Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozna sie juz zalogowac na stronie?Wyskakuje mi "Dane sa nieprawidlowe",a przypomnienie nie dziala.

Strona jest połączona z bazą, wiec powinno zalogować na konto.

Ja się zalogowałem, co potwierdza moją odpowiedź.

Przypomnienia hasła nie działa, ponieważ jest uszkodzona funkcja "mail()" w php, a OVH tego nie naprawiło po zgłoszeniu błędu do nich.

Ja zarejestrowałem się pomyślnie . Zaraz wbijam .

Nie wbijasz, jeszcze nie macie dostępu. :rolleyes:

Ciekawie tak wejść na Camerion i nikogo nie ma, na każdej mapie jest pełno bossów, z nudów kilka się ubiło. :P

Wszystkie przedmioty (bynajmniej moje) pozostały na koncie, więc nic się nie uszkodziło w bazie danych.

Serwer jeszcze nie jest na chodzie.

Jest na chodzie, ale nie możecie wejść, nie posiadacie aktualnego root z połączeniem.

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Opublikowano

Strona jest połączona z bazą, wiec powinno zalogować na konto.

Ja się zalogowałem, co potwierdza moją odpowiedź.

Przypomnienia hasła nie działa, ponieważ jest uszkodzona funkcja "mail()" w php, a OVH tego nie naprawiło po zgłoszeniu błędu do nich.

Nie wbijasz, jeszcze nie macie dostępu. :rolleyes:

Ciekawie tak wejść na Camerion i nikogo nie ma, na każdej mapie jest pełno bossów, z nudów kilka się ubiło. :P

Wszystkie przedmioty (bynajmniej moje) pozostały na koncie, więc nic się nie uszkodziło w bazie danych.

Jest na chodzie, ale nie możecie wejść, nie posiadacie aktualnego root z połączeniem.

Moj blad.Na telefonie mam problem ze skryptami czy jak to tam sie nazywa.Na tablecie wszystko dziala.Ale to przypomnienie wypadaloby naprawic.Wyrobicie sie z zabezpieczeniami do jutra?
Opublikowano

Moj blad.Na telefonie mam problem ze skryptami czy jak to tam sie nazywa.Na tablecie wszystko dziala.Ale to przypomnienie wypadaloby naprawic.Wyrobicie sie z zabezpieczeniami do jutra?

Ja na ten temat nic nie mówię, ostatnio pisałem z Mateuszem, by poinformować o lekkim spamie w prezentacji oraz na moim PW i poprosiłem, żeby dał wam w końcu jakąś informację. ^_^

Dziś na forum pojawi się informacja, wtedy będziecie wiedzieli, kiedy w końcu pogracie na serwerze.

Podpisuje się pod pytaniem kolegi wyżej .

Sam mam pytanko :D

Czy na serwerze pojawi się coś nowego ?

Change Log 13.

- Nowe fryzury Kapelusz, Fez, Turban, Chusta,

- Nowy Npc "Pustynny Podróżnik",

- Nowe bronie do exp'a, robione z broni na 75,

- Zwierciadła: Rubinowe, Diamentowe, Szmaragdowe, Perłowe oraz Przeklęte.

- Nowe Eventy Zuo oraz Przeklęte Zwierciadła, który wykorzystuje Pustynnego Podróżnika oraz Zwierciadła,

- Kilka nowych bossów wprowadzonych już w Change Logu 12. Kilka, które będą dostępne jedynie podczas Zuo.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Pytania :

Serwer ON ?

Oplaca sie wbijac ?

Jak tak to kim najlepiej do pvp grac na tym serwie ?

moja-sygn_rxassap.jpg
20 postów [v]100 postów [x]
40 postów [v]130 postów [x]
50 postów [v]160 postów [x]

70 postów [x]200 postów [x]

Opublikowano

Up@ Serwer jest on ale tylko dla Mateusza.Poprawia zabezpieczenia etc. Tak warto tutaj grac.Cotygodniowe eventy zuo/ox.Administracja sie stara.Jaka klasa grac? Hm...Wiele ludzi pisze,ze klasy magiczne sa pokrzywdzone.Gram smokiem i daje rade.Zagrozic mi moze tylko mental lecz gdy zmienie na healera role sie odwroca:-)

Opublikowano

a wiadomo kiedy mozna na serwa juz wbic ?

moja-sygn_rxassap.jpg

Opublikowano

Az mi sie czekac nie chce a tak mi sie chce grac .. xD

moja-sygn_rxassap.jpg

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Jak większość z Was zdążyła zaobserwować serwer od kilku dni nie jest dla Was dostępny .

Spowodowane było to licznymi atakami na nasz serwer ale ''prawdopodobnie'' nie to było główną przyczyną wyłączenia serwera!

Serwer został wyłączony ponieważ nasza maszyna ''dedyk'' uległa usterce!

Wszelkie kopie Cameriona itd. znajdowały się na maszynie która była przeznaczona na serwer, w związku z atakami które były kierowane

w nasz serwer, a następnie jego blokadą związana z usterką, która nie wykluczam możliwe że była spowodowana tymi atakami

(możliwe ale nie koniecznie), nie miałem do nich dostępu co uniemożliwiło mi między innymi zmianę maszyny i odpalenie ''serwera''.

Dokładnie dwa dni temu udało mi się dogadać z firmą u której ''wynajmujemy'' dedyka i uzyskać do niego dostęp.

Zrobiłem kopię plików i pobrałem najświeższą kopie bazy danych, wrzuciłem to na nowego dedyka i teraz :

zajmuje się poprawą zabezpieczeń (bo to teraz jest najważniejsze), oraz zapowiedzianym już Changelogiem #13!

Nie martwcie się bo serwer, strona główna oraz forum zostaną niebawem uruchomione .

Jeśli chodzi o serwer to bądźcie spokojni nie stracicie Waszych kont oraz ekwipunku, możliwe że wystąpi tylko mała 5-10min cofka serwera

ale nie wydaje mi się ponieważ ostatnia kopia bazy danych została wykonana kilka sekund przed tym dłuższym wyłączeniem serwera!

Dnia 27.04.2013 / 29.04.2013 zostanie uruchomione nasze serwerowe forum na którym zostanie dokładnie wyjaśniona

zaistniała sytuacja oraz data ponownego uruchomienia serwera!

Tak więc chętnych zapraszam do odwiedzania naszego serwerowego forum!

Teraz chce uprzedzić komentarze typu :

- Po co to włączasz....

- I tak nikt nie zagra...

- I tak nie zarobisz...

idt...................

Nie chodzi mi tutaj o zgromadzenie ponownie dużej liczby graczy i zarobek... Jeśli chodziło by mi o zarobek to włączył bym

ten serwer z drobnymi zmianami, inną nazwą, czy też inny i na nim bym ''możliwe że zarobił''.

Na starcie Cameriona powiedziałem że '' Serwer będzie działał i będę się nim zajmował do póki będzie na nim grało min. 50 osób

lub bezpowrotnie się zepsuje '', serwer miał pewne problemy ale nie uległ zniszczeniu więc zostanie włączony ponownie bez

żadnej większej cofki. Nie chodzi mi tutaj o zarobek, a tylko i wyłącznie o dobrą zabawę, po prostu lubię się tym zajmować

i szanuję ludzi którzy tutaj grali, poświęcili swój cenny czas aby coś osiągnąć i nie jednokrotnie niektórzy z nich wydali pieniądze na

ItemShop aby wspomóc utrzymanie serwera!

Zainteresowanych proszę o obserwowanie naszego forum kiedy będzie już online i czekanie na konkretną datę i godzinę ponownego

uruchomienia serwera! Postaram się ogarnąć to wszystko jak najszybciej! konkretne wyjaśnienie i opis sytuacji pojawi się na naszym forum,

w razie pytań proszę pisać na pw lub na numer gg, będę się starał odpisywać :)

Pozdrawiam Wszystkich i przepraszam za zaistniałą sytuację!!!

Oooooo xD Czyli jednak pogramy :P

Ogromny plus dla admina za to że odpala ten serwer jeszcze i to bez cofek itd. inny by olał .

Polecam wbić kiedy już serwer bd odpalony ponownie, nie wiem czy znajdziecie gdzieś indziej lepszą administrację.

Opublikowano

Pytanie serwer będzie od nowa czy jak?

Odstrasza mnie ranking i same 250lvl...

Nie bedzie resetu.Serwer stoi 10miesiecy.Pomysl o graczach,ktorzy poswiecili swoj czas/pieniadze.Nie rozumiem Ciebie.250Lv to tydzien spokojnego expienia.Mam tutaj 212lv w okolo 2k minut i ekwipunek na 200lv.Tak wiec nie jest ciezko ale nie osiagniesz wszystkiego w 1dzien.
Opublikowano

Ciagle przekladane otwarcie forum ;/

moja-sygn_rxassap.jpg

Opublikowano

Forum jest już włączone w dziele Informacje, znajdziecie temat dotyczący serwera, który jednak wystartuje przed Weekendem Majowym. :)

5y6tk3.gif

Opublikowano

Panowie gramy jutro start.Na forum prawie 200os.Niby w ciagu 120min ale zostalo niedawno odpalone,wiec z liczba graczy nie powinno byc az takiego problemu.Mateusz dzisiaj robi nocke aby dopiac wszystko na ostatni guzik.Docencie to.

Opublikowano

No docenimy :D

Zenon gdzie będziesz grał ? Tzn. Królestwo :D

Panowie .. Poczytajcie ja osobiście nie mogę się doczekać aż serwer ruszy .

Można już chyba nawet zebrać ekipę ? Czyż nie prawda ? Haa .. ale pojechałem :D

Ja będę Jinno , nick KonQQi :D Także czekam na start i życzę powodzenia :X.

Opublikowano

Napisał ,że wkrótce udostępni :D

Można znać twój nick ? :D

I czy opłaca się grać BM'em ?

Pewnie,ze mozna ale na pw:-D Bm jest dobra postacia aczkolwiek nie najlepsza:p Z checia pogram razem z Toba.Bedziesz zaczynal od0?Jak tak to nawet lepiej:p Nie wiem tylko jak bedzie z internetem .Musialem spisywac 2 umowe.Kazali czekac od 3 do 7dni.Jutro mija 4dzien roboczy.W majowke raczej nie pracuja wiec moze byc nieciekawie.Kewlys wie o czym mowie.Bez internetu jestem 24dni nie liczac telefonu.Mozna? Mozna:) Was chcialbym serdecznie zaprosic na serwer,poniewaz warto.
Opublikowano

Domkis ? Czy to nie gm z metin5 ?

moja-sygn_rxassap.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...