Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanko dostalem kiedys bana ip na lcgn02 znaczy tak mysle ze na ip bo zakladam konto i jest ale jak wchodze na stronie w aukcjecashem jest napisane ze konto zbanowane nie moze z tego skorzystac wiec zalozylem konto u kolegi na kompie wiec jego ip jest pewnie inne niz moje a jest ten sam komunikat o co chodzi ?

Opublikowano

mam pytanko dostalem kiedys bana ip na lcgn02 znaczy tak mysle ze na ip bo zakladam konto i jest ale jak wchodze na stronie w aukcjecashem jest napisane ze konto zbanowane nie moze z tego skorzystac wiec zalozylem konto u kolegi na kompie wiec jego ip jest pewnie inne niz moje a jest ten sam komunikat o co chodzi ?

Ale do gry możesz się zalogować czy nie?

Opublikowano

no w sumie to nie wiem bo nie patrzylem czytajac ten komunikat pomyslalem ze w grze bedzie to samo zerkne i dam znac a wiesz o co moze chodzic ?

Opublikowano

no w sumie to nie wiem bo nie patrzylem czytajac ten komunikat pomyslalem ze w grze bedzie to samo zerkne i dam znac a wiesz o co moze chodzic ?

Gdybam, sprawdź czy możesz wejść do gry.

Opublikowano

powiem tak nagle zaczelo dzialac i strona i moge wejsc do gry ale tylko na konto zalozone na kompie kolegi a wczesniej sie nie dalo . dzieki za zainteresowanie pozdrawiam

Opublikowano

czy moge dostac bana za przyspieszenie za pomaca cheat engine procesu mieszania kamieni ?

No to jest cheatowanie, więc teoretycznie tak, aczkolwiek nie wiem, jak mieliby to wykryć. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Im tak codziennie padają te serwery?

Grając tam przez ponad 3-4 miesiące ani razu serwer nie padł Być może trafiłeś na konserwacje których niezapowiadają  

Opublikowano

Grając tam przez ponad 3-4 miesiące ani razu serwer nie padł Być może trafiłeś na konserwacje których niezapowiadają  

To widocznie rzadko grasz :D

Opublikowano

O i znowu mi nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja jestem dziś od  rana na lc i działa normalnie Może ty masz inne lc 01 a nie 02 xD

Opublikowano

Ja jestem dziś od  rana na lc i działa normalnie Może ty masz inne lc 01 a nie 02 xD

Czasami mam "failed to connect to login server" np tak jak dzisiaj.

Ale już działa :D

Opublikowano

Czasami mam "failed to connect to login server" np tak jak dzisiaj.

Ale już działa  :D

Dawaj na ch4 pomogę jak coś  :) 

Opublikowano

Jakoś daję rade :D Gildie jakąś masz?

Tak mam VenatoresPL 

Opublikowano

Warto zagrac ? Bo zaczolem pobierac. 

Jak dla mnie jeden ze stabilniejszych serwerów i nie ma botowania na kilka kont afk żeby nabić cash 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Jak dla mnie jeden ze stabilniejszych serwerów i nie ma botowania na kilka kont afk żeby nabić cash 

Za to ceny są powalające gorzej niż na Dest. 

ubh6c.png
Opublikowano

Za to ceny są powalające gorzej niż na Dest. 

W sensie jakie ceny jak tam wszystko tanie No oczywiście jak się wszystko chce mieć od razu O nie nie Powiem tak już na 150 lvl + można w godzinę wyciągnąć ponad 20kkk  na 200 lvl można i nawet 50kkk  ja obecnie na 220 lvl w godzinę wyciągam ponad 80kkk Wszystko zależy od chęci  Nie liczę sprzedanego dropa itp To gold wydropiony tylko z mobów 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Set Rogala 1.5kkkk to cena normalna? ^^

Full set 210-10 +25 7/7 z wepem 210-10 +20 7/7 corale 12  200-250kkk max  Corale 15 kosztują  500-600kkk 

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...