Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm na stronie online, a mi nie działa, czy tylko mi?

Serwer od jutra od ponownie, bez cofek itd bo dedyk siadł i musieli przerzucać all na nowego :P

Polecam poczekać bo warto :P Na forum masz all napisane co i jak :)

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Októrej start ? :)

Gdy klient oraz patch będą wgrane, automatycznie po pobraniu otrzymujecie dostęp do serwera z nowościami.

W związku z sytuacją, która miała miejsce tydzień temu Mateusz nie wyrobił się ze skończeniem najnowszych broni do expienia, jednakże na dniach bronie będą dostępne, a wy będziecie musieli pobrać jedynie plik "locale_pl", więc spokojnie o transfery/słaby internet.

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Opublikowano

Mam pytanie jak wgrać tego patcha ?? Bo jak wgrałem to serwer był off ?? Pomocy!

Patrząc na Twój nick, daję sobie głowę uciąć, że pobrałeś Extreme Patch v2 z "Pomocy Technicznej". ^_^

Jeśli chciałbyś grać bez lagów, około godziny temu zaktualizowałem Extreme Patch do wersji v2.1, gdy tylko loczus postanowi otworzyć Mój temat, zostanie on zaktualizowany.

[DL]Extreme Patch v2.1

http://www.mcncc.pl/839 

[SKAN]Extreme Patch v2.1

https://www.virustotal.com/pl/file/d6ac82928e4a9b54e0643082d0cbff8fdd29e97d1fe9016f65fdef32b31c8701/analysis/1367338033/

Jeśli chcesz grać normalnie, bez zmniejszenia lagów, musisz pobrać plik z działu "Change Log", nie mogę dać linku, wiec sam znajdź. :rolleyes:

5y6tk3.gif

Opublikowano

Patrząc na Twój nick, daję sobie głowę uciąć, że pobrałeś Extreme Patch v2 z "Pomocy Technicznej". ^_^

Jeśli chciałbyś grać bez lagów, około godziny temu zaktualizowałem Extreme Patch do wersji v2.1, gdy tylko loczus postanowi otworzyć Mój temat, zostanie on zaktualizowany.

[DL]Extreme Patch v2.1

http://www.mcncc.pl/839 

[SKAN]Extreme Patch v2.1

https://www.virustotal.com/pl/file/d6ac82928e4a9b54e0643082d0cbff8fdd29e97d1fe9016f65fdef32b31c8701/analysis/1367338033/

Jeśli chcesz grać normalnie, bez zmniejszenia lagów, musisz pobrać plik z działu "Change Log", nie mogę dać linku, wiec sam znajdź. :rolleyes:

jesli licznik tego pliku nie klamie i naprawde go pobralo 300+ osob to dobrze wrozy;p

wiec server jest juz on line? bo nigdzie nie widze tego napisanego wprost

Opublikowano

jesli licznik tego pliku nie klamie i naprawde go pobralo 300+ osob to dobrze wrozy;p

wiec server jest juz on line? bo nigdzie nie widze tego napisanego wprost

Tak serwer jest już Online od paru dni, tylko nie mieliście aktualnego root by wejść, więc nie trzeba było tego pisać wprost, po prostu otrzymaliście Change Log 13#. ;)

5y6tk3.gif

Opublikowano

ja zrozumialem to tak,ze byly ataki i server off.nastepnie do servera mial dostem Mateuszei server mial byc najprawdopodobniej w weekend majowy.

wydaje mi sie ze powinno byc jakies oficjalne info na ten temat.no ale mniejsza z tym.wbije zobacze co tam jeszcze mi zostalo;p

EDIT: NIE DZIALA PRZYPOMNIENIE? KIEDY BEDZIE TA OPCJA DZIALALA?

Opublikowano

serwa nie polecam bo szybko sie nudzi jak na dłużej

Serwery easy maja to do siebie,ze osiagasz wszystko w stosunkowo krotkim czasie,a gra staje sie monotonna.Osobiscie nigdy jeszcze sie tutaj nie nudzilem.Cotygodniowe eventy mi to uniemozliwiaja.Polecam projekt camerionmt2.pl i zawsze bede to robil.Juz nawet nie chodzi o sam serwer a o Mateusza,ktory zna sie na rzeczy i jest najlepszym administratorem.Nie rozumiem was ludzie.Najpierw placzecie,ze wychodza same "hardy" i nie ma gdzie grac a kiedy macie podana na tacy taka perelke jak ta hejtujecie.Zapraszam bardzo goraco.Kto wie moze zostaniesz na dluzej. :-) edit:@ToJaKambo informacja o starcie serwera pojawila sie dzien wczesniej na forum.
Opublikowano

Mozna wiedziec,ile ludzi gra?Ja niestety nie moge sprawdzic.Licze na odp chociazby na pw.Ogarnijcie troche moderatora loczusia.Usuwa wszystkie posty,nawet z problemami a zostawia tylko tematy administracji:<

Opublikowano

jeden z gorszych prywatów , niby wszystko fajnie sklepy systemy uleprzen nowe bronie ale ze wzgledu na te koszmarne opóznienia tzn naciszkasz np potiona a po 0.5 sec dopiero postac go uzywa , co chwile wywala z serwa i trzeba sie na nowo logowac, kiedy bijesz sie z bosem na arenie on wypycha cie po za nia i nie mozesz sie ruszac to samo jak walczys z bossami na mapach one wpychaja cie naprzygład w jakas szczeline i równiez nie mozesz sie ruszyc , to wszystko tak zle wpływa na gre na serwie ze nie polecam tego nikomu , tylko dostarcza nie potrzebnych nerwów ze poswiecony czas idzie na marne przez to ze nie da sie juz expic :/

Opublikowano

@up jesteś chyba jedyną osobą w tym temacie która narzeka na lagi... Mi osobiście wszystko działa sprawnie, więc albo masz słabe łącze albo prehistoryczny komputer...

Polecam grę na serwie, prześwietni ludzie i gwarantuje że szybko się wam nie znudzi dzięki częstym eventom

krzychu.jpg

Opublikowano

jeden z gorszych prywatów , niby wszystko fajnie sklepy systemy uleprzen nowe bronie ale ze wzgledu na te koszmarne opóznienia tzn naciszkasz np potiona a po 0.5 sec dopiero postac go uzywa , co chwile wywala z serwa i trzeba sie na nowo logowac, kiedy bijesz sie z bosem na arenie on wypycha cie po za nia i nie mozesz sie ruszac to samo jak walczys z bossami na mapach one wpychaja cie naprzygład w jakas szczeline i równiez nie mozesz sie ruszyc , to wszystko tak zle wpływa na gre na serwie ze nie polecam tego nikomu , tylko dostarcza nie potrzebnych nerwów ze poswiecony czas idzie na marne przez to ze nie da sie juz expic :/

Jeśli masz lagi, to na forum jest Extreme Patch v2.1, który zmniejsza lub usuwa całkowicie lagi podczas expienia ... <_<

Nie ma sensu bić bossów na arenie, z nich i tak nie masz dropu oraz nagrody, a czas będziesz miał kosmiczny, więc Wymiar to akurat najmniejszy problem.

Co do bossów, zdaję sobie sprawę, że bossy z Change Logu 12 oraz Change Logu 13 odpychają, ale bez przesady, że w jakieś szczeliny, trzeba mieć dobrą strategię bicia bossów, tak by nie miał możliwości odrzucenia Cię.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Jeśli masz lagi, to na forum jest Extreme Patch v2.1, który zmniejsza lub usuwa całkowicie lagi podczas expienia ... <_<

Nie ma sensu bić bossów na arenie, z nich i tak nie masz dropu oraz nagrody, a czas będziesz miał kosmiczny, więc Wymiar to akurat najmniejszy problem.

Co do bossów, zdaję sobie sprawę, że bossy z Change Logu 12 oraz Change Logu 13 odpychają, ale bez przesady, że w jakieś szczeliny, trzeba mieć dobrą strategię bicia bossów, tak by nie miał możliwości odrzucenia Cię.

ten patch nic nie pomaga... zmienilo mi tekstury mobow ale jak wywalalo tak wywala.

jesli jakis madry powie ze wina neta/komputera z drewna to dodam ze takie wywalanie WYSTEPUJE U MNIE TYLKO NA TYM SERVERZE.

NA RAV** gdzie jest 500 osob w miescie chodze normalie bez zaciecia.wiec to jest wina servera/maszyny/nie iwme czego.ale wina lezy po waszej stronie.

Opublikowano

ten patch nic nie pomaga... zmienilo mi tekstury mobow ale jak wywalalo tak wywala.

jesli jakis madry powie ze wina neta/komputera z drewna to dodam ze takie wywalanie WYSTEPUJE U MNIE TYLKO NA TYM SERVERZE.

NA RAV** gdzie jest 500 osob w miescie chodze normalie bez zaciecia.wiec to jest wina servera/maszyny/nie iwme czego.ale wina lezy po waszej stronie.

Nie pisz,ze jest to wina serwera.Gdyby tak bylo kazda osobe by wywalalo.Na mapach 100+ jest stosunkowo duzo moobow byc moze dlatego.Wylogowuje Cie tylko na nowych mapach czy w miastach tez?

a co powiecie na temat tego ze wyrzuca mnie tak srednio co 3 minuty

Powiem Ci,ze masz przerwy w dostarczaniu internetu.
Opublikowano

@Sylwoszczak- Co myslisz o tym aby wrowadzic do nagrody za wykonanie wymiaru wladcow? Chociazby symboliczne np:50malzy/1red/200kk.Tak zeby nie bylo zbyt latwo.Czekamy rowniez na dc:-) Polecam serwer,wystarczy wejsc i poczuc ten wspanialy klimat.Zapraszam do jinno.

Opublikowano

@Sylwoszczak- Co myslisz o tym aby wrowadzic do nagrody za wykonanie wymiaru wladcow? Chociazby symboliczne np:50malzy/1red/200kk.Tak zeby nie bylo zbyt latwo.Czekamy rowniez na dc:-) Polecam serwer,wystarczy wejsc i poczuc ten wspanialy klimat.Zapraszam do jinno.

By wprowadzić nagrody do wymiaru, należałoby także ustawić czas na ponowne wejście. Sądzę, że 6 godzin, byłoby w sam raz.

Ogólnie, żeby urozmaicić wymiar w nagrody, najpierw trzeba go odbugować, co jest robione po dziś dzień.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Hm.Skoro czas wejscia wynosilby 6h nagrody rowniez musialyby byc lepsze.Mysle,ze losowy ulepszacz bylby dobrym rozwiazaniem.Mozna dodac tez przepustke,ktora usuwa czas wejscia na arene.Dostepna bedzie w is/podczas eventow.Zapraszam na serwer:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...