Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O mamo, ale że wszystkie Q z Mooraski, Tarian?... 

To znaczy, jeżeli chcesz wbić na nich 180 to tak, ja zrobiłam questy na wejście do Mooraski, później biłam do 160 na bossie na Margadum, next Tarian, wbiłam tam tylko 177 i Ege. W Ege leci ok 2% więc nie ma lipy, a w Akan monotonne te questy i wgl weź se tam przeżyj, to nie polecam :D Łatwiej Cube/Egeha.

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To znaczy, jeżeli chcesz wbić na nich 180 to tak, ja zrobiłam questy na wejście do Mooraski, później biłam do 160 na bossie na Margadum, next Tarian, wbiłam tam tylko 177 i Ege. W Ege leci ok 2% więc nie ma lipy, a w Akan monotonne te questy i wgl weź se tam przeżyj, to nie polecam :D Łatwiej Cube/Egeha.

No zdecydowanie łatwiej i przyjemniej expi się na mobkach w Ege + jednocześnie można dropić. :p Ale ja tylko mówię, że można iść także do Akanu. :D Dla porównania: w Akanie wbijałam cup w około 3-4 dni, a w Egeha w jeden dzień. :D

Opublikowano

No zdecydowanie łatwiej i przyjemniej expi się na mobkach w Ege + jednocześnie można dropić. :P Ale ja tylko mówię, że można iść także do Akanu. :D Dla porównania: w Akanie wbijałam cup w około 3-4 dni, a w Egeha w jeden dzień. :D

Ale Ty jak expiłaś to nie było jeszcze wyboru chyba :p

Z Akan chyba nikt już nie korzysta xD

A w Ege jeszcze kasy się zarabia, że szok :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tak, 7kk. Myslalam ze 9kk xD

Wydawalo mi sie, ze expi sie tu ciezej, ale idzie naprawde dobrze w Ege, teraz na 185lvl dostaje ok 1% za mobka, a duchy bija po 1hp ^^

Tak wiec zachecam do zagrania czy powrotu (:

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tak, 7kk. Myslalam ze 9kk xD

Wydawalo mi sie, ze expi sie tu ciezej, ale idzie naprawde dobrze w Ege, teraz na 185lvl dostaje ok 1% za mobka, a duchy bija po 1hp ^^

Tak wiec zachecam do zagrania czy powrotu (:

A umiesz mniej więcej powiedzieć jak wyglądają koszty ogarnięcia setu itd? 

Jak tam się kasę zarabia? Na gold boosterach nie? 

Opublikowano

A umiesz mniej więcej powiedzieć jak wyglądają koszty ogarnięcia setu itd? 

Jak tam się kasę zarabia? Na gold boosterach nie? 

lsb + gb na kazdych mobkach lecz najlepiej na bossach 

Opublikowano

lsb + gb na kazdych mobkach lecz najlepiej na bossach

Ponadto lsb i gb sa u npc, tanie, wiec z kasa nie ma problemu. Sety sa drogie, ale jak juz mowilam, zarobic jest bardzo latwo.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ponadto lsb i gb sa u npc, tanie, wiec z kasa nie ma problemu. Sety sa drogie, ale jak juz mowilam, zarobic jest bardzo latwo.

A ile mniej więcej w godzinę da się wytrzepać?:-D

Opublikowano

Można też dropić i sprzedać LCGN Event Coiny bądź losować za nie ringi i otwierać. Przy odrobinie szczęścia wypadnie coś dobrego. :p A akurat na LCGN02 pierwsza nagroda z elcetki leci w 60% jakoś. xD

Opublikowano

Az tak latwo to nie jest chociaz gram od wczoraj i mam 954kkk xDD

Ponadto jak sie expi od 175 w ege na duszkach leci nawet po 50kk na gb i lsb wiec mozna sobie dorobic :D

Opublikowano

Ponadto jak sie expi od 175 w ege na duszkach leci nawet po 50kk na gb i lsb wiec mozna sobie dorobic :D

Ty tak nie szpanuj tą kasą, developerze. : P

@ A te mobki mają jaki lvl? 

Opublikowano

Sama Ci to powiedziałam, gdzie się bije :D

Ty tak nie szpanuj tą kasą, developerze. : P

@ A te mobki mają jaki lvl? 

Mobki w Ege mają 200 level, wszystkie biją jak durne, tylko duchy biją po 1, czasem mi walną 300 ale to uzdro więc nie ma co się dziwić xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Sama Ci to powiedziałam, gdzie się bije :D

Mobki w Ege mają 200 level, wszystkie biją jak durne, tylko duchy biją po 1, czasem mi walną 300 ale to uzdro więc nie ma co się dziwić xD

Czyżby zwiększyli atak mobków? o.O Bo ostatnio nawet oglądałam filmiki z LCGN02 i tam biłam na skorpionach i w ogóle mi HP nie spadało. :f

Opublikowano

Czyżby zwiększyli atak mobków? o.O Bo ostatnio nawet oglądałam filmiki z LCGN02 i tam biłam na skorpionach i w ogóle mi HP nie spadało. :f

Ja na początku biłam na Boglach archerem, 2 hity i nie miałam połowy hp. Nie wiem jak reszta, ale napisali żeby bić na duszkach bo nie biją to biję, nie próbuję niczego innego :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja na początku biłam na Boglach archerem, 2 hity i nie miałam połowy hp. Nie wiem jak reszta, ale napisali żeby bić na duszkach bo nie biją to biję, nie próbuję niczego innego :3

Czyli rozumiem, że od tego 185 (tak? xD) mam bić na duchach w Ege? Bo ja też starałam się wczoraj potrzepać tym początkowym mobom i wyszło na odwrót. : x

Opublikowano

Czyli rozumiem, że od tego 185 (tak? xD) mam bić na duchach w Ege? Bo ja też starałam się wczoraj potrzepać tym początkowym mobom i wyszło na odwrót. : x

Tak, bij na duszkach.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Bijesz tam odrazu po questach w Tarian, na duszkach jak juz mowilam :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bijesz tam odrazu po questach w Tarian, na duszkach jak juz mowilam :)

Hmm, ja kiedyś grałam na Genericu, jak był lvl cap 175 a potem zwiększyli chyba do 185... To się w Ramslo biło, nie lepiej tam? Bo tego mobka z Ege tłukłam to wolno padał. :x 

edit: Skąd wepy 185? 

Jaki jest najlepszy armor na 200? I skąd można go wytrzasnąć? (mag) 

Opublikowano

Hmm, ja kiedyś grałam na Genericu, jak był lvl cap 175 a potem zwiększyli chyba do 185... To się w Ramslo biło, nie lepiej tam? Bo tego mobka z Ege tłukłam to wolno padał. :x 

edit: Skąd wepy 185? 

Jaki jest najlepszy armor na 200? I skąd można go wytrzasnąć? (mag) 

Armory na 200 lecą w Egeha z mobków. ^^ Na forum masz dokładną rozpiskę, które części z których mobków. Są trzy wersje: HP, celność i unikanie. Moim zdaniem najlepiej brać celność (bo tam też są uniki). Ewentualnie pomieszać celność + unikanie, bo HP to gówno. :P A wepy 185 to albo kup od kogoś (masterpiece), albo z gwiazdkami. Aczkolwiek radziłabym kupić jakiś masterpiece, bo i tak zaraz przerzucisz się na wep 200. :)

Opublikowano

Armory na 200 lecą w Egeha z mobków. ^^ Na forum masz dokładną rozpiskę, które części z których mobków. Są trzy wersje: HP, celność i unikanie. Moim zdaniem najlepiej brać celność (bo tam też są uniki). Ewentualnie pomieszać celność + unikanie, bo HP to gówno. :P A wepy 185 to albo kup od kogoś (masterpiece), albo z gwiazdkami. Aczkolwiek radziłabym kupić jakiś masterpiece, bo i tak zaraz przerzucisz się na wep 200. :)

Pytam, bo widziałam wczoraj secik czarki w celke za niecałe 400kk, a w coś innego było za 35kkk... o.O Nie zwróciłam uwagi na nazwę, na pewno te tańsze nazywały się Hit-Rate i Evasion. 

Opublikowano

Pytam, bo widziałam wczoraj secik czarki w celke za niecałe 400kk, a w coś innego było za 35kkk... o.O Nie zwróciłam uwagi na nazwę, na pewno te tańsze nazywały się Hit-Rate i Evasion. 

Może chodziło o kamienie, które były w secie? Bo same gołe party są tanie. :)

Opublikowano

Może chodziło o kamienie, które były w secie? Bo same gołe party są tanie. :)

Właśnie bez. A już się wystrachałam że jakieś hiper zajebiste czyste party kosztują majątek. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...