Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś wykrywalny ten trainer... jade sobie ucieczke, nabijam "done" i koleś pisze do mnie " hack " ... I co jak mnie zgłosił?

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś wykrywalny ten trainer... jade sobie ucieczke, nabijam "done" i koleś pisze do mnie " hack " ... I co jak mnie zgłosił?

Nic, większość ludzi tak pisze, a nic nie robi. 

Opublikowano

nie pokazuje mi diamentów dlaczego?

A skąd wiedział że używam trainera?

jeżeli masz go w znajomych to cały czas pojawiało mu się że zdobyłeś żadko spotykaną część też już tak nie raz miałem

need for sleep

Opublikowano

A skąd wiedział że używam trainera?

A może używałeś jeszcze jakichś innych opcji poza Team Escape Botem? np. Tank Mode lub Speed Hack?

Jeśli nie i nie masz tego gościa w znajomych to nic nie może Ci zrobić ;)

A ten ich "system" zgłoszeń pozostawia wiele do życzenia...

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie używałem nic, tylko Team Escape mod. ;) A może jest to spowodowane tym, że dodałem do tych 4 osiągnięć, które mogą wszyscy zobaczyć, osiągnięcie "Zdobąć 150 samochodów" i koleś może się domyślał że czituje bo mam nieco ponad 2200 D i osiągnięcie, jedne z najtrudniejszych zrobione na maxa..

Opublikowano

Nie używałem nic, tylko Team Escape mod. ;) A może jest to spowodowane tym, że dodałem do tych 4 osiągnięć, które mogą wszyscy zobaczyć, osiągnięcie "Zdobąć 150 samochodów" i koleś może się domyślał że czituje bo mam nieco ponad 2200 D i osiągnięcie, jedne z najtrudniejszych zrobione na maxa..

Nie. Jeśli nie używałeś innych funkcji trainera to nie masz powodów do obaw. Koleś nie mógł wiedzieć, że używasz cheatów :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Hej, mam problem z funkcją auto-finish, może coś źle robie czy co, ale gdy jej użyje wyświetla mi się takie coś:

140321409380020962895.jpg

Potem przy próbie zalogowania się na konto pisze: Uwierzytelnianie jest chwilowo nie możliwe...

Opublikowano

Hej, mam problem z funkcją auto-finish, może coś źle robie czy co, ale gdy jej użyje wyświetla mi się takie coś:

140321409380020962895.jpg

Potem przy próbie zalogowania się na konto pisze: Uwierzytelnianie jest chwilowo nie możliwe...

Bo tej funkcji używa się co najmniej 7 sekund po rozpoczęciu wyścigu.

Błąd z uwierzytelnianiem to czasowa blokada konta (zwykle nie trwa dłużej niż 7 godzin).

Poza tym nie polecam Ci używać Auto Finisha (łatwy do wykrycia, nie trudno o bana - wystarczy 1 SS wysłany w zgłoszeniu).

HB5fLf7.png

Opublikowano

OK, ale widziałem ludzi co od razu po rozpoczęciu dawali auto-finisha, i im działał.

A lobby kick ? też jest tak łatwo wykrywalny ?

Ale oni nie używali Auto Finisha z tego trainera :)

Oni używają bota na wyścigi:

http://www.mpcforum.pl/topic/1190787-270514-af-bot-v02-wyscigi-multiplayer-i-singleplayer/

Lobby Kick jest dość bezpieczny, ale po kilku wyścigach można się domyślić - kto wyrzuca lobby.

Mi nie działa...

Co Ci nie działa?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Bot nie chce mi się uruchomić, pomimo wyłączyłem Antywirusa to nadal bot nie może uruchomić.

Bot czy trainer?

Team Escape Bot to jedna z funkcji tego trainera, dokładna instrukcja znajduje się tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

lub:

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czy jest ten trainer, który ma taką ikonkę?

7838b5f4ee45cac4gen.png

Bo zauważyłem, że wszystkie hacki, które mają tę ikonke są ze sobą kompatybilne, a niestety trainer by gmz i pursuit bot nie mają tej ikonki, w ogóle jej nie mają, i nie działają ze sobą...

Opublikowano

Czy jest ten trainer, który ma taką ikonkę?

773781410079709905204.png

Bo zauważyłem, że wszystkie hacki, które mają tę ikonke są ze sobą kompatybilne, a niestety trainer by gmz i pursuit bot nie mają tej ikonki, w ogóle jej nie mają, i nie działają ze sobą...

Ta ikonka to logo "Farming Inc". Wszystkie ich cheaty/boty mają taką ikonę.

Trainer by GamerZ nie jest produktem wyżej wspomnianej grupy :)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...