Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, Google Chrome wykrywa ten plik jako złośliwy, może to być przez to, że ten plik jest hackiem?

Tak, ponieważ ingeruje on w gre, a nie jest wydanym programem przez producenta gry.
  • Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy opcja teamescape bot już nie działa? Jeszcze wczoraj normalnie używałem, a dziś po wygranej ucieczce nie pokazuje sie "done xx" ;/

Opublikowano

Skan w pierwszym poście jest zły, jest to skan strony, a nie hacka...

https://www.virustotal.com/pl/file/f05875d940c28df3335ff8a1a8b1e737c95ae4cefb930384d941a47d37e99775/analysis/1397054768/

Tu jest mój skan i nie 1/48 tylko 33/48.

@Edit:

A już ktoś wcześniej o tym pisał.

Skan nie jest zły.

I fakt, skanuje stronę... na której jest zamieszczony plik i umożliwia sprawdzenie jego zawartości jeszcze przed pobraniem.

Zawiera wirusy, jak każdy cheat, nie jest to oprogramowanie udostępnione przez producenta gry, a jego zadaniem jest ingerowanie w pliki gry, dlatego też lista zagrożeń jest tak bogata.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Cześć podali byście mi link do trainera od GamerZ? Ponieważ już wszystkich stron próbowałem 1 pobrałem ale znowu update na http://pl.rghost.net/52017451 nie działa nwm z kąd to pobrać kiedyś miałem by berkey i mi wyparował a teraz go nie moge pobrać ;/ " BŁĄD POBIERANIA " Prosze o SZYBKĄ POMOC!!!!!

Opublikowano

moglby ktoś mi powiedzieć czemu nie działa mi teamescape bot ? jeszcze 2 dni temu dzialalo teraz nic sie nie dzieje 

Może źle coś włączyłeś? Kasę otrzymujesz czy nie?

Powinno działać, aktualizacji gry nie było.

Opublikowano

Jak działają różne funkcje mógł by mi ktoś powiedzieć? TE NOWE, najbardziej zależy mi na teamspace ( co to jest :D )

Tutaj jest to ładnie opisane:

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

Bot jeździ ucieczki drużynowe w bardzo, bardzo krótkim czasie (ok. 1s jedna ucieczka), zdobywa części prof, ultra dużo innych, dobrych części.

HB5fLf7.png

Opublikowano

@up 

Dzięki,

Jest może jakiś Bot/Trainer czy cuś na Boosty? :D

Nie ma i nie będzie, ponieważ byłaby to kradzież, boosty są wirtualną walutą.

Opublikowano

A czy mam to uruchomić? Bo WinRar - nieoczekiwany koniec archiwum i tego pliku nie da się otworzyć, a 7zip pisze że nie można tego otworzyć jako archiwum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...