Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest twoja Gildia tak , czyli ktoś z twojej Gildi siedzi na tym Ts ?

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest twoja Gildia tak , czyli ktoś z twojej Gildi siedzi na tym Ts ?

Ona nie jest moja. Tą gildię założył chyba Ojciec? Nwm. Ja mam teraz lidera, bo ktoś musi się nią opiekować. A mi buffy do cube potrzebne. :D

Opublikowano

Ona nie jest moja. Tą gildię założył chyba Ojciec? Nwm. Ja mam teraz lidera, bo ktoś musi się nią opiekować. A mi buffy do cube potrzebne. :D

Aaaa , rozumiem :)

Chętnie bym dołaczył do Gildi , ale nie wiem czy mnie przyjmiesz , pewnie będą małe szanse. ;D

Opublikowano

Aaaa , rozumiem :)

Chętnie bym dołaczył do Gildi , ale nie wiem czy mnie przyjmiesz , pewnie będą małe szanse. ;D

Dlaczego? Chodź na kanał 1 pod samą arenę to Cię wezmę. ;)

Opublikowano

Jaki mialas nick? Mirra gra jeszcze? albo ktos? ; >

Hm... czekaj. Miyoshi, Letty i Yamatai. Teraz gram tylko i wyłącznie na Miyoshi. Jakbyś chciał mnie dodać to [GS]Miyoshi.

Mirra? Nie wiem. Nie widziałam go. Kosa był, ale teraz go nie ma.

Opublikowano

Hahahaha Kosa ^^ no to chyba wroce , tylko czy przyjmiesz mnie do gildii , a i slyszalem ze duzo sie pozmienialo . ; P

Opublikowano

Hahahaha Kosa ^^ no to chyba wroce , tylko czy przyjmiesz mnie do gildii , a i slyszalem ze duzo sie pozmienialo . ; P

Przyjmę. No troszkę się pozmieniało. Nowy update i te sprawy. :P

Opublikowano

huehuhe dobra wyjasnisz mi wszystko w grze , tylko jest jeden problem stare konto mi nie dziala.... a teraz jak jest z cash za vote?

Opublikowano

huehuhe dobra wyjasnisz mi wszystko w grze , tylko jest jeden problem stare konto mi nie dziala.... a teraz jak jest z cash za vote?

Niby działa, ale mi nigdy nie doszedł. :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale mnie juz wnerwia ten serwer co nowe update to wszystko przewrocone do gory nogami. Keron juz nie dziala na bossy nie wiem czy to tak ma byc czy to bug .Pare tygodni temu dodal nowe zbroje ludzie poosadzali kamyki teraz trzeba zmieniac na nowe ehh. Wszystko to takie nie przemyslane troche.

Opublikowano

Ale mnie juz wnerwia ten serwer co nowe update to wszystko przewrocone do gory nogami. Keron juz nie dziala na bossy nie wiem czy to tak ma byc czy to bug .Pare tygodni temu dodal nowe zbroje ludzie poosadzali kamyki teraz trzeba zmieniac na nowe ehh. Wszystko to takie nie przemyslane troche.

No z tymi keronami to totalna lipa. Mam nadzieję, że jednak to bug, bo w końcu ci, którzy robili kerony muszą mieć jakiś luksus... Z tymi nowymi jewelami i reformowaniem opcji w setach to jeden, wielki syf. Poczekam aż naprawią błędy, aż ogarną wszystko i wtedy sobie to porobię, bo na chwilę obecną to naprawdę jakaś totalna pomyłka.

Opublikowano

Dobra, dobra. Rozkminia ktoś te kamyki? Wsadziłam sobie Topaz do hełmu, weszło. Teraz próbuję wsadzić Managem (na manę) i staje na 99/100% tak jakby się gra zawiesiła. Próbuję wsadzić inny - to samo, próbuję wsadzić na inne party jakieś kamienie - to samo. Wtf?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dobra, dobra. Rozkminia ktoś te kamyki? Wsadziłam sobie Topaz do hełmu, weszło. Teraz próbuję wsadzić Managem (na manę) i staje na 99/100% tak jakby się gra zawiesiła. Próbuję wsadzić inny - to samo, próbuję wsadzić na inne party jakieś kamienie - to samo. Wtf?

Nie wiem właśnie... zjebali LCGN02, naprawdę po całości zjebali.

Opublikowano

Co do tych kamyków i zawieszania... Nawet na PL-u czasem to się dzieje. Zwykle danie partu innej osobie i włożenie przez nią kamyka skutkuje.

Nie mogę dać komuś parta tego co się dostaje tutaj na starcie -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie mogę dać komuś parta tego co się dostaje tutaj na starcie -.-

Tego, co się dostaje na stracie nie możesz dać. ;f

Co do tych kamyków i zawieszania... Nawet na PL-u czasem to się dzieje. Zwykle danie partu innej osobie i włożenie przez nią kamyka skutkuje.

Jest gdzieś na WP o tym reformowaniu opcji w setach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...