Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim mój problem polega na tym ze jak wypakuję aplikacje to mam nfsw_hack ,włączam nfs w przechodzę to trybu swobodnej jazdy minimalizuję grę klikam w nfsw_hack i nic się nie dzieje w nfs w uruchamiam też jak administrator dodam że ikonę z nfsw_hack mam taką białą kwadrat i u góry niego niebieski pasek i nie wiem co robić kiedyś hack działa mi na pc a teraz nie .Mam Windows Home Edition zainstalowane mam sp3 i NET Framework 2 ,NET Framework 3 , NET Framework 3.5 , NET Framework 4 zainstalowanie mam 

Ktoś pomoże ?  :unsure:

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć wszystkim mój problem polega na tym ze jak wypakuję aplikacje to mam nfsw_hack ,włączam nfs w przechodzę to trybu swobodnej jazdy minimalizuję grę klikam w nfsw_hack i nic się nie dzieje w nfs w uruchamiam też jak administrator dodam że ikonę z nfsw_hack mam taką białą kwadrat i u góry niego niebieski pasek i nie wiem co robić kiedyś hack działa mi na pc a teraz nie .Mam Windows Home Edition zainstalowane mam sp3 i NET Framework 2 ,NET Framework 3 , NET Framework 3.5 , NET Framework 4 zainstalowanie mam 

Ktoś pomoże ?  :unsure:

Widzę, że to nie jest jedyny program, przy którym masz błąd.

Wyłącz antywirusa i zaporę systemową, pobierz cheata i spróbuj go uruchomić.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Widzę, że to nie jest jedyny program, przy którym masz błąd.

Wyłącz antywirusa i zaporę systemową, pobierz cheata i spróbuj go uruchomić.

Dziękuje za pomoc i pomogło działa hack szkoda ze nie ma kilku opcji ze starszej wersji ;c

Opublikowano

Przy próbie włączenia programu wyskakuje ''Game  Version Unsuported'' 
Pomysły jak to naprawić? 
Antyvirus i zapora wylączona.

#EDIT

Można zmienić rozszerzenie na .dll i zinjectować? 

I wszystko jasne...

Opublikowano

wirus...

Antywirus tak pisze, ponieważ trainer ingeruje w inny program (gre), ignoruj ti, a jeśli blokuje ci antywirus to wyłącz zapory na parę minut.

Opublikowano

Nie mówie że blokuje tylko gdy chcę pobrać wyskakuje mi że na tym programie jest właśnie wirus typu "trojan" jeden z niebezpiecznych więc tylko informuję

Opublikowano

Istnieje jednak legenda, że istnieje hack, który bez pomocy "niebezpiecznych" działa dobrze :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Nie mówie że blokuje tylko gdy chcę pobrać wyskakuje mi że na tym programie jest właśnie wirus typu "trojan" jeden z niebezpiecznych więc tylko informuję

Antywirus wykrywa wirusy ponieważ cheat wchodzi w pliki gry.

Przed pobraniem wyłącz antywirusa.

Jak nie wierzysz, że są to "dobre" wirusy, przejdź sobie po 24 stronach tego tematu i zobacz, że nikt nie napisał, że coś się wydarzyło przez ten plik.

Opublikowano

Polecam tego trainera sam z niego korzystam i jest zajebisty :) masz + peter

sygnatura2.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hack zadziałał, tylko mam jeden problem. Podczas wyścigu na samym początku zanim jeszcze był start, włączyłem Auto Finish i wyskoczył jakiś błąd, i gra się wyłączyła. Teraz jak próbuję się zalogowaćto pisze

Umierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później.

Za każdym razem jak chcę się zalogować, wyswietla się ten błąd.
Wiece jak go rozwiązać?

Opublikowano

Hack zadziałał, tylko mam jeden problem. Podczas wyścigu na samym początku zanim jeszcze był start, włączyłem Auto Finish i wyskoczył jakiś błąd, i gra się wyłączyła. Teraz jak próbuję się zalogowaćto pisze

Za każdym razem jak chcę się zalogować, wyswietla się ten błąd.

Wiece jak go rozwiązać?

Musisz czekać, za wcześnie odpaliłeś autofinisha, i teraz ci konto sprawdzają, odpal 7 godzin po założeniu blokady, jak jest dalej to 24h.

Opublikowano

Czemu w tej najnowszej wersji nie ma nieskończonych powerupów ?

Są pod klawisze F7, tylko czasem gra ma problemy i nie można używać PowerUp'ów.

Opublikowano

czemu nie ma pod pg down tego bota ? :(

Masz starszą wersje, ściągnij nową(w temacie jest w któreś odpowiedzi, nie dam linka bo na fonie siedzę ;_;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...