Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze tutaj? :)

Graja wbiłem dziś chciałem wrócić Ale tak każdy zajęty sobą że nie ma czasu na starych graczy Zero pomocy Kilka wymienionych zdań i tyle 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze tutaj? :)

Graja wbiłem dziś chciałem wrócić Ale tak każdy zajęty sobą że nie ma czasu na starych graczy Zero pomocy Kilka wymienionych zdań i tyle 

Ciagłe płakałeś :pls:  i liczyłeś na pomoc. Myślałeś że każdy podaruje Ci wszystko za free bo stary gracz ?  proszę Cie buahuahua ^^  :yay: Co z tego ? Zanim zaczniesz komentować naucz się grać a nie liczysz że wszyscy odwalą robotę za Ciebie, wiecznie "nikt mi nie pomaga", "postać taka słaba" itd 

Ludzie przestali Cie zawuażać bo non stop płakałeś T_T  i nie potrafiłeś zrobić niczego sam ... 

• 4 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Fakt faktem wszędzie na LC jest podobnie, jednak jeżeli chcecie pograć na serwerze gdzie nie trzeba inwestować hajsu żeby posiadać silną postać lub wku**** was jeżeli serwer pada po 3 miesiącach zapraszam na Generica02 o którym chyba każdy słyszał :D

Ostatnio doszło trochę zmian, serwer stał się łatwiejszy dzięki czemu wracają ludzię. Mimo ułatwień ciągle trzyma poziom ! Na wojny loguje się mnóstwo ludzi dzięki czemu nawet jeżeli jesteś weekendowym graczem możesz się zabawić. 

Reaktywowała się polska gildia Venatorum tzw "Vena" jeżeli grał ktoś na tym serwerze zapewne słyszał tę nazwę. Korzystają z własnego serwera Ts3.

Doszły usprawnienia typu mniej HP w PvP dzięki czemu walki są szybsze i sensowniejsze. Jeżeli ogarniasz dobrze PvP masz szansę wygrać każdą postacią.

Interesujące zmiany które zaszły w ostatnim czasie:
System auto-pickup (podnosi itemki automatycznie). 
Large Affinity Boster który zwiększa punkty do klubów x5 sprawia że robienie affinity nie jest męczarnią :D
Możliwość dropienia itemków z IS w grze.

Innymi słowy zapraszam wszystkich starych i nowych graczy na serwer :D

• Aive zmienił(a) tytuł na [Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...