Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wirus jest w tym delta homes ktory muli nam przegladarke

To nie wirus, antywiry biorą tego hacka za wirusa ze względu na to że ingeruje on w proces gry, nie trzeba się niczego bać.

Nie działa mi

Nie uruchamia się hack? Nie działa jakaś funkcja? Wywala błąd? Crashuje grę?
  • Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Delta Toolbar...

Dziękuje, dobranoc już nigdy nie skorzystam.

Hmmm, gdy ja pobierałem nic takiego nie miałem, sporo osób po za mną też, na 100% masz go właśnie od pobierania trainera?

Opublikowano

antywir ciagle usuwa mi aplikacje.exe dodałem już do wyjątków wie ktoś z czym może być problem?

To podczas pobierania/uruchamiania wyłączaj osłony antyvira.

Opublikowano

To podczas pobierania/uruchamiania wyłączaj osłony antyvira.

Przecież napisał, że dodał do wyjątków :P

antywir ciagle usuwa mi aplikacje.exe dodałem już do wyjątków wie ktoś z czym może być problem?

"Problem" - jeśli w ogóle można tak to nazwać, leży w pliku wykonywalnym (w tym wypadku trainer), który ingeruje w prces gry i dlatego jest wykrywany jako zagrożenie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Konik, może nie groźny ale jest ;c

trojanem tego nazwać nie można, bo to zwykła pomyłka antyvirów :P, volume wyżej wyjaśnił

Opublikowano

Ja mam wyjątkowo problem z tym botem, bo albo mnie eksmituje z ucieczki zespołowej i jest komunikat "dołączanie do zawodów chwilowo wyłączone" lub jak już zrobię całą procedure to zliczy mi z 10 wyścigów później już nic nie liczy, ale albo się zatnie przy odbieraniu nagród i trzeba zrobić restart gry, albo się zatnie chwilę później np. w kryjówce i w żadnym przypadku ani kasy, ani itemów. Uruchamiam bota na czystej grze wszystko tak jak w instrukcji. Pobrałam najnowszą wersję, jakieś pomysły?

Opublikowano

Ja mam wyjątkowo problem z tym botem, bo albo mnie eksmituje z ucieczki zespołowej i jest komunikat "dołączanie do zawodów chwilowo wyłączone" lub jak już zrobię całą procedure to zliczy mi z 10 wyścigów później już nic nie liczy, ale albo się zatnie przy odbieraniu nagród i trzeba zrobić restart gry, albo się zatnie chwilę później np. w kryjówce i w żadnym przypadku ani kasy, ani itemów. Uruchamiam bota na czystej grze wszystko tak jak w instrukcji. Pobrałam najnowszą wersję, jakieś pomysły?

Widzę, że to już drugi cheat z którym masz kłopot. Więc zapytam - czy nie masz problemów z połączeniem internetowym?

Bez używania cheatów też miewasz podobne problemy?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Bez czatów mogę grać cały dzień i z niczego mnie nie wyrzuca ani nic.  Ogólnie gra zachowuje się płynnie. Połączenie jest przez kabel. Ostatnio jak miałam duże problemy z łączem co 5 minut nie było wcale połączenia był technik i zlikwidował usterkę i od tego czasu nic się nie dzieje, przynajmniej z tego co widzę po grze (zero lagów i tak dalej na ful detalach).

połączenie sprawdza się przez uruchom ping? bo mam coś takiego, że jaką bym stronkę nie wrzuciła do testowania to wyskakują 3 parametry (opóźnienie od 30 do 60ms) i okno gaśnie? (dopiero się uczę o co kaman z tymi wszystkimi parametrami). Łącze mam od Orange, jest to popularna neostrada, wg tego co ostatnio technik zmierzył mam stałą prędkość 7,5MB (niestety w domu panuje zasada, kto płaci wybiera operatora -,-)

Opublikowano

Bez czatów mogę grać cały dzień i z niczego mnie nie wyrzuca ani nic.  Ogólnie gra zachowuje się płynnie. Połączenie jest przez kabel. Ostatnio jak miałam duże problemy z łączem co 5 minut nie było wcale połączenia był technik i zlikwidował usterkę i od tego czasu nic się nie dzieje, przynajmniej z tego co widzę po grze (zero lagów i tak dalej na ful detalach).

połączenie sprawdza się przez uruchom ping? bo mam coś takiego, że jaką bym stronkę nie wrzuciła do testowania to wyskakują 3 parametry (opóźnienie od 30 do 60ms) i okno gaśnie? (dopiero się uczę o co kaman z tymi wszystkimi parametrami). Łącze mam od Orange, jest to popularna neostrada, wg tego co ostatnio technik zmierzył mam stałą prędkość 7,5MB (niestety w domu panuje zasada, kto płaci wybiera operatora -,-)

Taki internet powinien wystarczyć, skoro nie przerywa bez cheatów to z nimi również nie powinno być problemu.

Z jakiego antywirusa korzystasz? Spróbuj wyłączyć go i zaporę systemową na czas używania bota,

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ta zamiana pojazdów to tylko widoczne dla nas jest ?

Opcja ta zamienia Twoje auto na Mazdę Speed3 (wizualnie) oraz nadaje nieprawdopodobne osiągi (żadne z aktualnie dostępnych aut nie jest w stanie tak jeździć).

Zmianę pod względem wizualnym widzisz tylko Ty (inni widzą Twoje faktyczne auto). Natomiast parametry są widoczne gołym okiem, dlatego nie polecam używać tego cheata na wyścigach multiplayer.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja mam teraz pytanie z innej beczki, bo skoro mi już wszystko działa i nabociłam ultrasów i tak dalej i teraz mając ładnie wykokszone auta na każdej klasie chce legalnie zdobyć osiągnięcia. Ale sami wiecie jak jest z ich zdobyciem w sposób legalny ;).

W sytuacji kiedy spotkam się z botem kończącym na automacie wyścig i tylko w wyścigu jesteśmy w dwójkę i on już zfiniszował a ja kliknę F9 to oczywiście też mi zalicza wyścig jako wygrany, a pytanie brzmi: Jaka w tym momencie jest szansa na bana?

Bo w którymś temacie wyczytałam że jak nikt cię nie zgłosi z nagraniem to raczej marna szansa na bana. Konta mi szkoda zbanować bo w swoim czasie wrzuciłam w nie jakieś 300zł.

Chyba, że jest jakiś lepszy (mniej wykrywalny) bot, w którym da się kliknąć autofinish w dowolnym momencie. Bo chce raczej należeć do graczy, którzy nie uprzykrzają życia jeśli ktoś chce pograć.

Opublikowano

Ja mam teraz pytanie z innej beczki, bo skoro mi już wszystko działa i nabociłam ultrasów i tak dalej i teraz mając ładnie wykokszone auta na każdej klasie chce legalnie zdobyć osiągnięcia. Ale sami wiecie jak jest z ich zdobyciem w sposób legalny ;).

W sytuacji kiedy spotkam się z botem kończącym na automacie wyścig i tylko w wyścigu jesteśmy w dwójkę i on już zfiniszował a ja kliknę F9 to oczywiście też mi zalicza wyścig jako wygrany, a pytanie brzmi: Jaka w tym momencie jest szansa na bana?

Bo w którymś temacie wyczytałam że jak nikt cię nie zgłosi z nagraniem to raczej marna szansa na bana. Konta mi szkoda zbanować bo w swoim czasie wrzuciłam w nie jakieś 300zł.

Chyba, że jest jakiś lepszy (mniej wykrywalny) bot, w którym da się kliknąć autofinish w dowolnym momencie. Bo chce raczej należeć do graczy, którzy nie uprzykrzają życia jeśli ktoś chce pograć.

Jak jedna osoba użyje AF - gracze zgłaszają jedną osobę. Jak kilka osób użyje AF - gracze zgłoszą kilku. Tak czy inaczej jest szansa na blokadę konta, wystarczy jeden SS i masz zablokowane statystyki na nfstimes.

PS. Trainer od GMZ ma aktualnie najlepszy system jeśli chodzi o auto finisha.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...