczne czy nie, wisi mi to i powiewa szczerze powiedziawszy, bo każdy to pobiera na własną odpowiedzialność. Jednak wy, jako moderatorzy nie powinniście wprowadzać użytkowników w błąd dając nieprawdziwy skan. Wszystko by było w porządku jeżeli autor oraz moderator który podał link do pliku podał prawdziwy skan i wtedy można by było powiedzieć "pobierasz na własną odpowiedzialność". Widzę, że nie ma co wdawać się z wami w dyskusje bo nie potraficie zrozumieć prostej rzeczy o którą się teraz rozchodzi. 

Rozumiemy o co ci chodzi, ale nie wrzucilibyśmy do działu niebezpiecznego pliku

Opublikowano

No to dajcie do niego prawdziwy skan, tak trudno to zrozumieć? Skoro jesteście w stanie powiedzieć że nie jest on niebezpieczny to może uświadomcie ludzi co pobierają chociaż, a nie wciskacie kit ze skanem url, a nie pliku. 

/ no nic, nie będę nabijać kolejnego postu tylko zedytuje @down 

Tu nie chodzi o mnie, tylko o innych ludzi, chciałbym tylko żebyście im zapewnili świadomość tego co pobierają, wystarczy wrzucać prawdziwy skan. To wasz wybór, wydawało mi się że bycie moderatorem polega na tym  żeby zdobywać zaufanie użytkowników, a nie żeby robić z ludzi idiotów. 

lownfast

Opublikowano

No to dajcie do niego prawdziwy skan, tak trudno to zrozumieć? Skoro jesteście w stanie powiedzieć że nie jest on niebezpieczny to może uświadomcie ludzi co pobierają chociaż, a nie wciskacie kit ze skanem url, a nie pliku. 

Tego hacka używa tysiące osób, kirito ci to wyjaśnił, a ty dalej swoje, naprawdę potrzebujesz wszczynać kłótnie?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Próbowałem zmiany zgodności i uruchamiania jako admin i nic - cały czas wywala Game Wersion Unsuported. Jakieś pomysły? Dodatkowo jeszcze jeden problem - Używałem dziś GPWA, wyłączyłem go i wszedłem dwoma kontami w drag żeby sobie biegi w nowym aucie potrenować - wywaliło mi obie gry i teraz nie mogę na żadne z tych 2 kont wejść. Ktoś wie o co kaman?

Opublikowano

Próbowałem zmiany zgodności i uruchamiania jako admin i nic - cały czas wywala Game Wersion Unsuported. Jakieś pomysły? Dodatkowo jeszcze jeden problem - Używałem dziś GPWA, wyłączyłem go i wszedłem dwoma kontami w drag żeby sobie biegi w nowym aucie potrenować - wywaliło mi obie gry i teraz nie mogę na żadne z tych 2 kont wejść. Ktoś wie o co kaman?

Game Wersion Unsuported wyskakuje podczas uruchamiania trainera od GMZ? Nigdy się nie spotkałem z takim problemem przy tym trainerze.

Co do braku możliwości zalogowania się na konta - najprawdopodobniej chodzi o czasową blokadę, wtedy podczas logowania otrzymuje się komunikat "Uwierzytelniania chwilowo niedostępne. Spróbuj ponownie później.".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Taaaa dokładnie to mam. Ile to może potrwać?

A z GMZ mogę nawet filmik wrzucić jeśli to konieczne, toż nie kłamię.

Zwykle taka blokada trwa nie dłużej niż 7 godzin.

Co do tego błędu, spróbuj uruchomić tą wersję trainera:

http://www39.zippyshare.com/v/8746976/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/b95fe9038498edecd10d73e49cbf720687f1d5e6ced48e27a48bf15c4fc4bf29/analysis/1401830150/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czy ta blokada to "kara" za 2 konta z jednego komputera bez żadnego bota/trainera który to ukryje?

Z Twoją wersją niestety dzieje się to samo. Jakieś sugestie może?

Sprawdziłem na kilku zgodnościach, kompozycje itd i nadal nic.

CO prawda od paru dni świeży system ale NET i C++ są więc to nie ich wina - chyba że kwestia wersji. NET 4.0 a C++ 2008 i 2010.

Opublikowano

Czy ta blokada to "kara" za 2 konta z jednego komputera bez żadnego bota/trainera który to ukryje?

Z Twoją wersją niestety dzieje się to samo. Jakieś sugestie może?

Sprawdziłem na kilku zgodnościach, kompozycje itd i nadal nic.

CO prawda od paru dni świeży system ale NET i C++ są więc to nie ich wina - chyba że kwestia wersji. NET 4.0 a C++ 2008 i 2010.

To blokada za używanie cheatów :P

Trainera uruchamiasz na czystym cliencie gry? (nie uruchamiasz innych cheatów jednocześnie z trainerem?)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Żadnych innych. Na początku próbowałem też przez Utility, odpowiednik Dark Luncher'a. Nadal to samo.

Rozdziałka jak na filmiku z YT, 800x600 w okienku, sprawdzałem też czy ma być okienko małe czyli takie jak się robi po zmianie rozdziałki czy może maxymalizowane. Też nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...