Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest z tym serwerem nie tak

CDN... i tak se można czekać , czemu sie nie ładuje jak jest niby wszystko on-line

Ddosy.

Serwer dziala bez najmniejszego laga ale to logowanie to jakas masakra.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No mnie narazie nei chce zalogować ale no ... z tego co wiadomo to ddosy i logowanie jest opóżnione i wgl... omg

@edit.

ile czekacie aż was loguje?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

@Up Wczoraj pod wieczór po hmm 10 - 20 minutach czekania wbiłem się na serwer, lecz dzisiaj rano wgl nie można się dostać ..

Ddosy idą na port na którym jest ustawione logowanie być może to najsłabszy punkt dlatego tam atakują.. nie wiadomo. Trzeba czekać na Mateusza który może się zbyt szybko nie pojawić.

Wracając do tematu priva, ja gram na nim bardzo chętnie, grałem tam przed ddosami i po ddosach atfosmera jest porządna administracja opiekuje się serwerem, jak coś się dzieje stara się zareagować :)

@ edit

10:40 - Serwer wyłączony. Online jest tylko baza

10:41 - Serwer wyłączony. Online jest tylko baza i logowanie

10:43 - Serwer Włączony wszedłem bez problemu

10:56 - Serwer wyłączony. Online jest tylko baza

10:58 - Serwer Włączony problemy z logowaniem

11:28 - Padło Logowanie

11:31 - Serwer Włączony zalogowałem się bez problemu

11:50 - " Przepraszamy strona chwilowo niedostępna! "

~~Tak to wygląda cały czas~~

Opublikowano

Mateusz kurwa czlowieku serwer fajny dbasz o niego w i wogole ale daje sie tu kurwa posty, info na temat tego co sie z serwerem dzieje.... Bo co znowu mamy czekac pare dni na jakiej informacje konretne??

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

@Up

Szczerze? Jest szansa jak tyko Mateusz coś z tym zrobi, jak na razie świat i postacie są wyłączone.. także.. nie wiadomo

Opublikowano

Fakt mogliby dac jakies info.

Wydaje mi sie ze w niedziele wiele nie zdzialaja chociaz nigdy nie wiadomo.

Jezeli serwer bedzie off w jutrzejszy dzien odchodze.

Niestety ale mam juz dosyc czekania.

Zapewniali ze maja swietna maszyne,sa w stanie odeprzec ataki a tu znow taki fail.

Tak wiec czekam do jutra .

Opublikowano

Fakt mogliby dac jakies info.

Wydaje mi sie ze w niedziele wiele nie zdzialaja chociaz nigdy nie wiadomo.

Jezeli serwer bedzie off w jutrzejszy dzien odchodze.

Niestety ale mam juz dosyc czekania.

Zapewniali ze maja swietna maszyne,sa w stanie odeprzec ataki a tu znow taki fail.

Tak wiec czekam do jutra .

Ja robie to samo , bo przecież 95% zabezpieczeń i mogą nas 'połaskotać' no to właśnie widać jak to was łaskoczą że serwer offline i tyle z tego wynikło :) Jak dzisiaj do 24 nie wystartuje żegnam panowie :)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

To sie nazywa wlasnie te 5%.

A tak na serio to 1 lepszy ddos wystarczyl aby "obalic" serwer.

Tak nie traktuje sie graczy.0 jakichkolwiek informacji.

Napisaliby dokladna godzine startu lub chociaz przyblizona.Czlowiek czeka caly dzien.Jest niedziela trzeba sie zrelaksowac a tu takie cos.

Opublikowano

Widze ze znow ddosuja/dosuja.Pakiety wysylane sa na logowanie bo samemu serwerowi nic nie robia.Dziala bez najmniejszego laga.

Aczkolwiek znow nie moge sie zalogowac ;>Edit;zalog

owalo lecz trzeba poczekac kilka min.

Opublikowano

Logowanie juz sie ustabilizowalo.

Serwer dziala bez zastrzezen.Nie pozostalo mi nic innego jak powiedziec"Zapraszam wszystkich do wspolnej gry"

Polecam serwer,fakt od kilku dni mial problemy z atakami ale znow powrocil i gra sie swietnie.

Opublikowano

Swietny serwerek.Moge smialo polecic.Mimo atakow na serwerze nie ma najmniejszego laga,jedynie forum troche ucierpialo i jest off .Wbijajcie na serwer,poniewaz jest swietny w 1 dzien wbilem 130lvl .

Srij9JT.png

Opublikowano

Mozna wiedziec kiedy forum bedzie online?

Serwer oczywiscie polecam

Czekamy na update ;D

Pewnie jak Mateusz wróci :P Coś wspominał o jakimś weekendzie który miał zaplanowany dużo wcześniej już, a pojechał zaraz po tym jak całą noc siedział i serwer ogarniał żebyśmy mogli grać :P Mam nadzieje że niebawem wróci i dokończy ogarnianie serwa :D Polecam serwer ze względu na jego ogarnięcie i na Admina który nie prowadzi serwera ze względu na kasę. Ci co grają dłużej wiedzą o co chodzi :)

Polecam!!!!

PS. Może kiedyś jakieś s2 xD ? Co o tym myślicie ;D ?

Opublikowano

Prezentacja tragiczna i to właśnie ona odstrasza od gry na tym serwerze, nie ma kompletnie nic nowego wszystko to mozecie zobaczyc na innych serwerach, PORAZKA

Opublikowano

Prezentacja tragiczna i to właśnie ona odstrasza od gry na tym serwerze, nie ma kompletnie nic nowego wszystko to mozecie zobaczyc na innych serwerach, PORAZKA

Ten serwer taki ma być :] Przeczytaj początek prezentacji :)

Prezka się poprzestawiała bo Mateusz coś edytował i nie zwrócił uwagi na to że mu ss-y pozjadało :)

A kolejnym razem jak coś napiszesz to przeczytaj całą prezentacje a nie licz na piękne obrazki......

A jeśli serwer nie był by wart uwagi to nie przetrwał by już prawie 11 miesięcy bodajże :]

Idź na jakiś prooo elo serwer z mega pobugowanymi nowościami które wyglądają ładnie tylko i wyłącznie w prezce :)

Polecam serwer tym którzy mają dość mega proo niewypałów !!!

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo bedzie nowa,chociaz ta z obrazkami (gdy dzialaly) tez nie byla najgorsza,

Nie sugeruj sie prezka bo serwer moze od niej odbiegac(oczywiscie w pozytywnym znaczeniu)

Polecam serwer mimo atakow bardzo dobrze sie trzyma,graczy powoli ale przybywa nic tylko grac.

Dzisiaj poznalem kilka nowych twarzy ktorzy zaczeli przygode z tym serwerem.Spodobal im sie serwer wiec zostana na dluzej.

Codziennie widze,osoby ktore pisza a do czego sluzy to a tamto..,co robic ze zwierciadlami etc.Staram sie pomagac takim graczom i mam nadzieje ze znow bedzie gralo tyle osob co kilka tygodni temu.Wszsytko ma sie ku lepszemu.Pozdrawiam .

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo bedzie nowa,chociaz ta z obrazkami (gdy dzialaly) tez nie byla najgorsza,

Nie sugeruj sie prezka bo serwer moze od niej odbiegac(oczywiscie w pozytywnym znaczeniu)

Polecam serwer mimo atakow bardzo dobrze sie trzyma,graczy powoli ale przybywa nic tylko grac.

Dzisiaj poznalem kilka nowych twarzy ktorzy zaczeli przygode z tym serwerem.Spodobal im sie serwer wiec zostana na dluzej.

Codziennie widze,osoby ktore pisza a do czego sluzy to a tamto..,co robic ze zwierciadlami etc.Staram sie pomagac takim graczom i mam nadzieje ze znow bedzie gralo tyle osob co kilka tygodni temu.Wszsytko ma sie ku lepszemu.Pozdrawiam .

I takie podejście mi się podoba tym bardziej że serwer jak najbardziej stworzony dla graczy jako jeden z niewielu jak nie jedyny nie jest nastawiony na zarobek co wielokrotnie pokazał administrator , dodatkowo stoi już bardzo długo bo już jakieś 11 miesięcy, ostatnio miał małe problemy ale to tylko umocniło mnie w przekonaniu że warto sie tutaj bawić ponieważ admin ma wywalone na kase z serwera, zależy mu tylko na dobrej zabawie i dobrze graczy :))))

Opublikowano

Serwer jest inny, wyróżnia się pod wieloma wzgledami, administracja jak najbardziej na tak, jesli ktoś nie lubi meczyc sie aby cos osiągnąć to polecam serwer,
nowości są i to bardzo wiele przynajmniej mi si e tak wydaje, serwer ma jakieś 10-11 miesięcy więc jest stabilny, teraz miał problemy ale admin pokazał że
zależy mu na serwerze i na ludziach którzy na nim grają, a nie na kasie o czym myśli większość twórców privów. Chcesz grać na serwie na którym możesz osiągnąć
wszystko bez is-a, chcesz mieć równe szanse itd..... to ten serwer jest właśnie dla Ciebie :D ! Polecam i zawsze będę polecał ! Ktoś wspominał o s2 ? Tak jestem za na pewano wiele osób by zagrało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...