Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Droga administracjo.

Nie czekajcie az ddosy ustana bo czekanie tutaj nic nie da.

Mateusz siedzi z zalozonymi rekami zamiast wziac sie za serwer.Zero kontaktu.Forum off,na mpc nie wchodzisz,na gg rowniez o facebooku juz nie wspomne.

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Najslabszy punkt to wlasnie logowanie.Samemu serwerowi nie sa w stanie nic zrobic." - tylko po co sprawny serwer, skoro nie idzie na niego wejść?
"
Najpierw uporaja sie z atakami a pozniej wlacza forum.Sam sobie odpowiedziales." - nic nie robią, by uporać się z atakami, więc forum nigdy widocznie nie zostanie włączone.
A z tego co wiem, zmienili maszynę, by serwer był bezpieczny w 100% i można było spokojnie grać. Jak widać, nawet zmiana maszyny nic nie dała.
Podaj nick z gry Gall z ciekawości.

Opublikowano

Spokojnie ludzie.... z tego co wiem ktos podal sprawe na policje a za atakami stoi jeden serwer... wiec sprawa sie w koncu wyjasni a co do mateusza... kto mu kaze czytac spam... niech gnojek cos napisze i starczy..

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Spokojnie ludzie.... z tego co wiem ktos podal sprawe na policje a za atakami stoi jeden serwer... wiec sprawa sie w koncu wyjasni a co do mateusza... kto mu kaze czytac spam... niech gnojek cos napisze i starczy..

Skad masz takie info?

Policja w tej sprawie nic nie kiwnie.

Ja rozmawialem z typkiem ktory zna Mateusza z rl nick w grze Puhatu.Dowiedzialem sie tylko tyle ze Mateusz ma wyjebane na serwer i to wszystko ;) Wiem tez,ze serwer jeszcze troche postoi.

Opublikowano

Puhate no ba ze go kojarze.a ja szukam innego serwera bo ten to dno.. wejdziesz tylko kiedy ddos slabsze a ne kiedy ty masz czas.. a meteusz niech sie cieszy ze ja go z reala nie znam.. bo tak ladnie sie zapowiadal a tu co? z tego co up pisze to cwel i tyle... w najblizszych dniach jak nic sie nie poprawi koncze zabawe na tym serwie, bo szkoda czasu.. co tego ze najlepszy, jak w administracji dzieciak co myslal ze sam da rade serwer poprowadzic a jak pojawily sie problemy to spieprzyl pod sukienke mamusi... Mateusz jesli to prawda szczerza toba gardze, i nie chodzi o serwer bo mogl pasc i nic by sie nie stalo zlego, tylko o to ze nie masz odwagi tego napisac ze serwer masz w dupie, czyli widac dzieciak...

PS. logowanie znowu nie dziala

91641084936968753414.png

Opublikowano

Spojrz na serwer Ali*n2.Kilka wiekszych ekip go ddosowalo.Mieli podobne problemy jak tutaj.Ataki szly na logowanie.5min i sprawa zalatwiona a tutaj?Z tego co wiem Camerion ma problemy z ddosami od kwietnia.Zmienili nowa maszyne i co?Wystapily bugi z pkt statusu.nowi gracze maja tylko 95 pkt do rozdania gdzie wczesniej mozna bylo otrzymac 125.Forum nie dziala wiec Mateuszowi tego nie przekazesz.Change log 13 o ktorym byla mowa w kwietniu.Dzisiaj jest 24 maj a update jak nie ma tak nie ma.Prezka na mpc tez sie zjebala.Nie widac obrazkow ale po co robic nowa jak mozna siedziec z zalozonymi rekami.Powiem Ci tyle.Mateusz czeka az ddosy ustana same a,ze konkurencja nie odpuszcza serwer bedzie egzystowal az zostanie te 50 graczy o ktorych wspominal w swoim poscie.I wtedy z czystym sumieniem bedzie mogl zamknac serwer.Oczywiscie to jest moje zdanie.Z mojej perespektywy tak to wyglada.Ostatnia aktywnosc Mateusza konczy sie 5maja.Gratulacje.Kewlysa tez ladnie potraktowal,ale nie bede sie rozpisywal na ten temat.

Reasumujac:

Gdyby nie Kejsi i Kewlys tego serwera by nie bylo.

Mateusz nie ogarnia nic.Poki co nie polecam.Gdybym wiedzial,ze tak potocza sie sprawy nie zaczynalbym tutaj.

Opublikowano

server taKI ZE JAK NA NIM GHRASZ to zaraz zaczynasz sie wqur... bo to logowanie ,bo to cos sie je%$# wale to ide szukac inny niepolecam

Opublikowano

serwer mial swoje czasy ale te czasy sie skonczyly wbilem tu chyba 156 lvl jak pamietam cieszylem sie naj. skrzydlami do expa na serwie pozniej zrobilem z nich jakies sztylety (58sr diably,nieumarle,i cos tam ;d) nie wiem jak teraz trzyma sie serwer bo opuscilem go jakies kilka miesiecy temu ale gralo sie pieknie pzdr. ludzi z gildi DaYForNighT

Opublikowano

serwer mial swoje czasy ale te czasy sie skonczyly wbilem tu chyba 156 lvl jak pamietam cieszylem sie naj. skrzydlami do expa na serwie pozniej zrobilem z nich jakies sztylety (58sr diably,nieumarle,i cos tam ;d) nie wiem jak teraz trzyma sie serwer bo opuscilem go jakies kilka miesiecy temu ale gralo sie pieknie pzdr. ludzi z gildi DaYForNighT

Broni na 75lvl do tej pory nie mozna przerabiac.

Gram od czerwca ubieglego roku czyli od startu i nie kojarze takiej gildii ;>

Czemu uwazasz ze czasy sie skonczyly?Nadal gra sie fajnie a graloby sie jeszcze lepiej gdyby Mateusz wkoncu wzial sie za serwer.

Opublikowano

Ale sie nie wezmie bo ma to w dupie cwel yebany... tak wiec serwer znow off

91641084936968753414.png

Opublikowano

server taKI ZE JAK NA NIM GHRASZ to zaraz zaczynasz sie wqur... bo to logowanie ,bo to cos sie je%$# wale to ide szukac inny niepolecam

Powodzenia. ^_^

Ale sie nie wezmie bo ma to w dupie cwel yebany... tak wiec serwer znow off

Ale bez wulgaryzmów, Ja też nie cieszę się z powodu tego, jak to teraz wygląda i raczej się nie zmieni. Sam chętnie zrobiłbym z tym coś, ale nie mam najmniejszej możliwości. :mellow:

Ja czuję się źle z tym, że tak to teraz wygląda, niby nie byłem oraz nie jestem żadnym członkiem administracji, ale czytając wasze wpisy i rozmyślając, myślę o każdym graczu, który męczył się i odchodzi, tracąc stracone miesiące, które mógł rozgospodarować w inny sposób oraz już ich nie odzyska.

Tak właściwie, nie jestem też już graczem od dawna, ale stawiając się na waszym miejscu, nie dziwię się, jak musicie się czuć i wasza reakcja w temacie, także nie jest mi obca.

Najprawdopodobniej przestanę wchodzić w ten temat, nie ma sensu, tylko dręczyć siebie, czymś za co się nie jest odpowiedzialnym i nie ma się wpływu na ciąg dalszy . -.-

Pozdrawiam wszystkich graczy Cameriona, tych przeszłych oraz teraźniejszych, jeśli ktoś będzie chciał mi po spamować, to zapraszam na PW. :rolleyes:

Proszę także, abyście nie zadawali mi już pytań dotyczących ustabilizowania serwera oraz nadzwyczajnych rzeczy, które według was miały, mają i będą miały miejsce.

Niech nikt nie odbiera mojego posta, jako taką "ciszę przed burzą", ponieważ Ja nie wiem, nic więcej niż Wy o przyszłości serwera.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Jak tak maja sprawy wygladac to juz wole zeby Mateusz zamknal ten serwer.Wczesniej wydawal mi sie najlepszym administratorem.Eventy kilka razy w tygodniu.O kazdej mniejszej przerwie technicznej informowal conajmniej kilka godzin wczesniej.Doskonaly kontakt z graczami.Jak jest teraz?Przeciwienstwo tego co bylo.Widze,ze nie tylko logowanie padlo ale i caly serwer wiec prezentacje mozna zamknac.Mateusz nic nie robi w sprawie atakow wiec,jaki sens ma dalsza gra?Z przykroscia odchodzę z serwera nie mam zamiaru sie denerwowac,bo co to za gra bez przyjemnosci.Na wlasne zyczenie zjebal sobie serwer i sprawil,ze gracze uciekli.Mateusz jestes dla mnie nikim.Zerem.Dno i wodorosty.Nie polecam,nie zapraszam.

Opublikowano

Ja też już nie gram od miesiąca od tej niby 'przerwy' wejdę czasem obczaje i wychodzę serwer to dno bugi, chanellog13 nie wszedł no i takie tam Mateusz podobno porzucił serwer trudno , szukam czegoś lepszego i stabilniejszego :O

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Ja też już nie gram od miesiąca od tej niby 'przerwy' wejdę czasem obczaje i wychodzę serwer to dno bugi, chanellog13 nie wszedł no i takie tam Mateusz podobno porzucił serwer trudno , szukam czegoś lepszego i stabilniejszego :O

Ja rowniez gram na innym serwerze ale tego nie moge porzucic.Mam do niego sentyment;P

Poznalem ciekawych ludzi i ciezko mi bedzie od nich odejsc.

Serwera raczej nie porzucil ale jego aktywnosc jest znikoma.

Wczoraj padla cala baza wiec musial na nowo uruchamiac serwer wiec Mateusz jednak zyje ;D

Jestem ciekaw jego wymowki jak poradzi sobie wkoncu z tymi ddosami.

Poki co logowanie dziala wiec mozna wbijac

Srij9JT.png

Opublikowano

szczerze nie poradzi sobie.... zreszta tez juz gram na innym ale na camerona co jakis czas wejde.. zapraszam na monolit na pl jinno;p Woj1274

91641084936968753414.png

Opublikowano

Witam. Mam problem pobrałem klienta, ale nie działa logowanie pomocy!!!

Gram na serwerach hamachi , i Privach . 

Opublikowano

Up cierpliwosci czasami idzie sie zalogowac

91641084936968753414.png

Opublikowano

na serwerze zostali juz tylko CI co dopiero clenta pobrali i grac dopiero zaczeli jak im sie cudem udalo zalogowac. i Gracze ktorzy maja cierpliwosc czekajac na logowanie, No chyba ze ktos wogole nie loga;p

91641084936968753414.png

Opublikowano

Logowanie raz działa raz nie, czasami normalnie działa łapie za pierwszym razem.

Niby Mateusz codziennie jest na koncie w grze z czego mi wiadomo ale nic nie działa z tym problemami z logowaniem i forum :/

Nie ma co się poddawać :)

Nie podoba się to zmienicie serwer ja nonstop gwałcę logowanie aż nie załapie .. Ale myślę że się serwer ustatkuje i będzie cacy

14vh3n.jpg

Opublikowano

Czy to mozliwe,ze forum jest zamkniete aby baza danych "mniej" sie zapychala czy to nie ma zadnego znaczenia?Jestem zielony w tych sprawach.Rozmawialem z Puhatu (Podobno zna administratora z zycia prywatnego), Prawdopodobnie Mateusz cos tam dziala ale napisal mi,ze logowanie ustabilizuje sie w przeciagu miesiaca.Mam nadzieje,ze zartowal bo nie wiem czy wytrwam az taki okres czasu ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Puhatu kręci wała. Nikt nic nie wie, bo nie ma z nim kontaktu.
A forum zamknął, żeby ludzie zapewne nie spamowali.

Opublikowano

Na serwerze panuje wielka samowolka.Ludzie wykorzystuja fakt,ze forum nie dziala.Udostepniaja zastepcze fora,ktore sa tworzone tylko do wyludzania passow.Gracze przeklinaja nic sobie z tego nie robiac.Ile ta cala szopka jeszcze potrwa?

Srij9JT.png

Opublikowano

Podesle ktos godziny o ktorych dziala serwer?Rozumiem,ze nie jest to dedyk a no-hamachi?

Wczoraj caly dzien dzialal a dzisiaj od rana off?

Dodatkowo zbliza sie dzien dziecka a serwer w tym czasie bedzie wylaczony? ;)

Brakuje mi juz slow.MATEUSZ podkulil ogon i schowal sie pod spodniczka mamusi aby przeczekac ataki.

Ddosy pokazuja bezsilnosc administratorow i ukazuja,na ktorych serwerach nie warto grac ;)

Opublikowano

Nie moge sie zalogowac ;/ trudno jesli ktos zna jakis fajny 4 fun Pliss me Pw ;p .

Bede próbowac sie zalogowac ale 3 dzien ..

:Pomogłem "Wcisnij magiczny guzik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...