Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten poradnik mam już za sobą. Może jak reinstallnę nfs to coś pomoże? W końcu już może być zaśmiecony innymi hackami.

Ten trainer uruchamia się w grze (nie ma oddzielnego okienka). Funkcje są wyświetlane w lewym górnym rogu okna NFSW.

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten trainer uruchamia się w grze (nie ma oddzielnego okienka). Funkcje są wyświetlane w lewym górnym rogu okna NFSW.

yup. Zauważyłem na filmikach ale już te funkcje mi sie nie pokazują.

Opublikowano

Siema, użylem Pursuit Bota z tego trainera, dostałem disonnected from server a teraz mam "Uwierzytelnianie jest chwilowo nie dostepne, spróbuj pozniej'. Mam juz pograne? ;c

Opublikowano

Siema, użylem Pursuit Bota z tego trainera, dostałem disonnected from server a teraz mam "Uwierzytelnianie jest chwilowo nie dostepne, spróbuj pozniej'. Mam juz pograne? ;c

Póki co masz blokadę czasową. Po kilku godzinach (zwykle nie więcej niż 7h) powinieneś odzyskać dostęp do konta.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Już bana dostałeś, ja dostałem za to właśnie (wczoraj-dziś) i nie zwrócili uwagi czy mam 5300 punktów i w c**j aut. ;d Jest możliwość gdzie mogę apelować od tego gówna?

Opublikowano

Już bana dostałeś, ja dostałem za to właśnie (wczoraj-dziś) i nie zwrócili uwagi czy mam 5300 punktów i w c**j aut. ;d Jest możliwość gdzie mogę apelować od tego gówna?

Ty dostałeś bana, on ma dopiero błąd uwierzytelniania ;)

To, że jak masz SB to Cię nie banują to nędzny mit. Karzą wszystkich tak samo za niestosowanie się do regulaminu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Co mam zrobić jeżeli wyskakuje mi błąd: "Niewłaściwa nazwa użytkownika lub hasło (-747) - spróbuj ponownie." mimo tego, że wpisuję dobre passy. :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Stary, robiłem 3 nowe konta i na każdym jest to samo. :/

PS. Wczoraj dostałem bana na 2 inne konta, więc nie wiem czy to nie jest jakiś ban na IP, jeżeli tak to chciałbym się dowiedzieć kiedy to zniknie? Może ktoś wie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co mam zrobić jeżeli wyskakuje mi błąd: "Niewłaściwa nazwa użytkownika lub hasło (-747) - spróbuj ponownie." mimo tego, że wpisuję dobre passy. :/

widocznie wpisujesz źle te passy próbuj aż do skutku :)

Wtedy wyświetliłoby się, że wpisany login lub hasło są nieprawidłowe...

Stary, robiłem 3 nowe konta i na każdym jest to samo. :/

PS. Wczoraj dostałem bana na 2 inne konta, więc nie wiem czy to nie jest jakiś ban na IP, jeżeli tak to chciałbym się dowiedzieć kiedy to zniknie? Może ktoś wie?

To jest tak jakby ban czasowy. Znika po kilku godzinach (zwykle nie trwa dłużej niż 7-8h).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Z przykrością stwierdzam, że funkcja "Team Escape Bot" jest już bezużyteczna. Wystarczy zaledwie kilka minut po użyciu i automatycznie dostajemy bana. :C

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tez tak mialem wczoraj (na innym bocie bo ten mi nie dziala) i dzisiaj dzialalo dopoki znowu nie botowalem. Mysle ze za jakis czas ci sie odblokuje.

Opublikowano

Wczoraj gdy chciałem zarobić troche kasy, użyłem Pursuit Bota i dostałem bana :/ Nie polecam wam czitować, szczególnie gdy tak jak ja wydaliście na tą gre duuuużo pieniędzy :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...