Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo są problemy z logowaniem ! Każdy ma takowy problem, raz działa logowanie od razu a raz za 5/10 razem albo 20 się zalogujesz na serwer.

To że piszę Ci koło Chanela że jest Online to nie oznacza że logowanie ma działać dobrze, trzeba się pomęczyć.

14vh3n.jpg

Opublikowano

Dobra panie GA.Jesli nie masz czasu utrzymywac serwera po co go stawiasz?To nie ma sensu.Odchodze stad i nie polecam tutaj grac.Forum od2 miesiecy nie dziala.Logowanie jest niestabilne tez cos kolo tego.Trzeba czekac kilka godzin az zaloguje.

Srij9JT.png

Opublikowano

Bardzo brakuje administratora.Na serwerze panuje wielka samowolka.Kazdy siebie wyzywa,czujac sie bezkranym.Forum od 2 miesiecy nie dziala,Mateusz nie wchodzi do gry wiec nic dziwnego,ze tak jest.

Mialo byc tak pieknie.Planowali dodac wielkszy update,dodac dungeony,popracowac nad reklama a wyszlo jak wyszlo.

topic@Nie polecam,ze wzgledu na zaangazowanie Mateusza,chociaz serwer jest swietny.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie grałem na serwerze od miesięcy. Jeśli moje konto jest nadal w stanie nienaruszonym to będę przeszczęśliwy ;3

Kiedyś ten serwer był fajny, ale odstraszyło mnie spalenie mojej zbroi (.__.) oraz nieco za przeproszeniem chujowy drop ulepszaczy przez co nie mogłem za szybko zrobić drugiej. Zobaczymy jak jest teraz.

Mój nick: PhoenixPL, Sura WP

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Nie grałem na serwerze od miesięcy. Jeśli moje konto jest nadal w stanie nienaruszonym to będę przeszczęśliwy ;3

Kiedyś ten serwer był fajny, ale odstraszyło mnie spalenie mojej zbroi (.__.) oraz nieco za przeproszeniem chujowy drop ulepszaczy przez co nie mogłem za szybko zrobić drugiej. Zobaczymy jak jest teraz.

Mój nick: PhoenixPL, Sura WP

Teraz wprowadzili nowe bossy,wiec z ulepszaczami nie ma problemu.Ogolnie wiele sie zmienilo.Mateusz tez sie zmienil.Niestety na gorsze.Kiedys eventy nawet 2-3razy dziennie a dzisiaj nawet nie raczy nas poinformowac co sie z nim dzieje.

I tak podziwiam go,ze nie tworzy nowego projektu a od roku ma caly czas ten sam.26czerwca bedzie 1 rocznica.Jezeli w tym czasie nie bedzie eventu to poddaje sie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wczoraj sprzedalem wszystkie konta wiec wkoncu bede mogl sie wypowiedziec obiektywnie na temat serwera.

Zacznijmy od tego,ze na Camerionie jest mnostwo bugow.Np starzy gracze maja 125pkt statusu,nowi natomiast 95.

Na mapach od 100lvl nie widac dmg moobow,bossow,metinow co jest bardzo irytujace.

[GA]Mateusz nic w grze nie ogarnia.Pamietam afere jak zmienil id wszystkich przedmiotow na serwerze,dzieki czemu niektorzy stracili caly swoj dorobek.Gracz v9 natomiast ma bron z "kosmosu" ;) W rezultacie z 800online spadlo do 300.Pamietacie eventy ox na poczatku serwera?Za jedna runde mozna bylo otrzymac nawet kilkanascie ulepszaczy.Kilka wygranych oxow i mozna bylo miec perfekt eq.Jakies 3 miesiace temu byl ostatni ox.Nagrody byly rozdawane lecz pojedynczo, nie tak jak kiedys.

Swego czasu kilka graczy mialo eq w navii.Niestety nie mam dowodow,musicie uwierzyc mi na slowo.Widzialem na handlu.Zaden cheat engine.Forum nie dziala od 2 miesiecy,2 kanaly nie dzialają juz od kilku dni.Zostala praktycznie garstka ludzi.W chunjo i shinsoo prawie nikt juz nie gra.Przypuszczam,ze gdyby na stronie umiescic licznik nie pokazywalby wiecej niz 100 online.

Mateusz wykazywal kiedys naprawde duze zaangazowanie w sprawy serwera.Interesowal go,kazdy gracz.Niestety czasy swietnosci Cameriona juz minęly i zadna reklama nie pomoze.Wolalbym,zeby go zamkneli.Przynajmniej gracze wiedzieliby na czym stoja.Gdyby wychodzil s2 chetnie bym zagral.Camerion juz sie wypalil.Niestety.

Przepraszam,ze tak chaotycznie lecz pisalem na "szybko" ;)

Pozdrawiam.

Srij9JT.png

Opublikowano

Mam najnowszą, świeżą informację od Mateusza , dziś wrócił oraz najwidoczniej nie poddaje się, mimo tego jak serwer ucierpiał podczas jego nieobecności.

Informacja jest potwierdzona, ale nie będę mówił, że pewna, ponieważ wiemy jak to bywa - Od jutra serwer będzie ogarniany. Dziś od rana trwały badania serwera, które miały na celu sprawdzenie, czy serwer nie został dopracowany do całkowitej ruiny, najwyraźniej nie, skoro jednak projekt nie został zamknięty. Możliwe, że dziś wieczorem będę znał więcej szczegółów, na razie tylko zostałem poproszony o poinformowanie Was. Może nie będzie jak dawniej, ale miejmy nadzieję, że od teraz wszystko potoczy się inaczej.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Administrator nic nie zrobił od ponad dwóch miesięcy. Niby miał ogarniać tak jak Kewlys napisał, jednak nadal nic. Serwer ma dziś urodziny, pierwszy rok mu styknął i z tej okazji nie ma żadnego eventu, administratora nie ma, forum jest wyłączone od 2 miesięcy, administrator był tu ostatni raz 5 maja, są mega lagi na serwerze, ogólny burdel z powodu braku kar, zero nowości, cały czas te same bugi i problemy techniczne, brak innych gmów do ogarnięcia wszystkiego, brak jakichkolwiek informacji od administratora oraz wiele innych zaniedbań, które są winą tylko i wyłącznie administratora.
Ten serwer powinien dawno zostać zamknięty, a nie jest. W dodatku trzyma się, czyli administrator opłaca dedyka, ale po co? Gdzie tu sens?

Opublikowano

Administrator nic nie zrobił od ponad dwóch miesięcy. Niby miał ogarniać tak jak Kewlys napisał, jednak nadal nic. Serwer ma dziś urodziny, pierwszy rok mu styknął i z tej okazji nie ma żadnego eventu, administratora nie ma, forum jest wyłączone od 2 miesięcy, administrator był tu ostatni raz 5 maja, są mega lagi na serwerze, ogólny burdel z powodu braku kar, zero nowości, cały czas te same bugi i problemy techniczne, brak innych gmów do ogarnięcia wszystkiego, brak jakichkolwiek informacji od administratora oraz wiele innych zaniedbań, które są winą tylko i wyłącznie administratora.

Ten serwer powinien dawno zostać zamknięty, a nie jest. W dodatku trzyma się, czyli administrator opłaca dedyka, ale po co? Gdzie tu sens?

Nie podbijaj prezki,bo jeszcze kogos zachecisz do gry.

Mateusz ma wyjebane na serwer i predzej czy pozniej zostanie te 50 osob az wkoncu z czystym sumieniem bedzie mogl go zamknac.

W ktoryms tam poscie modek prosil o linki w code i nie zostalo to spelnione wiec czemu prezka jest otwarta?

Granie tutaj to strata czasu.Zaluje ze spedzilem tutaj 2 miesiace.

Srij9JT.png

Opublikowano

zmien lekarza.strona działa

Jak pisałem tego posta to od jakiś paru godzin strona i forum nie mogły zostać odnalezione, teraz już są.

Opublikowano

Ani strona,ani forum jak rowniez serwer nie dziala.

Mysle,ze temat do zamkniecia

Camerion R.I.P.

Down@

Strona dziala tak samo jak ten serwer.

1Dzien on 2 dzien off ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie trzeba ćpać żeby wiedzieć co się z serverem dzieje :P Pół dnia chodzi, potem kolejne pół nie. Czasem kilka dni nie chodzi.... Lipa i tyle

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Nie trzeba ćpać żeby wiedzieć co się z serverem dzieje :P Pół dnia chodzi, potem kolejne pół nie. Czasem kilka dni nie chodzi.... Lipa i tyle

Na hamachi juz jest lepiej,bo podane sa godziny,kiedy chodzi a kiedy nie ;P

Kewlys cos tam pisal,ze Mateusz wrocil a prawda jest taka,ze aktywnosc administratora nie ma nic do rzeczy.Serwer jest niestabilny bez niego i z nim ;)

Oczywiscie nie polecam,ze wzgledu na zaagazowanie i pelno bugow,ktore wymienilem we wczesniejszych postach.

Srij9JT.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...