Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się podoba również.Bardzo fajny,w dodatku balans już jest prawie kompletny.Magiczne postacie nadal OP troszkę.

Opublikowano

powie ktoś gdzie co i jak robi się po tym update ?

Normalnie pobierasz update, zamykasz launcher, wchodzisz do folderu gry, i odpalasz ten LCNew bodajże, po czym wyskakuje error i już zostaje tylko jeden launcher i go otwierasz i już.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Normalnie pobierasz update, zamykasz launcher, wchodzisz do folderu gry, i odpalasz ten LCNew bodajże, po czym wyskakuje error i już zostaje tylko jeden launcher i go otwierasz i już.

mu chyba chodzi o nowe aff, zbroje i wep'y ^^.

W juno obok lorreine masz Affinity MPCforum, jedno z nich wbijasz w procyon na mobkach a następnie craftujesz itemki ^^ 100b jedna cała zbroja kosztuje ^^

Co do zarobku bo wiele os się pyta LSB i GB w egeha na 200lvl'u masz około 10-15b na godzine min ^^

#Down Napisałam min jeden wyrobi 10b drugi 40b a trzeci sella na ch1 i wyrobi 80b xD

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

mu chyba chodzi o nowe aff, zbroje i wep'y ^^.

W juno obok lorreine masz Affinity MPCforum, jedno z nich wbijasz w procyon na mobkach a następnie craftujesz itemki ^^ 100b jedna cała zbroja kosztuje ^^

Co do zarobku bo wiele os się pyta LSB i GB w egeha na 200lvl'u masz około 10-15b na godzine min ^^

25-30b postacią z obszarami nawet :D

Opublikowano

dzięki Nauczycielko:) właśnie chodziło mi o aff itp ... a widziałem tez coś koło Arcybiskupa co tam się robi ?

tam masz npc od crafingu chyba

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby ktoś chciał się szybko wyekspić to tylko i wyłącznie akan.Bierzecie zadanie w ege i robicie je w MC.Zajmuje wam to jakąs minutę :D

Opublikowano

Jakby ktoś chciał się szybko wyekspić to tylko i wyłącznie akan.Bierzecie zadanie w ege i robicie je w MC.Zajmuje wam to jakąs minutę :D

No to nieźle teraz wymyślili, chylę czoło!

/sarkazm mode off

Na czym teraz najlepiej zarabiać?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Polecam kamienie i accki.Tyle,że na obracanie acckami już trzeba jakieś drobne mieć.Powiedzmy 100-200b.Kupujemy za to event coinsy,losujemy.Z 200 event coinsów jest kilkadziesiąt accków do odkrycia.Reszta kwestią szcześcia,ale 4 razy tak robiłem i nie byłem na minusie jeszcze.Za b10 500-600b można dostać,za b9 do 350b

Opublikowano

zależy prz*****ałam kiedyś 160b na event coinsy i 0 b9/10 .... Dlatego lepiej egeha lsb i gb lub jinarr (później robienie mazara z tego)....

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Vienio92 napisz do mnie w grze badz tutaj na pw moj nick w grze : PanPikus badz SniperPL , chetnie dolacze do gildii wraz z kolega mamy lvl-e 123,133

4aqk.jpg
Opublikowano

Serwer naprawdę warty uwagi Ale bardzo mało polaków Sam osobiście przestałem grać 

3/4 nie przyznaje się do bycia Polakiem i 3/4 nie pisze po polsku w grze :D 

Opublikowano

Dziwisz się? Popatrzyłbyś na Genesis na czat czasem, wiedziałbyś dlaczego. Polacy są wyśmiewani i nielubiani na każdym serwie, z resztą zauważyłam grająć w CA, że i tam są nielubiani. Ale wcale się nie dziwię...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dziwisz się? Popatrzyłbyś na Genesis na czat czasem, wiedziałbyś dlaczego. Polacy są wyśmiewani i nielubiani na każdym serwie, z resztą zauważyłam grająć w CA, że i tam są nielubiani. Ale wcale się nie dziwię...

Zależy, wszystko zależy... Nie piszą po polsku, bo nie mają do kogo ^^ Osoba ogarnięta idzie d Niemiecko-języcznej gildii gdyż może tam coś osiągnąć w przeciwieństwie do gildii "polaczkoffych"

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Hyh ja tam często piszę i po polsku i po ang też jak muszę więc nie wiem w czym problem mają inni polacy...Może nie umieją się zachowywać właściwie tylko wiochę robią....

Zależy, wszystko zależy... Nie piszą po polsku, bo nie mają do kogo ^^ Osoba ogarnięta idzie d Niemiecko-języcznej gildii gdyż może tam coś osiągnąć w przeciwieństwie do gildii "polaczkoffych"

hyh gdyby starsi polacy (mam na myśli graczy którzy grają dłużej na serwie niż ci nowi)nie narobili wiochy wcześniej i potem zaczęli się ukrywać bo ich klepali to może nowi by pisali po polsku ale jak ktoś zobaczy że to z Polski gracz to już chce go klepać bo już mają wyrobione zdanie o polakach

PS: Coś mi się tu popierdoliło xD:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...