Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak naprawdę nie ma jakichś kosmicznych zysków za itemy z klubów, których w większości nie można sprzedawać i są do użytku własnego. Jedynie to ludzie sprzedają tabletki (owle), ale to są grosze. Niektórzy handlują też itemkami do klubu Lakin i Majar, ale to trzeba mieć zrobiony jeszcze inny klub, żeby te itemy móc kupować (nie pamiętam który :v). Z klubu Lakin możesz sprzedawać RLP lub jakieś inne dopalacze, ale to tanie rzeczy są. Ah, jeszcze jedno - ostatnimi czasy dużo zarabiało się na Charmsach, czyli tych listkach z klubu Ege. Ale klub Ege to ciężka sprawa, bo trzeba po prostu zabić X potworków, żeby go zrobić. Jednak teraz się to jako tako opłaca, bo w Ege dropi się sety i przy okazji może jakaś kaska wpaść. ;-)

egeha jest prosty ;)

a po ile ten "pergamin" chodzi?

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze to nie pamietam, ale moze kolo 50kk. Jakbys nie wiedzial, ten pergamin nazywa sie Despaired Charm.

15kk za sztukę. :) Przynajmniej tyle było ostatnio. Być może ceny zmalały/zwiększyły się, ale po 50kk nigdy chyba nie było.

Opublikowano

Mhm, tak myślałem, że coś pokręciłem. Ile kosztują teraz hammery? Nadal 6/7kk?

Zależy. Niektórzy sprzedają po 6kk, a niektórzy po 3kk. ;-)

z dodaykowym zerem xD

drogie są :P

A jaki ten klub zrobić zeby mieć materialy na inne

dam like!!!!!! ;)

To, co powiedział Neo. Chyba niektórzy robią też ten z Juno z młyna, ale pewna nie jestem. :x Burbank, czy jakoś tak. xD

Opublikowano

Ma ktoś linka do klubów na wp

WP nie działa. Jest inna strona, która strasznie wolno chodzi. Link podawałam.

Jbc. wpisz w google "last chaos polska wetpaint" i wejdź w pierwszy link i tam masz odnośnik do nowej strony. ;)

Opublikowano

Nie chciałbym obrazić w tym momencie nikogo, ale nie rozumiem, dlaczego ktoś, kto nie zna angielskiego, pcha na zagraniczny serwer, gdzie logiczne jest, że wymagany jest angielski do porozumiewania się?

@Gdzie jest boss Flying Paelperty, czy jakoś tak?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie chciałbym obrazić w tym momencie nikogo, ale nie rozumiem, dlaczego ktoś, kto nie zna angielskiego, pcha na zagraniczny serwer, gdzie logiczne jest, że wymagany jest angielski do porozumiewania się?

@Gdzie jest boss Flying Paelperty, czy jakoś tak?

Kto powiedział że anhielskiego nieogarniam?????

Może lubie po polsku czytać jak jesteś taki/a pro to po japońsku napisz poradniki menkolu..

wkurwiłem się....

gdzie wbić klub juno

Opublikowano

Nie chciałem Cię obrazić, napisałem to. Nie mam nic przeciwko osobom, które nie znają angielskiego, nawet niech grają na serwerach zagranicznych, nie przeszkadza mi to, ale tego nie rozumiem. Poza tym nie znam japońskiego, żeby to Ci przetłumaczyć i wybacz, ale nie jestem 'menkolem'.

Który klub Juno? Burbank? - jeśli tak, to plany broni/zbroi się chyba zbiera i bije mobki (nie jestem pewien).

zSCFQrN.png

Opublikowano

dzis byl update i nic nie mam u wyrwi ;(

jestes tam gs spytaj sie niemcow jak jest z tym slonikiem i czemu takie posuniecie jest ze slonik kosztuje az 1250cashu ;p

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...