Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa. Klikam na nfsw_hack.exe pojawia się kółeczko obok myszki i znika, a w grze nic się nie pojawia ani nie wyskakuje żaden komunikat. Pomoże ktoś?

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa. Klikam na nfsw_hack.exe pojawia się kółeczko obok myszki i znika, a w grze nic się nie pojawia ani nie wyskakuje żaden komunikat. Pomoże ktoś?

W lewym górnym rogu okna gry nie wyświetlają Ci się funkcje trainera?

Wyłącz antywirusa na czas pobierania i włączania cheata.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dzięki TheVolume, najprawdopodobniej antywirus odpalał ten program w piaskownicy :)

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Mógłby ktoś sprawdzić TeamEscapeBot funkcję bo mi nie działa coś dzisiaj.

Po n-tym razie poszło - nie ważne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam małą prośbę ;).

Opisałby mi ktoś jak na 100% nie dostać bana, używając tylko 1 funkcji tego bota? Chodzi mi o funkcję Team Escape, chciałbym wydropić trochę części, części AM i $ w trybie Ucieczek Drużynowych.

Jeśli to duże ryzyko na bana to sobie odpuszczę :).

I jeszcze 1 pytanie. Ten trainer jest z zaufanego źródła? Bo mam oryginalny system Windows 7 i nie chciałbym żeby coś niedobrego się stało, tym bardziej iż akurat ten komputer nie jest mój :).

Opublikowano

Witam, mam małą prośbę ;).

Opisałby mi ktoś jak na 100% nie dostać bana, używając tylko 1 funkcji tego bota? Chodzi mi o funkcję Team Escape, chciałbym wydropić trochę części, części AM i $ w trybie Ucieczek Drużynowych.

Jeśli to duże ryzyko na bana to sobie odpuszczę :).

I jeszcze 1 pytanie. Ten trainer jest z zaufanego źródła? Bo mam oryginalny system Windows 7 i nie chciałbym żeby coś niedobrego się stało, tym bardziej iż akurat ten komputer nie jest mój :).

Funkcja Team Escape Bot jest w pełni bezpieczna, nie musisz obawiać się o swoje konto.

Trainer pochodzi z zaufanego źródła, a do pliku dołączony został skan. Nic złego nie stanie się z Twoim komputerem :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Działać działa dobrze, ale jakiś koleś mi napisał że jestem botem :O. WTF? xD

Jeśli nie miałeś go w znajomych to nie ma podstaw, aby tak twierdzić ;)

I tak cię nie zbanują.
8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

I tak cię nie zbanują.

Jak ktoś by się na Ciebie uwziął to mogliby ;) Wystarczy SS/nagranie, jak osoba (którą masz w znajomych) co chwila osiąga kolejny poziom/zdobywa części.

Można czekać 7 dni, aż zgłoszenie zostanie rozpatrzone przez system zgłoszeń EA lub zadowolić się blokadą statystyk NFS Times.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Co to są  "blokady statystyk NFS Times"? W znajomych mam tylko 1 osobę, a to napisał ktoś całkiem obcy. Zacząłem jedną ucieczkę i koleś wyszedł (pojawiło się obok niego przekreślone kółko). Skoro on wyszedł, to ja wiedząc, że będę miał tylko srebrną kartę też wyszedłem i wyszukałem ponownie kolesi do tej ucieczki. Spotkałem tego samego gościa (co wcześniej wyszedł) 2 raz i on sie mnie pyta czy jestem botem :D. To ja go zapytałem czemu wyszedł poprzednim razem, odpowiedzi nie otrzymałem bo znów wyszedł.

Dobra, może troche chaotycznie, ale mam nadzieje, że zrozumiesz to co napisałem :).

Opublikowano

Co to są  "blokady statystyk NFS Times"? W znajomych mam tylko 1 osobę, a to napisał ktoś całkiem obcy. Zacząłem jedną ucieczkę i koleś wyszedł (pojawiło się obok niego przekreślone kółko). Skoro on wyszedł, to ja wiedząc, że będę miał tylko srebrną kartę też wyszedłem i wyszukałem ponownie kolesi do tej ucieczki. Spotkałem tego samego gościa (co wcześniej wyszedł) 2 raz i on sie mnie pyta czy jestem botem :D. To ja go zapytałem czemu wyszedł poprzednim razem, odpowiedzi nie otrzymałem bo znów wyszedł.

Dobra, może troche chaotycznie, ale mam nadzieje, że zrozumiesz to co napisałem :).

Może on też jechał z botem i szukał drugiej osoby :D Nwm, dziwny gość, ale skoro tylko się Ciebie spytał to nic wielkiego :)

Jeśli nie masz go w znajomych to nic Ci nie grozi :P Ban na statystyki - masz możliwość wchodzenia do gry, ale jesteś wyłączony z rankingu NFS Times:

http://nfstimes.com/

HB5fLf7.png

Opublikowano

A bez bota można normalnie z wyścigów itp. wychodzić? Bo czasami widze przekreślone kółko jak ktoś wyjdzie, a czasami znika cały nick.

Ok, rozumiem, "jestem wyłączony z rankingu NFS Times", ale co to w ogóle jest xD.

Opublikowano

A bez bota można normalnie z wyścigów itp. wychodzić? Bo czasami widze przekreślone kółko jak ktoś wyjdzie, a czasami znika cały nick.

Ok, rozumiem, "jestem wyłączony z rankingu NFS Times", ale co to w ogóle jest xD.

Jeśli widzisz przekreślone kółko to znaczy, że ktoś po prostu opuścił zawody.

Jeśli znika cały nick (w jego miejscu pojawia się biało-błękitna chmurka z napisem) - znaczy, że osoba ta ukryła go cheatem (niezbyt skuteczne, bo po naciśnięciu PPM na tą nazwę pokaże się nick kierowcy).

Więcej, na temat NFS Times dowiesz się czytając ten poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/1263959-ogolnoswiatowy-ranking-kierowcow-i-klanow-czyli-nfs-times-w-teorii-i-praktyce/

HB5fLf7.png

Opublikowano

jest jakis hack na te ign ?

i dlaczego on sprzedaje to konto 60 lvl za 3 zł ?

http://allegro.pl/nfs-world-need-for-speed-world-konto-60-lvl-i4526682637.html

1. Jest ich pełno, np.:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

http://www.mpcforum.pl/topic/1064675-141013-pursuit-bot/

2. Bo 60lv, full kasy, auta, miejsca w garażu i pełne magazyny części można zdobyć w 20 minut.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...