Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Zgadzam się w pełni ze słowami Zenona ;3

Serwer jest jedyny na całym rynku priv'ów :)

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ufffffff.... :) no to spoczko , już miałem innego instalować .. ale no skoro server nie upadł to ok . Może mi ktoś podać forum na pw? będzie 5 w profilu. :)

I czy serwer wystartuje do weekendu majowego? :O

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Forum jeszcze nie działa, więc nie ma sensu dawania linków na Pw. ^_^

Czy wystartuje do weekendy Majowego? Nie wiadomo, będą wprowadzone zabezpieczenia, które będą chroniły serwer w 95%, gorzej z tymi 5 pozostałymi ale prawdopodobnie, nawet nas nie połaskoczą. xD

Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu serwer wróci, więc nie przed weekendem majowym, ale bardziej w trakcie chyba, że znajdą się kolejne trudności.

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Opublikowano

Mam pytanie odnoście forum jak i serwera. Co w kwestii banów? Przed "upadnięciem" serwera dostałem blokade konta na 3 dni, pisałem odwołanie po 3 dniach.

Czy bany czasowe zostaną zdjęte? i czy baza danych na forum zostanie ta sama?

Opublikowano

Zmieni sie wyglad strony/forum?Czy wszystko bedzie po "staremu"?Kewlys nie ma sensu chwalic sie tutaj zabezpieczeniami,poniewaz celowo beda ddosowali aby cos udowodnic.Co do liczby graczy nie powinna diametralnie ulec spadkowi lecz jesli tak sie stanie bede nawet zadowolony.Latwiejszy dostep do bossow,nie bede mial pokazu slajdow na ox'ach etc.Gracze stopniowo beda przychodzic:-) Mysle,ze przydalaby sie nowa prezka kiedy serwer juz wystartuje.

Opublikowano

Niech atakują, sprawdzi się chociaż czy zabezpieczenia są takie dobre, jak opisuje firma je oferująca. ^_^

Update bazy forum, najpewniej zrobiony został, gdy udało się wejść na forum przy atakach, więc raczej powinno wszystko być, może parę postów ubyło z chwili przed offnięciem ...

Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Opublikowano

@Sylwoszczak to da sie zrobic.Postawi sie kamera na innych serwerach,pospamuje sie w innych prezentacjach.Nie wiem czy wiesz ale diam***,pando**,el*** i inne serwery tez byly wylaczone z powodu ddosow a jak wiadomo ze slabych zabezpieczen nie slyna.Na razie nie masz na co zapraszac,no chyba ze na 4um,ktore mam nadzieje jutro juz bedzie sprawne :-)

Opublikowano

@Sylwoszczak to da sie zrobic.Postawi sie kamera na innych serwerach,pospamuje sie w innych prezentacjach.Nie wiem czy wiesz ale diam***,pando**,el*** i inne serwery tez byly wylaczone z powodu ddosow a jak wiadomo ze slabych zabezpieczen nie slyna.Na razie nie masz na co zapraszac,no chyba ze na 4um,ktore mam nadzieje jutro juz bedzie sprawne :-)

Taki wpis:

" Polecam, Zapraszam oraz Pozdrawiam <_< "

Jest moim standardowym zakończeniem w każdym poście zamieszczonym w tym temacie.

Nie wiem, po co Ty mi piszesz o jakimś spamowaniu na innych serwerach spambotem, co nie jest dobrą metodą na reklamę. o.O

Tak - wiem, że kilka serwerów też było atakowanych ostatnimi czasy, jednakże to nie zmienia faktu, że nikt nie wie jakie oni mają te zabezpieczenia, Camerion też posiadał dobre zabezpieczenia i tak czy inaczej padł ofiarą silnego DDoSu, więc będą dodatkowe, które oferują 95% "odparcia" ataków.

Pozdrawiam.

@ Up .

Poczytaj :D

Ataki są i się bronią .

Tzn. nie trzeba już się bronić, ponieważ serwer jest wyłączony od paru dni i tylko Mateusz posiada do niego tymczasowo dostęp. :P

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

@Sylwoszczak Chodzilo mi o to aby spamem na innych serwerach przykuc rowniez uwage administracji,poniewaz napisales,ze trzeba sprawdzic zabezpieczenia.Nie chodzilo mi o reklame.Jednakze uwazam,ze nie ma co chwalic dnia ... I takie akcje sa niepotrzebne:-)

@DonConrado- standardowo w jinno.Nie ma co spamowac bo zamkna prezke jeszcze:-) Byl to moj ostatni post na dzisiaj.Na pw podam ci nick jesli chcialbys grac razem ze mna.Pozdrawiam.

Opublikowano

prezka fajna zachęciła mnie do zagrania :)

Z tego co wiem bedzie nowa, jeszcze lepsza:-) Na 1 planie jest teraz serwer.Niestety musimy jeszcze poczekac lecz z pewnoscia Mateusz nam to wynagrodzi.W okresie kiedy serwer byl offline doszlo 40lajkow na fb. Mam nadzieje,ze nikt z serwera nie odejdzie a frekwencja bedzie dopisywala.Tak czy inaczej trzeba ostro ruszyc z reklama.
Opublikowano

Juz dzisiaj dowiemy sie kiedy ruszy serwer. Forum dziala lecz bedzie dostepne ok 20-21:00.Trzeba jeszcze troche poczekac ale zapewniam,ze bedzie warto.Kajtus nie leci na kase,liczy sie dla niego kazdy gracz.Administratorzy bierzcie z niego przyklad:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...