Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swietny serwer.Duze zroznicowanie jesli chodzi o mapy.Nie ma tutaj jak na eli** 2 map na ktorych wbija sie 250lvl.Exp jest ladnie dostosowany jak na serwer easy.Bossow jest naprawde duzo nie trzeba sie o nie bic bo na dalej mapce jest ich od kilku do kilkunastu ktore respia sie po 10min.

Nowych graczy coraz wiecej...Zapraszam

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciezko powiedziec.Przez ten czas kiedy serwer byl off troszke ludzi pouciekalo

Mateusz jak ogarnie wkoncu ataki na port logowania(bo to bylo przyczyna odejscia 20%spolecznosci graczy)zajmie sie reklama.Niedlugo ma byc wprowadzony wiekszy update.Slyszalem tez,cos o nowej prezentacji ;)

Tutaj masz screena,robiony byl jakos w tym tygodniu.

1368969018-U924466.jpg

Jak widac graczy nie jest jakos bardzo duzo ale jest z kim pograc

Opublikowano

Aktualny screen:

x4j6o8.jpgJak widać, ilość w m1 się pomniejszyła, nie mam pojęcia jak to wygląda na innych Channelach oraz na expowiskach.

Ja dalej - 0 jakiejkolwiek odpowiedzi od Mateusza, nie wiem czy coś ma nie tak z GG, czy może po prostu ma mnie dosyć. ^_^

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Opublikowano

Dzisiaj jeszcze logowanie nie padlo,wiec jakis postep chyba jest.

Zastanawia mnie fakt czemu od ostatniego czasu tak trudno jest skontaktowac sie z Mateuszem.Wylaczyl forum.Odizolowal sie od calego swiata.Gdyby wyjechal na urlop to przeciez by nas poinformowal ...

Tak czy inaczej zostaje czekac.

Rowniez zapraszam na serwer.

PS;Kewlys raczej nie ma Ciebie dosyc,nie martw sie ;p

Wkrotce powinno sie wszystko wyjasnic.

Opublikowano

zabili i zjedli bo nawet w prasie o morderstwie nic nie bylo;D serwer znowu dziala ale logowanie padlo wiec na jedno wychodzi ze nie dziala:D

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Zwykle rano bylo gites a tu widac ze ktos z ddosiaczkow (prosiaczkow) chyba udaje chorobe (kosmiczna..) i w domu siedzi.. Mateusz jak zbierzesz sie do reszty i przeczytasz ten temat wez odpal forum ts3 poczekaj na atak ddos i sprawe na policje zglos ze znajomym gadalem to w 100% jest karane + odszkodowanie za teoretycznie poniesione straty ktore mozesz zgarnac;p pomysl nad tym.

PS. Zeby znowu administracja nie miala wontow .... eh i znowu logowanie padlo

91641084936968753414.png

Opublikowano

Zwykle rano bylo gites a tu widac ze ktos z ddosiaczkow (prosiaczkow) chyba udaje chorobe (kosmiczna..) i w domu siedzi.. Mateusz jak zbierzesz sie do reszty i przeczytasz ten temat wez odpal forum ts3 poczekaj na atak ddos i sprawe na policje zglos ze znajomym gadalem to w 100% jest karane + odszkodowanie za teoretycznie poniesione straty ktore mozesz zgarnac;p pomysl nad tym.

PS. Zeby znowu administracja nie miala wontow .... eh i znowu logowanie padlo

Osoba,ktora ddosuje nie musi siedziec przy kompie aby ddosowac.Wystarczy,ustawi jakies tam skrypty.Serwery prywatne sa nielegalne same w sobie wiec policja nic nie zrobi.Zreszta Mateusz od miesiaca nie daje znaku zycia wiec czarno to widze.

Top@serwer zajebiaszczy ale to co odpierdala administrator przekracza ludzkie pojecie.

Opublikowano

Na Camerionie pokazywane sa osoby ktore loguja sie 1 raz na serwerze.

W ciagu dnia jest ich od kilkunastu do kilkudziesieciu.Nowych graczy jest coraz wiecej.Zapraszam na serwer.Mateuszu ogarnij wkoncu to forum ;P

Jeden z lepszych 4funow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dzięki ;)
Akurat ja nie mogę wejść dzisiaj od samego rana, więc jak widać można.

Edit. Jest godzina 21:34, od rana nie mogę się dostać na serwer, próbuję średnio co 15 minut.
Żałosne.

Opublikowano

Nie spamuję, tylko mówię jak jest.
Serwer ma ogromne problemy z logowaniem, administrator ma wszystko w dupie - to tak w skrócie.
Forum nie działa, więc wszystko na pewno nie działa tak jak up pisze :)

Opublikowano

Dzisiaj logowanie nie padlo ani razu.Dla twojej wiadomosci forum dziala lecz odbywa sie przerwa techniczna.Gdyby

Mateusz nie zajmowalby sie serwerem odpuscilby po 1 ddosie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Przerwa techniczna odbywa się od jakiś dwóch tygodni. W dodatku takich przerw technicznych, na których nic nie jest naprawiane, a administrator wyłącza forum, bo nie chce mieć dużo do czytania - jest wiele. Aktualnie logowanie nie działa, rano koło 9 też nie działało.
Powiedz mi lepiej jak on się zajmuje tym serwerem, skoro on paru tygodni nic nie napisał, nie wszedł na to forum, ani jakość gry nie uległa poprawie?
Ddosy są po prostu zbyt słabe, żeby całkowicie unieruchomić serwer przy logowaniu i to jest jedyny plus, administrator nie ma w tym żadnego wkładu, bo tak jest cały czas.

Opublikowano

Niestety z up sie musze zgodzic.... a logowanie codziennie pada tylko w roznych godzinach. Teraz nie dziala na bank bo mnie zalogowac nie moze

91641084936968753414.png

Opublikowano

Przerwa techniczna odbywa się od jakiś dwóch tygodni. W dodatku takich przerw technicznych, na których nic nie jest naprawiane, a administrator wyłącza forum, bo nie chce mieć dużo do czytania - jest wiele. Aktualnie logowanie nie działa, rano koło 9 też nie działało.

Powiedz mi lepiej jak on się zajmuje tym serwerem, skoro on paru tygodni nic nie napisał, nie wszedł na to forum, ani jakość gry nie uległa poprawie?

Ddosy są po prostu zbyt słabe, żeby całkowicie unieruchomić serwer przy logowaniu i to jest jedyny plus, administrator nie ma w tym żadnego wkładu, bo tak jest cały czas.

Ddosy nie sa slabe.Celowo zmienili maszyne na lepsza abys mogł grac.

Najslabszy punkt to wlasnie logowanie.Samemu serwerowi nie sa w stanie nic zrobic.

Najpierw uporaja sie z atakami a pozniej wlacza forum.Sam sobie odpowiedziales.Po co Mateusz ma czytac ten spam?

Serwer bedzie stal wiec to jest pewne.

Down@Przed ddosami sie nie zabezpieczysz

Jezeli tak bardzo Ci to przeszkadza mozesz przeczekac ten czas kiedy serwer jest ddosowany.Jest wiele innych gier/serwerow.

I od razu mowie ze nie jestem jakims przudupasem Mateusza."Przygladam" mu sie od 11miesiecy i rozumiem,ze czasami mozna miec chwile slabosci.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...