Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miejmy nadzieje ze mateusz nie olal tego serwera bo to w sumie jedyny ciakwy serwer. Jak on padnie czas wracac na pla na stale a nie tylko ku czytac...

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ten Mateusz wg odpierdala?Do tej pory darzylem go szancunkiem a teraz?Szkoda slow.Na mpc nie logowal sie od tygodnia.Mogl przeciez napisac"Sluchajcie moi drodzy,mamy problemy z atakami ddos.Raz na jakis czas bedzie padalo logowanie ale postaramy sie to ustabilizowac.Mogl napisac cos w grze a tu 0 info.Od2 tygodni nie bylo zadnego eventu.Potem dziwicie sie czemu gracze odchodza.

Opublikowano

no powiem ze musi sie teraz postarac zeby to nadrobic.. znowu logowanie padlo i stronka tez niedostepna

91641084936968753414.png

Opublikowano

Jest czasem na grze, ale na pw nie odpisuje. Generalnie nadal jestem za tym, żeby zamknąć ten serwer, gdyż i tak prawie nie działa.

Opublikowano

Zamknac, zamknac... wszystko zawsze idzie naprawic

91641084936968753414.png

Opublikowano

Trudno znowu offline Mateusz nie daje znaku życia i wgl ;) Najlepiej olać czy zamknąć szkoda takiego serwera , bo był to serwer z przyszłością , jest ale no ... zobaczymy co będzie dalej ;p

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Jeszcze miesiąc temu powiedzialbym z czystym sumieniem,ze Camerion jest najlepszym serwerem 4fun/easy.Dopiero niedawno przekonalem sie o "bezsilnosci" Mateusza.Trudno moze i teraz serwer ma problemy ale bede tutaj na dobre i zle.Mam nadzieje,ze logowanie bedzie dzisiaj online bo chcialbym jeszcze pograc.E

dit;Moje prosby zostale wysluchane.Zalogowalo;P

Opublikowano

No to teraz ja czekam kiedy mnie zaloguje od 30 min probuje i nic...

91641084936968753414.png

Opublikowano

Swiat i logowanie offline.Chuj mnie strzeli.Rano chcialem troche zarobic a tu taka zlosliwosc przedmiotu martwego.

Edit;Logowanie niczym na serwerach hamachi.

Opublikowano

na serwerach hamachi zwykle nie mam problemu;D a serwer off i fakt ze mnie juz cos trafia

91641084936968753414.png

Opublikowano

Logowanie nie padlo od 16;00 ani razu.Trzeba pochwalic Mateusza oby tak dalej ;D

top@Nie podoba mi sie bizuteria a dokladniej naszyjnik.Jaki sens jest robic go dalej tzn na 190lvl skoro na 90lvlu ma lepsze bonusy?Uwzglednijcie to przy nastepnym dodawaniu bizuterii.

Serwer polecam.Gra sporo ludzi,mila atmosferka.

Srij9JT.png

Opublikowano

Event"przeklete zwierciadla" mial sie zakonczyc 5maja.Wyłaczcie drop zwierciadel bo zbyt duzo graczy osiagnie wszsytko co mozliwe na serwerze.Mateusz pomysl o tym jesli chcesz miec z czego utrzymywac serwer ;D

Opublikowano

Wszystko co możliwe do osiągnięcia było już u niektórych po 2 miesiącach gry, reszta to tylko ulepszanie ekwipunku wraz z aktualizacjami.
9 dni bez wchodzenia na mpc forum, brawo administratorze.

Opublikowano

Mi jakimś cudem udało się zalogować na CH3, to chyba już działa;)

EDIT: No już się nie da zalogować;D Mógłby się Mateusz wypowiedzieć co i jak z tym serwerem.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Arcymistrz
Opublikowano

Plusy :

+ dobry system ulepszania

+ częste respy spotów

+ dopracowane

+ ....

Minusy :

- w cholerę ciężki exp od 130

- trudno z ulepszaczami

- padające logowanie ( bardzo często )

- mocne bossy na spotach, których mały lvl nie zabije ( od mapki 100+ )

Podsumowanie: Jakby nie padało logowanie to dałoby się grać, a tak to neutral :F

Arcymistrz
Opublikowano

Kolejne minusy :

- nie widać HP, LVL na mapkach + 100 oraz ile bijemy, co jest uciążliwe przy laniu bossów.

Skończyłem z serwerem i od razu nie polecam. Chyba, że zostanie naprawione logowanie, a nie męczenie się przez 20 minut z wejściem na serwer.

Opublikowano

Plusy :

+ dobry system ulepszania

+ częste respy spotów

+ dopracowane

+ ....

Minusy :

- w cholerę ciężki exp od 130

- trudno z ulepszaczami

- padające logowanie ( bardzo często )

- mocne bossy na spotach, których mały lvl nie zabije ( od mapki 100+ )

Podsumowanie: Jakby nie padało logowanie to dałoby się grać, a tak to neutral :F

Exp jest ciezki gdy zblizasz sie do nowej mapy.Nie przesadzaj od 130 do 135 to 1h expienia wiec nie wiem w czym widzisz problem.Od 135 juz leci z gorki.

Z 1 bossa leca po 3 zwierciadla wiec 3 bossy i masz przeklete ktore wymieniasz na losowy ulepszacz u pustynnego podroznika.z 1 moze wyleciec nawet do 5 takich ulepszaczy.Fakt bossy nowe sa dosyc silne.Ale maja wprowadzic mozliwosc przerabiania broni 75+ wiec dmg bedzie wyzsze.

To logowanie psuje cala rozgrywke.Gdyby nie to serwer bylby miodzio.

Kolejne minusy :

- nie widać HP, LVL na mapkach + 100 oraz ile bijemy, co jest uciążliwe przy laniu bossów.

Skończyłem z serwerem i od razu nie polecam. Chyba, że zostanie naprawione logowanie, a nie męczenie się przez 20 minut z wejściem na serwer.

Wbiles 130 lvl i dopiero zjarzyles sie,ze nie widac dmg na mapach 100+?;D.Od mapy 200+ wszsytko dziala jak nalezy.

Nie polecasz serwera bo ma problem z logowaniem?Pamietaj,ze to problem tymczasowy.Niedlugo wszsytko powinno wrocic do normy.Ja jestem z Camerionem nawet w zlych chwilach ;) Wiem.ze Mateusz mi to wynagrodzi.Pamietaj,ze przed atakami nie ma skutecznej obrony.Atakuja w porty,bo wiedza ze serwer mogą tylko poglaskac.

Opublikowano

Wszystko co up napisal miodzio ale ku*wa mateusz ogarnij sie i daj znac co sie dzieje i kiedy wszystko bedzie gralo...........

91641084936968753414.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...