Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do czego służy opcja " CarHack " ? :D

O ile się nie mylę to podmienia samochody.

Opcja "CarHack" podmienia auto na Mazdę Speed3 (wizualnie) oraz nadaje nieprawdopodobne osiągi. Nie polecam używać tego w trybie multiplayer - jest łatwe do wykrycia.

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu nie dziala teamescapebot najpierw chodzil nabil 630 ucieczek a potem nic ja go wlaczam to nic sie nie dzieje ani pokazuje

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

A jak odpalasz wszystko od nowa to tak samo się dzieje ? Być może coś robisz źle, albo robisz coś, przez co się buguje

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

W trakcie pokonywania ucieczki drużynowej nie używaj żadnej opcji z trainera od GMZ (odpal tylko Team Escape Bot będąc w lobby).

Działa, wielkie dzięki!

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Ma ktoś jakiś inny download? Bo mi tutaj wyskakuje jak rozpakowywuje napis:Plik został uszkodzony.

Ehh ile można gadać? Wyłącz antywirusa i będzie ok.

Opublikowano

Mam mały problem z "AutoFinishem", otóż problem tkwi w tym, że gdy naciskam F9, nie podświetla mi się ikonka AutoFinisha na cały czas, tylko muszę ją trzymać, a gdy w wyścigu robię to, to wywala z gry i pojawią się ERROR, i nie da się wejść do gry na około 30 min. ( chodzi o wyścigi multiplayer, sprinty. )

Opublikowano

Mam mały problem z "AutoFinishem", otóż problem tkwi w tym, że gdy naciskam F9, nie podświetla mi się ikonka AutoFinisha na cały czas, tylko muszę ją trzymać, a gdy w wyścigu robię to, to wywala z gry i pojawią się ERROR, i nie da się wejść do gry na około 30 min. ( chodzi o wyścigi multiplayer, sprinty. )

Posiadasz najnowszą wersję hacka?

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Jak ustawić tego Team Escape Bota, żeby mi to zdziałało?

Biorę sobie ucieczkę drużynową, w lobby odpalam tylko bota, przejeżdżam ucieczkę i zamiast nabijać to nic się nie dzieje.

Opublikowano

Jak ustawić tego Team Escape Bota, żeby mi to zdziałało?

Biorę sobie ucieczkę drużynową, w lobby odpalam tylko bota, przejeżdżam ucieczkę i zamiast nabijać to nic się nie dzieje.

W lobby naciskasz Page Down i najlepiej bez korzystania z pozostałych funkcji trainera dojeżdżasz do mety.

HB5fLf7.png

Opublikowano

W lobby naciskasz Page Down i najlepiej bez korzystania z pozostałych funkcji trainera dojeżdżasz do mety.

No to właśnie tak robię. Jak jestem w lobby ucieczki drużynowej daje Page Down, wygrywam i nic nie ruszam, tak jak to niby powinno się robić, ale nic się nie dzieje żadnych done nie pokazuje ani nic.

Opublikowano

Mam kolejny problem. ;d. Otóż gdy jestem w lobby lub w kryjówce, czy w grze dowolnej, nie mogę nacisnąć PageDown, speedhacka. Wcześniej używałem tych funkcji i wszystko działało, dopiero pierwszy raz zdarzyło mi się to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...