Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy mam to uruchomić? Bo WinRar - nieoczekiwany koniec archiwum i tego pliku nie da się otworzyć, a 7zip pisze że nie można tego otworzyć jako archiwum

Pobraną paczkę wypakowujesz WinRAR lub innym programem do wypakowywania, a plik nfsw_hack.exe uruchamiasz gdy grę masz włączoną dwukrotnie klikając PPM.

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mały problem. Wczoraj użyłem trainera  i dziś nie widzę wyścigów i sprintów. Jakieś rady?

Wszyscy tak mają, błąd gry. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Nie działa wlaczam gre robie to co w instrukcji wlaczam nfs_hack i nie dziala ..

Włączasz grę, włączasz trainer i gotowe.

Jeśli cheat się nie uruchamia to spróbuj wyłączyć zaporę systemową i antywirusa, może to one go blokują.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Załączam NFS World w Okienku i 800x600, jestem w jeździe dowolnej, odpalam bota i nic mi nie wyskakuje ;/ wyłączyłem antywirusa i dalej nic, zaznaczam, ze mam 50 poziom, może to przeszkadza? :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Załączam NFS World w Okienku i 800x600, jestem w jeździe dowolnej, odpalam bota i nic mi nie wyskakuje ;/ wyłączyłem antywirusa i dalej nic, zaznaczam, ze mam 50 poziom, może to przeszkadza? :D

Bota? Chodzi Ci o błąd przy odpalaniu trainera czy Team Escape Bota? :P

Poziom kierowcy nie ma tutaj nic do rzeczy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Być może źle sformowałem tamte zdanie, chodzi mi o to, że jak załączam plik ,,nfsw_hack" to nic mi nie wyskakuje w grze. Jakieś pomysły?

Uruchom jako administrator lub ze zgodnością z Win XP SP3, wyłącz zaporę systemową i antywirusa.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Okej działa, dzięki :3

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Nie wiem czemu ale chrome mi mówi, że plik jest złośliwy i jest od razu blokowany. Avasta mam wyłączonego. Raz udało mi się ściągnąć to nie dało się odpalić pliku, wyskakiwał jakiś błąd.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale chrome mi mówi, że plik jest złośliwy i jest od razu blokowany. Avasta mam wyłączonego. Raz udało mi się ściągnąć to nie dało się odpalić pliku, wyskakiwał jakiś błąd.

Wyłącz zaporę systemową i spróbuj pobrać plik przez inną przeglądarkę.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Kliknij Pokaż wszystkie pobranie pliki..  i tam masz odzyskaj złośliwy program i wyłącz anty wirusa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...