Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego off?

poczytaj moje posty kilka stron wczesniej,

Sprawa z atakami ciagnie sie juz kilka miesiecy a forum caly czas nie dziala.Stanowczo odradzam tutaj grac.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wczoraj caly dzien dzialal ba co ja mowie ostatnie tygodnie chodzil.. jest to jeden z lepszych serwerow , stoi tyle czasu no ataki ataki ale kto ich nie ma. SERDECZNIE POLECAM !!!!!

sSERDECZNIE POLECAM SERWER!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

on raz jest off raz nie , ciagle jakies ataki ma. ale serwer swietny ;D

Ja raczej wole serwer stabilne a nie że pogram 10min a potem off 1h i tak w koło

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

Znając życie serwer nie jest zabezpieczony przed pewną komendą, wątpię by były teraz jakieś DDoSy, w końcu wczoraj widziałem może 20 osób w m1, zanim CH3, który jako jedyny działał, po zabawie przez jakąś osobę. -.-

Ja raczej wole serwer stabilne a nie że pogram 10min a potem off 1h i tak w koło

Może trochę więcej, niż 10 min, ale jak ktoś się pobawi komendą, to więcej trwa zanim ktokolwiek włączy serwer z 24h około. ;)

Kurde szkoda że off a miałem już go pobierać :(

Nie chcę nic mówić, ale Ja szczerze, nie zalecałbym zaczynania gry, ponieważ po prostu, nie wiadomo kiedy serwer padnie, a to na pewno nastąpi, w końcu chyba doszło do tych upragnionych przez Mateusza "ogarniętych 50 graczy Online" .

Co było, już nie jest ... Pozdrawiam i Nie polecam. :D

5y6tk3.gif

Opublikowano

up@ Mateusz celowo doprowadzil do takiej sytuacji aby zostala garstka osob ;P

Dzieci bawia sie komenda /dice a administrator nie potrafi jej zablokowac ;D

Serwer padnie i to jest pewne.Ciesze sie,ze w pore odszedlem.Przynajmniej wpadlo troche grosza ;p

Srij9JT.png

Opublikowano

Ja wierze że serwerek jednak stanie jeszcze na nogi :) Jak do tej pory logowanie działa serwer nie pada tyle że są lagi chwilami co trochę denerwuje.

Windsong.

14vh3n.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hamachi sa stabilniejsze od tego dedyka.

Duzo bugow,z ktorymi admin nie moze sobie poradzic np. Nie widac dmg moobow,bossow,metinow na mapach 100+

Brak autopatchera.Swego czasu krazylo tutaj eq z navii.Szkoda,ze nie mam juz ssow;>

Forum wylaczone od 3miesiecy.

Tak z ciekawosci gra tam ktos jeszcze?

Srij9JT.png

Opublikowano

EQ z Navi już nie ma na serwerze.

Tyle osób gra,grało i nikt nie płakał że nie widać dmg na mapach +100, grają ludzie i nawet przybywa ludzi :)

14vh3n.jpg

Opublikowano

Zobaczymy jak będzie, narazie nie zapowiada się dobrze przez te ataki, no ale zobaczymy :)

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Hamachi sa stabilniejsze od tego dedyka.

Duzo bugow,z ktorymi admin nie moze sobie poradzic np. Nie widac dmg moobow,bossow,metinow na mapach 100+

Brak autopatchera.Swego czasu krazylo tutaj eq z navii.Szkoda,ze nie mam juz ssow;>

Forum wylaczone od 3miesiecy.

Tak z ciekawosci gra tam ktos jeszcze?

Może 50 gra, w końcu tego chciał Mateusz. ^_^

Ciężko to naprawić, jak się nie umie. Te mapy ogólnie nie są expowiskami, tylko osoba, która robiła pliki (nie chodzi o Mateusz'a), nie zauważyła, że z perspektywy gracza hp i dmg nie jest widoczne.

Kojarzę EQ z Navi, ale dość efektownie Łukasz i Bartek usuwali, był nawet jeszcze jakiś GM, który podobno miał dostęp do navi, ale nawet Ja nie pamiętam jego nicku. o.O

EQ z Navi już nie ma na serwerze.

Tyle osób gra,grało i nikt nie płakał że nie widać dmg na mapach +100, grają ludzie i nawet przybywa ludzi :)

Płakali, płakali, bo pamiętam. :rolleyes:

Nawet po ujęciu tego przeze mnie w wielu tematach i dopisaniu do FAQ i tak było ciągłe stękanie.

Zobaczymy jak będzie, narazie nie zapowiada się dobrze przez te ataki, no ale zobaczymy :)

To raczej nie są ataki, bardziej zmiana dedyka, na o wiele słabszy. Kto będzie DDoSował, dla garstki osób, która po tylu akcjach, dalej gra. <_<

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

@up Administracja olewa serwer. Tak samo jak na Xen**MT2. Szczerze od czasu mojej gry Ani jednego GM nie widziałem.. Także. Też myślę że kiedyś padnie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To prawda, to raczej koniec serwera. Wszyscy latają z 255 levelem, full eq, administracja się wcale nie interesuje. Eventu nie było już od dawna, a przecież początkowo była ich masa... Nie polecam, licznik kurczy się z dnia na dzień.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

255 Lv propsy ziomeg.

I właśnie że nie pomniejsza lecz teraz się powiększa.

Moglbys opisac jaka sytuacja panuje obecnie?

Czy GA nadal jest sam i nie stac go na utrzymanie gmow?

Organizuje jakies eventy? Kiedy forum bedzie sprawne,bo nie dziala od 5miesiecy .

Wbilem tutaj 250 lvl byc moze wrocilbym gdybym widzial,ze Mateusz sie stara .

Opublikowano

Moglbys opisac jaka sytuacja panuje obecnie?

Czy GA nadal jest sam i nie stac go na utrzymanie gmow?

Organizuje jakies eventy? Kiedy forum bedzie sprawne,bo nie dziala od 5miesiecy .

Wbilem tutaj 250 lvl byc moze wrocilbym gdybym widzial,ze Mateusz sie stara .

Ja ci mogę opisać sytuację, ponieważ czasami wchodzę jeszcze popisać z niektórymi osobami.

Dużo osób twierdzi, że serwer jest oddany innej osobie, ale Ja wiem, że dalej to Mateusz dostaje jakieś małe grosze za IS, ostatnio ktoś mnie pytał, co ma zrobić, jak mu nie doszły SM, chociaż wydał 60 zł.

Nikt niczego nie organizuje. Po co forum?, skoro serwer jest włączony by być włączony, Ja znam sytuację w jakiej serwer jeszcze stoi, ale nie będę tłumaczył każdemu.

Mateusz ma nowy serwer, nie reklamuje, ten kto ma coś w głowie, może i też się domyślił, ponieważ dla mnie samo poczytanie jednego z postów administratora serwera, dało pewność, że to on. ;) + Parę szczegółów , które już na własną rękę odkrywałem i znalazłem.

Pozdrawiam i oczywiście Nie polecam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Ale macie problem z tym serwerem :D Jak czytam niektóre opinie to mi słabo. Jedne z lepszych to te które mówią o tym że admin olewa serwer a trzepie kaskę :P
No spoko ale z czego jak tam gra z 100 osób w ciągu dnia? I wydaje mi się że to nawet dedyka nie odrobi bo żeby serwer postał tyle co stoi ten, to dedyk z 500zł-1000zł miesięcznie. Osobiście grałem na serwerze od startu samego dość długo, jakiś czas później odszedłem ale wróciłem, grałem do momentu w którym Mateusz przepadł.
Pamiętam, że po czasie pojawił się na forum i coś pisał że serwer bd ogarnięty, nie było go bo coś się mu tam w życiu (rl) podziało dziwnego i czasu nie miał. Po tym znów

słuch o nim zaginął, więc ja nie wnikam o co chodziło, czemu go do dzisiaj nie ma ale nie wygadujcie głupot że dalej zarabia, a olewa serwer xD Gdyby mu na kasie zależało to już dawno by Cameriona nie było. Cieszcie się że serwer jest opłacany i nie zamknął go tak jak zamykają inne serwery :) A co do samego serwera to w tym momencie nie polecam zaczynać na nim gry bo już mało kto tam gra i nie ma na nim jakiejkolwiek administracji. Gdyby ktoś się nim zajmował to na prawdę spoko serw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...