Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjaśni ktoś co to jest

Pursuit Level

Chat Spam

i coś jeszcze tam bylo cos takiego n/join

Pursuit Level - maksymalny poziom poszukiwań przez policje

ChatSpam - jeśli naciśniesz ESC to zniknie okienko hacka

Join Chay - dołączenie do globalnego czatu "cheaterów"

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pursuit Level - maksymalny poziom poszukiwań przez policje

ChatSpam - jeśli naciśniesz ESC to zniknie okienko hacka

Join Chay - dołączenie do globalnego czatu "cheaterów"

ChatSpam spamuje chat, przytrzymujemy f ileś należące do chat spamu (nie pamiętam które), a następnie klikamy enter na czacie, wyskakują wtedy losowy ciąg liter, nadany przez kierowce o krótkim, losowo ułożonym nicku, klikając wielokrotnie entera możemy naprawdę porządnie zaspamić czat.

Gdy klikniemy na nick naszego spam-kierowcy, będziemy mieli tylko opcję "teleportuj się do znajomego"

Opublikowano

działa wam ten hack ? ja dzisiaj chce go odpalic i wyskakuje mi bład :/

Jaki błąd? Opisz go lub daj screena.

Opublikowano

Wszystko pięknie działa ;) Dzięki.. PS: Wie ktoś jak włączyć ,,pokazywanie diamentów na mapie?'' bo wcześniej mi pokazywało a jak wyszedłem z gry i wszedłem to już nie pokazuje ;/

Opublikowano

Wszystko pięknie działa ;) Dzięki.. PS: Wie ktoś jak włączyć ,,pokazywanie diamentów na mapie?'' bo wcześniej mi pokazywało a jak wyszedłem z gry i wszedłem to już nie pokazuje ;/

- Odpalasz grę

- Odpalasz trainer

- Wchodzisz do kryjówki

- Wychodzisz z kryjówki

- Otwierasz mapę

- Diamenty są na niej widoczne ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam pytanie... to mi nie działa. Normalnie ściągam, rozpakowuje, włączam grę i minimalizuje, odpalam hacka i... nic się nie dzieje. Od razu  mówię, że mam windows 8 32 bit, hacka odpalałem w trybie zgodności z xp, 7. Jak brałem tryb okienkowy, najmniejsza rozdzielczość, bez ruszania okienka nadal nie działał. Nic nie się nie dzieję. Klikałem instert czy nie jest ukryty i nie jest. Co zrobić !? Pomocy ! Ogólnie ściągnąłem to tylko żeby mieć 5 poziom w pościgach dla 1 gracza ;/

@Edit Z wyłączoną zaporą systemową również nie działa 

Ponawiam jako iż nie otrzymałem odpowiedzi

Opublikowano

Super, działa bez zarzutu.

A tak apropo,  dawno już nie grałem w World'a i chciałem się dopytać jak jest z botem od SilverAngel, ponieważ jak ja grałem to był dostępny za free. Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź ;)

Pozdrawiam i z góry dziękuje :)

oiph.png

Opublikowano

Super, działa bez zarzutu.

A tak apropo,  dawno już nie grałem w World'a i chciałem się dopytać jak jest z botem od SilverAngel, ponieważ jak ja grałem to był dostępny za free. Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź ;)

Pozdrawiam i z góry dziękuje :)

Hack od SilverAngela jest, tylko większość zawartych w nim funkcji jest płatna.

Opublikowano

Pobrałem po kilku miesiącach i nadal działa- dzięki za wstawkę, bardzo się przydaje :)

3adb6317fc.png

Opublikowano

po kliknięciu w "Pobieranie" wyskakuje błąd "Połączenie zostało zresetowane" może ktoś zrobić reupload na inny hosting?

z góry thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...