Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chce obejrzeć prezentację, a grafika chyba siadła ;/.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie mozna sie zalogowac tylko dlatego ze nowe bronie do expa wgrywaja na serwa?:P czy znowu logowanie padlo?

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie mozna sie zalogowac tylko dlatego ze nowe bronie do expa wgrywaja na serwa? :P czy znowu logowanie padlo?

Nie mam pojęcia. Od, okł. 12 serwer off. Forum też o 13 padło.

Mod forum pisał, że serwer się sam wyłączył i trzeba czekać aż Mateusz przyjdzie i włączy, ale czy to jest prawda to nie wiem.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

@up tego nikt chyba na ten moment nie wie, musimy zaczekać aż Mateusz sprawdzi co się stało z serwerem i forum:)

Opublikowano

Heh, kur2wa. Zacząłem wczoraj grę po długich wachaniach, bo serwer i admin się wydawał spoko i był w moim typie, a tu drugiego dnia akurat jak się nakręciłem serwer cały dzień off. Świetne wyczucie, żeby mnie zniechęcić do gry ;D.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

jeden z gorszych prywatów , niby wszystko fajnie sklepy systemy uleprzen nowe bronie ale ze wzgledu na te koszmarne opóznienia tzn naciszkasz np potiona a po 0.5 sec dopiero postac go uzywa , co chwile wywala z serwa i trzeba sie na nowo logowac, kiedy bijesz sie z bosem na arenie on wypycha cie po za nia i nie mozesz sie ruszac to samo jak walczys z bossami na mapach one wpychaja cie naprzygład w jakas szczeline i równiez nie mozesz sie ruszyc , to wszystko tak zle wpływa na gre na serwie ze nie polecam tego nikomu , tylko dostarcza nie potrzebnych nerwów ze poswiecony czas idzie na marne przez to ze nie da sie juz expic :/

Te twoje 'lagi' to nie z winy serwera tylko twojej , neta Ci zamula i zwalasz wine na serwer , ja ogólnie nie mam żadnych problemów nie wywala mnie z serwera ani z żadnej areny nie wypycha , pierw pograj trochę a nie dajesz jakieś swoje 'widzimisię' i zniechęcasz innych :)

@top

Co znowu się stało z serwerem że offline? Teraz chciałem wejść i się nie da widze że forum też padło sql znowu te ataki? Oby to wszystko że wgrywają te nowe bronie :D

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Nie łudzcie sie ze wgrywaja nowe bronie.

MySQL padlo wiec znow ataki.

Pisali ze w 95% sie zabezpieczyli

Prawda jest taka ze maja 0 zabezpieczenia.

1 lepszy ddos i lezą.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dajcie spokój z tym serwerem

- wieczny podkręcany licznik graczy

- strona z tiliana nawet źle zrobiona bo głupie przypomnienie hasła nie działa i co najlepsze to jeżeli znasz kogoś login dajesz do przypomnienia i hasło mu zmieni a nic na e-mail nie przychodzi .

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Dajcie spokoj ale z takimi tekstam,, ktos cie kurwa prosil o opinie jak sie nie znasz?? Nie to mysl swoje i daruj sobie swoje dziecinne przemyslenia i opinie

91641084936968753414.png

Opublikowano

- strona z tiliana nawet źle zrobiona bo głupie przypomnienie hasła nie działa i co najlepsze to jeżeli znasz kogoś login dajesz do przypomnienia i hasło mu zmieni a nic na e-mail nie przychodzi .

Gówno Cię to obchodzi gdzie chcemy grać? Nam się serwer podoba , i go lubimy ,a licznika nawet nie ma :) a tak po za tym po gówno an to patrzeć gra teraz dużo osób +200 napewno więc ogar :)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Licznik nie jest podkrecany.Po prostu nie dziala.Zauwaz ze caly czas pokazuje magiczna liczbe 832 graczy ;D

Problem z przypomnieniem hasla nie ma nic wspolnego ze stroną .

Serwer jest zajebisty i takie hejty nic nie wskoraja.

Osobiscie nie mam czasu grac po kilka/nascie godzin dziennie aby cos osiagnac

Tutaj gram po 30min-1h i jestem w topce po okolo miesiacu gry.

Lipa,bo konkurencja nie odpuszcza a chcialbym dzisiaj pograc ;p

Srij9JT.png

Opublikowano

gralem przed ddos'ami teraz wiecej luda widac na serwie

91641084936968753414.png

Opublikowano

Nom już działa, ale loguje się bardzo długo, lecz forum w dalszym ciągu nie działa.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

up@ Wystarczy poczekac z 10sek i napewno Cie zaloguje ;d

Swoja droga te ddosy to fajna sprawa.Malo osob na serwerze mozna sie latwo dorobic.All bossy moje ;D

Srij9JT.png

Opublikowano

Co jest z tym serwerem nie tak

" Zostaniesz połączony z serwerem....."

CDN... i tak se można czekać , czemu sie nie ładuje jak jest niby wszystko on-line

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...