Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A moje pytanie brzmi - kim warto grać? Jest tam 100% anty stone? Bo mam ochotę na czarkę. I druga sprawa - czym się bardziej opłaca magiem czy arcymagiem? 

z tego co wiem to nie ma 100% antystone :D  a co do maga czy arcymaga to kazda z tych postaci ma cos swojego tak samo jak szelma i exszelma:P ale nie wiem nie znam sie na tych serwach ep3 ;-;

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tego co wiem to nie ma 100% antystone :D  a co do maga czy arcymaga to kazda z tych postaci ma cos swojego tak samo jak szelma i exszelma:P ale nie wiem nie znam sie na tych serwach ep3 ;-;

Wiem, że każda ma.

Arcywizard ma oślepienie w chaos nowie? 

Opublikowano

Jedna z lepszych postaci to Czarka - Wizard dobry dmg i fajnie chodzący Ice Ball . 
O NSie też slyszalem wiele cieplego , szybki skill ale jednak troche za slaby dmg zeby zabic kogos , bardziej stunuje i utrudnia zabicie. A tak poza tym to wiadomo zwykła szelma :D

Bloody napisz do mnie tutaj wiesz w jakiej sprawie ! ^^

A tak poza tym to zapraszam na server bo fajnie sie expi, robi gold, dropi set , affinity to nie problem jezeli komus sie chce poswiecic 2-3 godziny w mc :D ( Mowie o Jinarr ) bo reszte mozna zdobyc w latwy i tani sposob. 
Duzo osob i fajne fair play na arenie jezeli chodzi o postacie. 
Gram od tygodnia i pozostalo mi tylko ogarnac acc i jawele  ^^ 

ubh6c.png
Opublikowano

Tak dokladnie ma blinda w chaos novie co jest bardzo fajne na pvp gdy sie wbijasz w grupke osob :D

O ile ta grupka osób nie ma jinrara. :P Bo wtedy z rzucenia blinda nici. :x

Ja mam asska z affinity i z paroma acckami. xD Bez setu, broni, itp. itd. Jak mogę to zdobyć teraz gołą postacią? :DxD

Opublikowano

PheZ a ja mam pytanko jakie mobki ustawić w Mc żeby ogarnąć jinarr i jak zdobyc resztę łatwo i tanio.dopiero ogarniam świat LC więc nie wiem jak jest z affinity z góry thx za odpowiedz

Opublikowano

Jedna z lepszych postaci to Czarka - Wizard dobry dmg i fajnie chodzący Ice Ball . 

O NSie też slyszalem wiele cieplego , szybki skill ale jednak troche za slaby dmg zeby zabic kogos , bardziej stunuje i utrudnia zabicie. A tak poza tym to wiadomo zwykła szelma :D

Bloody napisz do mnie tutaj wiesz w jakiej sprawie ! ^^

A tak poza tym to zapraszam na server bo fajnie sie expi, robi gold, dropi set , affinity to nie problem jezeli komus sie chce poswiecic 2-3 godziny w mc :D ( Mowie o Jinarr ) bo reszte mozna zdobyc w latwy i tani sposob. 

Duzo osob i fajne fair play na arenie jezeli chodzi o postacie. 

Gram od tygodnia i pozostalo mi tylko ogarnac acc i jawele  ^^ 

Robisz Jinnar w 2-3h? Dobre :D

Póki co polecam grać postacią,którą chcemy.Jewele itp wejdą nowe niedługo i pvp będzie wyglądać tak,że np. każda klasa może zabić inną

Czarka bardzo mocna postać,cień też ma dobry dmg(w dodatku stun,więc z dobrym pingiem można na prawdę ogarniać na arenie).

Na ten moment OP jest na pewno łowca.

O ile ta grupka osób nie ma jinrara.  :P Bo wtedy z rzucenia blinda nici. :x

Ja mam asska z affinity i z paroma acckami.  xD Bez setu, broni, itp. itd. Jak mogę to zdobyć teraz gołą postacią?  :D  xD

Jak masz trochę kasy to kombinuj z cashem.Kupuj tanio,sellaj drożej /drop LCGN coiny.

Jeśli masz asska 200lvl to zrób nową postać i podczas levelowania drop golda.

Na serwerze można osiągnąć 100% anti-stone'a.
Opublikowano

1) Jak wygląda sprawa z affinity? Trudno się wbija? Jest to rozszerzenie x2 na aff? 

2) Czyli WASZYM zdaniem lepszy byłby zwykły wizard/zwykły witch czy arcy? 

Opublikowano

1) Jak wygląda sprawa z affinity? Trudno się wbija? Jest to rozszerzenie x2 na aff? 

2) Czyli WASZYM zdaniem lepszy byłby zwykły wizard/zwykły witch czy arcy? 

1. Nie wiem. Owle łatwo zrobić, bo te itemki od nich nic nie ważą i ludzie mają tego od groma. Inne można kupić od ludzi. :) Ogólnie najciężej zrobić kerony.

2. Ja grałam zwykłym witchem, arcy nie miałam okazji na Genericu, ale osobiście jakoś tutaj mi ta postać nie pasuje. :) 

Opublikowano

"Robisz Jinnar w 2-3h? Dobre  :D -Na logikę, że 2-3 dziennie. Każdy głupi wie że tam Affinity rate jest bardzo słabe wiec tylko ty chyba nie zrozumiałeś przekazu. 

Jewele itp wejdą nowe niedługo i pvp będzie wyglądać tak,że np. każda klasa może zabić inną" - Wyśmienicie... LCGN02 od dawana ma " balance pvp " wiec na dzien dzisiejszy kazda postac moze zabić kazda - ciekawe o jakich jawelach mowa ze maja ułatwić takie pvp  xD

Póki co polecam grać postacią,którą chcemy. - Padło pytanie na ktore odpowiedzialem z wlasnej perspektywy. Nie narzuciłem nikomu czym ma grać :) 

Trochę logiki i zaoszczędziłbyś mi 5 min ^^

ubh6c.png
Opublikowano

A tutaj jest system jeweli z EP3?... 

tak, ale 5x7 lvl normalnych zawsze daja , coral 15 lvl tylko i jakis 1x chaos 

ubh6c.png
Opublikowano

No wlazłam i jak zobaczyłam ten system jeweli to mnie zmuliło. ;_; Tragedia, nienawidzę EP3. 

Da się przywyknąć :D Po prostu wiecej czasu i kasy jest potrzebne na ogarniecie wszystkiego w secie itp. ;p

tytan dalej ch***wy?

Nie wiedziałem żadnego w akcji wiec ciezko powiedziec ;d 

ubh6c.png
Opublikowano

"Robisz Jinnar w 2-3h? Dobre  :D -Na logikę, że 2-3 dziennie. Każdy głupi wie że tam Affinity rate jest bardzo słabe wiec tylko ty chyba nie zrozumiałeś przekazu. 

Jewele itp wejdą nowe niedługo i pvp będzie wyglądać tak,że np. każda klasa może zabić inną" - Wyśmienicie... LCGN02 od dawana ma " balance pvp " wiec na dzien dzisiejszy kazda postac moze zabić kazda - ciekawe o jakich jawelach mowa ze maja ułatwić takie pvp  xD

Póki co polecam grać postacią,którą chcemy. - Padło pytanie na ktore odpowiedzialem z wlasnej perspektywy. Nie narzuciłem nikomu czym ma grać :)

Trochę logiki i zaoszczędziłbyś mi 5 min ^^

Napisałeś 2-3 a nie 2-3h dziennie.Wyfarmiłem jinnara i wiem ile to zajmuje,Gdybyś dopisał tylko jeden wyraz to zaoszczędziłbyś mi jak i samemu sobie czas. ;-)

Dzisiaj element,ex-ranger są słabe(element to już norma,ex-ranger na test serwerze ma focusa,ale na live nie ma i nie ma już możliwości osiągnąć tyle uniku i celki jednocześnie).Kamyki dojdą nowe,dlatego nie opłaca się kupować starych z maxymalnym lvlem(zwłaszcza corali,bo są najdroższe ,a może się okazać,że po patchu będą warte 1/5 swojej starej ceny lub mniej).Przebudowane będzie ogólnie PvP nie tylko jewele.

Co do pytania co do tytana.Jeśli ma zrobione najpotrzebniejsze affinity,dobrze dobrany set/acc/wepa i ma trochę buffów na sobie to może pokonać asska na arenie.No,ale do tego trzeba już mieć ładną ilość hp :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...