Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z tą opcją CarHack ?

Podmienia ci auto na ultra szybkie, ty będziesz je widział jako mazde mazdaspeeda 3, ale inni zauważą tylko wzrost osiągów.

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podmienia ci auto na ultra szybkie, ty będziesz je widział jako mazde mazdaspeeda 3, ale inni zauważą tylko wzrost osiągów.

Ultra szybkie? :D

Funkcja podmienia auto na to, które ma najwyższe statystyki, aktualnie jest nim Bugatti Veyron v16.4

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam mały problem co do tego hacka. Pobieram, chce wypakować i nic nie wypakowywuje się. proszę o pomoc

VmFuTWF0aVhfX19ldW5lX19fNTEwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Mam mały problem co do tego hacka. Pobieram, chce wypakować i nic nie wypakowywuje się. proszę o pomoc

Wyłącz antywirusa i zaporę, trainer ingeruje w proces gry i jest wykrywany jako potencjalne zagrożenie, przez co dostęp do pliku zostaje zablokowany.

Gdyby nie pomogło, link bezpośredni do trainera:

http://www13.zippyshare.com/v/92191491/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/64b21a67adcc61b063836566029e68c066099b24d1bdb96f8759f2256ceb6b4a/analysis/1395324346/

HB5fLf7.png

Opublikowano

na pierwszym wyścigu dałem f6 żeby szybciej skończyło i wyskoczył mi fatal error 200001 gra się zamknęła i przy logowaniu wyskakuje komunikat ; błąd uwierzytelnienia, spróbuj ponownie później ? POMOCY!!

Opublikowano

na pierwszym wyścigu dałem f6 żeby szybciej skończyło i wyskoczył mi fatal error 200001 gra się zamknęła i przy logowaniu wyskakuje komunikat ; błąd uwierzytelnienia, spróbuj ponownie później ? POMOCY!!

Czasowa blokada konta.

Już powinieneś móc się zalogować.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mozna prosic o Re-upload ? Ten link cos mi nie chodzi na tym kompie a stary zrabany ;c

Opublikowano

nwm czemu ale mi jak pobieram wychodzą inne funkcje czyli

czy to tak powinno byc ???

bo to jest taki autofinish ze recznie trzeba klikac f9 

post-689264-0-12007600-1396130058.png

Opublikowano

nwm czemu ale mi jak pobieram wychodzą inne funkcje czyli

czy to tak powinno byc ???

bo to jest taki autofinish ze recznie trzeba klikac f9 

Tak, wszystko jest w porządku.

Opublikowano

no to jak zrobic zeby sam chodzil ?? :D

Funkcja na F5 "Drunk Driver", wtedy samochód sam jedzie, chaotycznie, wręcz głupio, ale w połączeniu z lobby kickiem może dać jakieś efekty, jest to bezpieczniejsze od autofinisha, ale dużo mniej efektywne.

Opublikowano

no to jak zrobic zeby sam chodzil ?? :D

Chodzi Ci o to, aby automatycznie używał auto finisha? Bez naciskania za każdym razem?

W takim razie polecam tego bota:

http://www.mpcforum.pl/topic/1157050-24022014-mp-killah-20-beta-by-farming-inc-bot-na-wyscigi-klasowe/

Funkcja na F5 "Drunk Driver", wtedy samochód sam jedzie, chaotycznie, wręcz głupio, ale w połączeniu z lobby kickiem może dać jakieś efekty, jest to bezpieczniejsze od autofinisha, ale dużo mniej efektywne.

Najbardziej efektywny jest auto finish z bypassem na statystyki ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja tak zrobiłem

1.Włączyłem grę

2.Ustawiłem rozdzielczość 800x600

3.Otworzyłem Inject

a gra sama się wyłączyła i pisało że jakiś błąd

Opublikowano

CZEMU DAJESZ WIRUSA!!!!!!!!!!!!!!! NIE POBIERAJCIE!!!

Są to "dobre" wirusy, które wchodzą tylko w pliki gry, przez co antywirusy wykrywają wirusy.

Zobacz na wcześniejsze strony, nikt nie skarżył się na szkodliwe działanie tego hacka.

Opublikowano

Ile się czeka na odblokowanie xD

Tylko Bóg Może Nas Sądzić.

Opublikowano

Mam pytanie, Google Chrome wykrywa ten plik jako złośliwy, może to być przez to, że ten plik jest hackiem?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...