Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Widać, że chłopak się stara. Serwer jest bardzo stabilny, fajnie się gra, jednak czekamy na nowości.

Mateusz, jesteś sam, może kogoś dobierz bardziej doświadczonego?

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exp ciężki od 130 lvl? Haha ;D. Please bitch.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Jak na razie to nikt nie poexpi, dopóki nie będzie można się zalogować. Mnie się nie udaje od wczoraj zalogować. A jak u Was?

A dzisiaj widziałem prezentacje pewnego serwera, który uważa się za globalny medium i tam w screenach było kilka tekstów typu "Witaj Mateusz", być może to jego projekt i zrezygnował z Cameriona? Oby nie;>

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Podaj nazwe tego serwera albo link jak mozesz. Wlasnie dalo mi sie zalogowac na cameriona

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Nie będę reklamować, ale znajdziecie na pewno: Me*******vu, użytkownika Gomez. Jest w zapowiedziach.

A co do serwera, to jest bardzo dobry ale logowanie pada cały czas;/ Mateusz daj znać co i jak.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

no to troche podejrzane... ale ale nic, zobaczymy co bedzie. Aktalnie chyba znowu logowanie padlo na Camerionie

91641084936968753414.png

Arcymistrz
Opublikowano

Logowanie działa najlepiej bo błędach połączeń. Wczoraj próbowałem się zalogować 20 minut, po zalogowaniu wywaliło mnie po 15 minutach...

Jednak serwer jest godny tej męki, bo jego klimat jest dobry, a jak rejestracja będzie działać poprawnie to będzie on najlepszym serwerem easy/medium ;)

Opublikowano

Nie będę reklamować, ale znajdziecie na pewno: Me*******vu, użytkownika Gomez. Jest w zapowiedziach.

A co do serwera, to jest bardzo dobry ale logowanie pada cały czas;/ Mateusz daj znać co i jak.

no to troche podejrzane... ale ale nic, zobaczymy co bedzie. Aktalnie chyba znowu logowanie padlo na Camerionie

Tak czytam sobie wasze posty i smiac mi sie chcę.Jednemu "psu" na imie burek?

Mati nie ma nic wspolnego z tamtym projektem.

Zreszta pisal,ze serwer bedzie stal nawet gdy zostanie na nim 50 osob.Nie zalezy mu na pieniadzach,wiec nie bedzie robil nowego serwera.

Swoja drogą logowanie jest niestabilne juz od dluzszego czasu.Moglby juz to ogarnac.;P

Opublikowano

A ja zaś zauwazylem ze logowanie stabilizuje sie po godzinie 15;00 tzn,ze serwer dziala bez zarzutu jak Mateusz wraca z pracy;D

Ale zalogowalo teraz i jest git ;D

Mozna cieszyc sie gra tylko szkoda,ze spalil butki na 190lvl ;3

Srij9JT.png

Opublikowano

Widać, że chłopak się stara. Serwer jest bardzo stabilny, fajnie się gra, jednak czekamy na nowości.

Mateusz, jesteś sam, może kogoś dobierz bardziej doświadczonego?

Bardzo się stara nie wchodząc od prawie 10 dni na to forum, robiąc wiecznie trwające przerwy techniczne, na których nic nie jest naprawiane oraz nie informując graczy o losach serwera. Nowości miały zostać wprowadzone, jednak od ponad miesiąca nie są. Zrobił casting na gmów, ale potem stwierdził, że nie ma do nikogo zaufania, więc zostanie sam ;)

Opublikowano

przeciez perfidnie widac ze ma nas w dupie.. serwer i dziala ale jak?? i zadnego info z jego strony zal...

91641084936968753414.png

Opublikowano

czekac?? zeby choc dal znac kiedy sie ustabilizuje a nie milczy, ba pewnie nawet tu nie zajrzal ani razu od ostatniej offki serwera. Wszystko ma swoje granice , moja cierpliwosc tez. Chwilowo czekam a dalej zobaczymy

91641084936968753414.png

Opublikowano

O ile mi wiadomo, to jest to dyskusja na temat serwera. Można wymieniać plusy, można też i minusy. Jeśli tak będziesz wyganiać każdego z odmiennym zdaniem, to na pewno nie będzie to temat z rzetelnymi opiniami. W dodatku strzelam, że akurat na temat tego serwera mam większe doświadczenie i mogę się swobodnie wypowiadać. ;)

Opublikowano

O ile mi wiadomo, to jest to dyskusja na temat serwera. Można wymieniać plusy, można też i minusy. Jeśli tak będziesz wyganiać każdego z odmiennym zdaniem, to na pewno nie będzie to temat z rzetelnymi opiniami. W dodatku strzelam, że akurat na temat tego serwera mam większe doświadczenie i mogę się swobodnie wypowiadać. ;)

Wiesz,ja gram tutaj od czerwca.

A czy ja neguje kazda negatywną opinie?

Denerwują mnie takie wypowiedzi jak"Ogarnijcie logowanie bo zmieniam serwer".Napisalem mu,ze nikt go tutaj nie trzyma na sile wiec nie wiem w czym widzisz problem.

Sam czesto podaje bledy i bugi w tym temacie jak rowniez to co mi sie nie podoba.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wiesz,ja gram tutaj od czerwca.

A czy ja neguje kazda negatywną opinie?

Denerwują mnie takie wypowiedzi jak"Ogarnijcie logowanie bo zmieniam serwer".Napisalem mu,ze nikt go tutaj nie trzyma na sile wiec nie wiem w czym widzisz problem.

Sam czesto podaje bledy i bugi w tym temacie jak rowniez to co mi sie nie podoba.

Ja gram od wczoraj na tym serwerze, wczoraj było ok. Dzisiaj już nie zdołałem zalogować się na serwa, bo czekałem w nieskończoność. Problem jak istniał, tak istnieje nadal i każdy ma prawo wypowiedzieć się co mu się nie podoba, a to, że napisał, że będzie grał na innym serwerze nie powinno nikomu przeszkadzać, ponieważ każdy ma prawo i (teoretycznie) każdy jest na tej samej wysokości prawa regulaminu, zasad.

Serwer jest super, więc warto zagrać, aczkolwiek zachęcam admina serwera o szybkie naprawienie błędu tak, aby się już nie powtarzał.

149208901.png

Opublikowano

Podaj nick z gry Gall ;)
Pozostało nam tylko czekać na jakikolwiek odzew ze strony administratora, bo sami nic nie zdziałamy.

Opublikowano

A administrator jak milczal tak milczy... a zalogowac jak sie nie dalo tak sie nie da

91641084936968753414.png

Opublikowano

znowu logowanie siada.. mateusz tak szczerze albo naprawiasz serwer i nie masz czasu tu zajrzec albo po prost piz** jestes, nachapales sie kasy i serwer bedzie stal do swojego naturalnego zgonu

91641084936968753414.png

Opublikowano

Gdyby stawial serwery dla kasy juz dawno by go zamknąl.

Serwer tak szybko nie padnie.Znam Mateusza i wiem,ze nie poddaje sie ;P

Fakt ma problemy ale tylko tymczasowe.

Nie wchodzi na mpc,bo co ma wam napisac?

Sluchajcie nie daje rady z ddosami?!

Cala sytuacje napisze wkrotce na forum

Srij9JT.png

Opublikowano

na forum na ktorym jest przerwa techniczna od wiekow... no naprawde. ale taka informacja typu " nie daje rady z ddos'ami ale sie staram to naprawic" dala by przynajmniej ogolny obraz ze cos robi.. bo tak to olewa mpc forum nie dziala a facebook.... ;p wiadomo.

91641084936968753414.png

Opublikowano

Logowanie dziala bez zarzutow ciekawe na jak dlugo.Chcialbym,zeby wkoncu uporali sie z tym problemem.

Przyklad serwer al***2 Tam tez ddosowali porty i poradzili sobie z tym w kilkanascie sekund

Srij9JT.png

Opublikowano

Logowanie dzialalo.... znowu dupa... co sie kurwa dzieje z serwerami albo powstaja debilne zbugowane albo co lepsze sa tarcza celownicza dla neo dzieci bawiacych sie ddos'ami jak bobas pielucha...

91641084936968753414.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...