Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak,bo przeciez po fali ddosow Mateusz mogl zamknac serwer,otworzyc nowy pod inna nazwa.Nie zrobil tego,poniewaz szanuje ludzi ktorzy wlozyli czas/pieniadze w ten serwer.Mysle,ze Camerion nadal bedzie sie rozwijal i rosl w sile.S2 hmm okay ale bez bonusow 200%.

Mam wrazenie,ze coraz gesciej sie robi w m1 ;P

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś czemu znowu nie działa i kiedy będzie on?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Przerwa techniczna masz na forum.Wgrywaja nowosci ktore mialy sie pojawic juz daaaawno.

To taka najlepsza wersja.

Najgrosza to"Znow ddosy.Mateusz nie daje sobie z nimi rady ;3"

Opublikowano

atak ddos odpada bo forum dziala przynajmnej mi sie tak wydaje, ze sa wgrywane nowe bronie exp

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Ddosy na 100%, bo wcześniej logowanie cały czas padało i logowało długo.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Przeciez serwer dziala.Atakuja porty wiec trzeba dluzej poczekac podczas logowania ale serwer dziala bez najmniejszych lagow.Jak bede mogl to podesle wam ss z gry jesli nie wierzycie ;3

Srij9JT.png

Opublikowano

No w weekendy troche wiary gra.Spoty widze zajete.To dobrze.Serwer sie powoli rozkreca.Zapraszam osoby ktore jeszcze tutaj nie graja.Napewno nie bedą zalowac.

Srij9JT.png

Opublikowano

Swietny serwer a nowy ekipunek z metin2 pl ladnie sie wkomponowal.

Ogolnie ludzie narzekali na drop.Odkad zostaly wprowadzone nowe bossy takie jak kraby/magusy/straznicy/naginii,nie ma z nimi problemu.Mam tylko prosbe do Mateusza aby wylaczyl drop zwierciadel bo teraz jest za łatwo ;D

Polecam serwer

Opublikowano

Ze zwierciadłami jest ok. Trzeba ich 10 dropnąć i mieć szczęście na coś fajnego;> Fajne urozmaicenie;)

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Logowanie znowu off. Jak mnie to wkur2wia, że tak często jest off.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Administrator ma serwer w dupie.

Przez 6 dni nawet tu nie zajrzał. Nie interesuje się losami serwera. Na forum co chwila jest przerwa techniczna, na której nic nie jest naprawiane czy cokolwiek, po prostu jest brak możliwości pisania na forum bez jakiegokolwiek sensu. Aktualizacje nigdy nie są na czas. Serwer jest co chwila wyłączony i nigdy nie wiadomo, co się z nim dzieje. Mimo zapewnień, serwer nadal nie jest zabezpieczony, co z resztą widać. W grze obecnych jest sporo bugów, a np. przypomnienie hasła nie działa od 11 miesięcy, co jest totalną porażką. Brak jakichkolwiek eventów typu zuo. Ciągłe problemy z utratą danych do konta, spowodowane bugami na stronie serwera. Forum zaspamione przez boty. W grze boty reklamują inne serwery przez kilka dni, zanim administrator wejdzie i je usunie. Brak kontaktu z administratorem, w grze bloknięte pw, na forum odpisuje co dwa tygodnie lub wcale, na gadu nie wchodzi. Brak game masterów, którzy pomogliby ogarnąć serwer. Questy, których nie da się wykonać. System pvp opiera się na dwóch skillach lub jednym w przypadku mentala. DT nie działa jak powinno. Wymiar władców również nie działa. Ranking źle pokazuje. Licznik graczy na stronie nie działa. Prezentacja serwera nie jest zgodna z rzeczywistością, np. nie występuje bon 4k hp, nie wchodzą maksymalne wartości bonusów. Metiny są, ale nie ma po co ich bić, bo nic z nich nie leci. Od początku serwera jest bug na exp, którego administrator nie usunie, lecz bardzo chętnie daje za niego bany nieświadomym bugerom. Maksymalny lvl można wbić w 1 dzień ciągłego grania, co jest niezbyt dostosowane do robienia ekwipunku.
Jest wiele błędów, bugów i innych rzeczy, które wcale nie trudno naprawić. Wystarczą chęci. Jednak administrator ma wszystko w dupie, nic nie robi od startu serwera, a serwer ma prawie rok.
Lepiej by było, żeby to zamknął i otworzył dopiero wtedy, gdy wszystko będzie sprawne, bo granie co 2 dni, gdy da się wejść na serwer jest całkowicie bez sensu.
Dziękuję dobranoc

Opublikowano

up@Nie powiem troche sie rozpisales.Po częsci zgadzam sie z Tobą ale nie pierdol glupot,ze administrator nie zajmuje sie serwerem bo tak nie jest.Ile tutaj grasz?Tydzien,dwa?Serwer stoi 11miesiecy.Przez ten czas administrator wprowadzil 12wiekszych aktualizacji.13 w drodze...Przez ddosami nie da sie zabezpieczyc w 100% Atakujacy wiedza ze logowanie to slaby punkt wiec "uderzaja" własnie tam.Nie powiesz ze serwer laguje bo tak nie jest.Fakt Mateusz jest sam,dlatego do tej pory odbywaly sie tylko eventy ox.Sprawdz zawartosc change log 13 i zobaczysz ze zuo bedzie wznowione.Maksymalny lvl w jeden dzien?!Nie skomentuje nawet tego.Nie mam zamiaru wchodzic teraz Mateuszowi w "tylek",bo wiem ze gdyby nie Kewlys wiele by nie zdzialal.Pozdrawiam.

Srij9JT.png

Opublikowano

Gram tutaj od początku serwera, czyli od końcówki czerwca. Jestem jednym z najlepszych graczy na serwerze. Mam bardzo duże doświadczenie jeśli chodzi o ten serwer, więc wiem o czym mówię. Nie pisałem nic o lagach, bo ich nie ma, ponieważ na serwerze jest pustka przez rozwalone logowanie. Eventy ox polegały na tym, że przez czas trwania tego eventu dało się 10 razy więcej wydropić, niż otrzymać z nagród. Maksymalny lvl na serwerze czwartą postacią z rzędu wbiłem w 20 godzin od utworzenia postaci.

Opublikowano

Mnie też już to wszystko zaczyna dołować , koniec , ja naraazie nie gram póki wkońcu się nie unormuje .. Broni jak nie było tak nie ma 95% zabezpiczeń a i tak dupa. żegnam

Edit.

Na serwerze jest normalnie zero graczy tak malutko..

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Sam czekam kiedy serwer online... Tetra jak mogles mnie na ss nie zlapac?:D

A co jednego sie zgadzam... Mogla by administracja sie odezwac bo to wkurwia

91641084936968753414.png

Opublikowano

Sam czekam kiedy serwer online... Tetra jak mogles mnie na ss nie zlapac? :D

A co jednego sie zgadzam... Mogla by administracja sie odezwac bo to wkurwia

Tetra to wojownik a ja jestem szamanem przypatrz sie na skille.

Ja rowniez poczekam do czasu kiedy serwer sie nie unormuje.Sam fakt ze 2 dzien trwa przerwa konserwacyjna jest dla mnie conajmniej smieszne.

Srij9JT.png

Opublikowano

20h bez żadnych wspomagaczy, dało by radę nawet szybciej. Kiedyś nagrody były o wiele większe na oxie, a był to początek serwera, więc miały one o wiele większą wartość.

Opublikowano

oj ja na pasek do gory patrzylem nie na sklile:D a Tetra to ja kojarze. A kto zauwazyl ze od kiedy forum ruszylo i przerwa techniczna na nim jest to serwerowi czesciej pada logowanie??

91641084936968753414.png

Opublikowano

Kewlys tylko czyta co piszecie i myśli ...

Ja od 2 tygodni, mam brak jakiegokolwiek kontaktu z Mateuszem, przez co sam nie wiem, co się dzieje z Camerionem i muszę pisać do każdego z osobna, który pyta na PW, że nie wiem więcej, niż Wy. :(

Ogólnie, to teraz mam mało czasu, oraz brakuje już chęci do łapania Mateusza, ponieważ to nie ma sensu.

Zalogowałem się do gry, serwer działa jednakże, co jakiś czas logowanie znów się wyłącza i po minucie się wznawia, resumując dopiero, gdy Mateusz da jakiś znak, będzie można poznać tajniki unormowania serwera, miejmy nadzieję, że nastąpi to szybko, ponieważ jedynie w Jinno widać jakichkolwiek graczy. <_<

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...