Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge sie zalogowac ;/ trudno jesli ktos zna jakis fajny 4 fun Pliss me Pw ;p .

Bede próbowac sie zalogowac ale 3 dzien ..

Poprawna polszczyzna sie klania.;D

Od tego masz odpowiedni dzial.

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer super jak najbardziej oceniam go pozytywnie. Lecz po pewnym czasie się nudzi jak się już wszystko ma :) Stary ale jary jak to się mówi.

Opublikowano

Ma ktos info dot.serwera?Jakiekolwiek.Z administratorem nie ma jakiegokolwiek kontaktu.Na mpc jego aktywnosc konczy sie 5 maja.Foum wylaczone.Ponoc byl wczoraj na serwerze ale na afku.Dodatkowo dzisiaj dzien dziecka a on dezaktywowal raty 200% Zawsze byly wlaczone,nie wydaje wam sie to wszystko dziwne?

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie chcę zapeszac ale dzisiaj ani razu nie "padlo" logowanie.Wiec jest progresik.Teraz trzeba ogarnac jeszcze forum i mozna brac sie za reklame.[GA]Mateusz jest online prawie codziennie lecz tylko w nocy i co ciekawe ma zablokowany szept wiec ewidentnie chce sie odizolowac od graczy.Czemu?Tego nie wiem.W sumie powinienem byc neutralny do tego serwera,bo wymienilem eq tutaj za eq na innym privku ale jak zobacze,ze Mateusz sie stara chętnie wrocę.Poki co polecam.Wkoncu zaczyna cos sie dziac.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie chcę zapeszac ale dzisiaj ani razu nie "padlo" logowanie.Wiec jest progresik.Teraz trzeba ogarnac jeszcze forum i mozna brac sie za reklame.[GA]Mateusz jest online prawie codziennie lecz tylko w nocy i co ciekawe ma zablokowany szept wiec ewidentnie chce sie odizolowac od graczy.Czemu?Tego nie wiem.W sumie powinienem byc neutralny do tego serwera,bo wymienilem eq tutaj za eq na innym privku ale jak zobacze,ze Mateusz sie stara chętnie wrocę.Poki co polecam.Wkoncu zaczyna cos sie dziac.

Mateusza nie ma już od miesiąca na serwerze ze względu na jakieś sprawy prywatne, a serwerem opekuje się jego kumpel który nic nie może zrobić jedynie odpalić serwer jak padnie po atakach ale jestem pewien że to nie koniec tego serwera bo jak Mateusz się pojawi w końcu, to wszystko ogarnie na serwerze, forum i zajmie się reklamą .

I zrozumcie to że serwer stoi już rok :P I nawet Mateusz nie jest w stanie przewidzieć tego jak się mu życie potoczy na przestrzeni tych 10-12 miesięcy !

Mateusz odwalił kawał dobrej roboty na serwerze od samego startu i nie wydaje mi się że oleje to sobie od tak, bo jak by nie patrząc jakieś 10 miesięcy siedział na serwerze i bardzo dobrze się nim zajmował. Do tego jeśli miał by olać serwer to już dawno by go Mateusz nie opłacił i dzisiaj by już nie działał :P Nie ma go już ponad miesiąc więc serwer jest opłacany, a co za tym idzie nie jest spisany na straty :P

Info mam z dość dobrego źródła więc bądźmy dobrej myśli xD

Serwer polecam i polecać będę zawsze !

Opublikowano

Mateusza nie ma już od miesiąca na serwerze ze względu na jakieś sprawy prywatne, a serwerem opekuje się jego kumpel który nic nie może zrobić jedynie odpalić serwer jak padnie po atakach ale jestem pewien że to nie koniec tego serwera bo jak Mateusz się pojawi w końcu, to wszystko ogarnie na serwerze, forum i zajmie się reklamą .

I zrozumcie to że serwer stoi już rok :P I nawet Mateusz nie jest w stanie przewidzieć tego jak się mu życie potoczy na przestrzeni tych 10-12 miesięcy !

Mateusz odwalił kawał dobrej roboty na serwerze od samego startu i nie wydaje mi się że oleje to sobie od tak, bo jak by nie patrząc jakieś 10 miesięcy siedział na serwerze i bardzo dobrze się nim zajmował. Do tego jeśli miał by olać serwer to już dawno by go Mateusz nie opłacił i dzisiaj by już nie działał :P Nie ma go już ponad miesiąc więc serwer jest opłacany, a co za tym idzie nie jest spisany na straty :P

Info mam z dość dobrego źródła więc bądźmy dobrej myśli xD

Serwer polecam i polecać będę zawsze !

Mozesz napisac skad ta informacja?

I czy przed wakacjami Mateusz bedzie juz aktywny?

Slyszalem cos o reklamie ale to bylo jakies kilkanascie dni temu.

Srij9JT.png

Opublikowano

haha piszesz to po 3 miesiacach od edycji prezentacji

Prezka cos sie zjeb*** bo nawet obrazkow nie wyswietla.

Linki w code + dodaj generator MPC

Czas do 20:00

To mozesz juz zamknąc bo Mateusza nie ma i nie predko wejdzie na forum.

Topic@serwer polecam,mila atmosfera.Swietny 4fun na dluzej.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak off jak przed chwilą byłem chwile na serwerze :P Ludzi sporo jak na to że logowanie masz off xD

Powaznie,Ci mowie ze logowanie swirowalo ale tylko przez pewien czas.Widze,ze teraz juz dziala prawidlowo.Masz informacje kiedy Mateusz wroci?

Srij9JT.png

Opublikowano

Wczoraj wyłączył się serwer o koło 12/13 bodajże i potem się logowanie znowu popsuło i do teraz logowanie jest popsute chodź teraz na stronie piszę logowanie Offline. I jest cały czas błąd z połączeniem.

Edit/

Teraz na stronie Online piszę. Udało mi się zalogować <3

Tak z ciekawości jaki masz nick Gal?

14vh3n.jpg

Opublikowano

Mateusz bardzo zle robi.Powierza opieke nad serwerem jakiemus koledze,ktory nie zna sie nic a nic na metinie.Po za wlaczeniem i wylaczeniem serwera nie jest w stanie nic zdzialac.W weekend kiedy gra najwiecej ludzi,serwer nie chodzi.Ta sprawa trwa zbyt dlugo.Ataki trwaja juz od 2 miesiecy.Ponadtto gracze rowniez przyczyniaja sie do "padania" channeli,gdy maja zapelniony ekwipunek otwieraja malze i certyfikaty przez co w m1 nie mozna sie ruszyc i wywala kanaly.Poki [GA] nie wykaze swojej aktywnosci na serwerze nie bede tutaj gral ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Chyba nie masz rozumu.

Nic nie padlo.Dziala caly czas.

Ja nie mam rozumu to czemu jak się wylogowałem i wchodzę 10 min puzniej piszę Online a mnie nie zalogowuje mam ten sam problem co kolega wyżej

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...